Prosze Was o odpowiedz. Bylismy wczoraj z moim skarbem na dzialce u niej o popiescilismy sie troche... ja doszedłem, Ona mi w tym pomogła rączką, doszedłem w ręcznik papierowy, i pozniej jeszcze troche popiescilem jej Pieszczoszkę ustami i palcami, i tu moje i jej pytanie czy jest mozliwosc zajscia w ciąże jezeli wkładałem jej palcaz ręki w ktorej trzymalem ręcznik, jeżeli przed kazdym wejsciem w nią oblizałem palec zeby jej nie sprawiać bólu, czy jest mozliwosc zeby jakas czesc plemnikow ze mnie dostala sie jej do pochwy przez mojego palca?? zadaje pytanie profilaktycznie bo moja Myszka bardzo się boi zajsc w ciąże a do ginekologa zapisana jest dopiero na 10 sierpnia. Prosze odpowiedzcie, to jest jedyne zetelne forum na ktore trafilem.
Pozdrawiam M. i A.
Czy mogła zajsc w ciąże...??
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
wiedzialem ale dla Jej świętego spokoju chcialem sie upwenic.. bez penetracji trudno o dziecko... chociaz ja i ona nie mielismy tego pierwszego razu.. wiemy to ale chcielismy sie upewnic. W sumie to nawet jak bym mial troche nasienia na ręku to albo sam bym to zlizał przed wejsciem w nią albo bym o nią wytarł bo troche sie jeszcze piescilismy przed tymi koncowymi pieszczotami, przed ktorymi bylismy w majtkach...
pozdrawiam i dzieki za odpowiedz....buziaki
M. i A.
pozdrawiam i dzieki za odpowiedz....buziaki
M. i A.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
MARTYNKA pisze:Jednak nie raz slyszalam,ze nie jest tak latwo zajsc w ciaze.
A wystarczy poczytac choćby to forum żeby nie uczyć się na tym coś się słyszy 5te przez 10te..ludzie wiedza nie boli..
Jeśli nie było dni płodnych to szanse są nijakie...nawet gdyby paluch był od spermy poczytaj sobie o naturalnych metodach.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”