brak zaspokojenia!:/
Moderator: modTeam
Wiadomość z ostatniej chwili
Koleżanka zony miała podobne doświadczenia i pomogła jej specjalna pompka dla kobiet. W ramach gry wstępnej przysysa się taki coś
w wiadome miejsce, wypompowujesz powietrze, wargi i okolice łechtaczki nabrzmiewają zwiększając kilkakrotnie swoją wrażliwość, potem podobno wystarczy podmuch wiatru żeby wywołać huragan
Kulki ponoć też są niezłe
Nie wiem tylko jak to będzie współgrało ze świadomością młodej dziewczyny.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
zielona pisze:otóz chodzi o takie coś: kocham się z facetem, on finiszuje, zaczynamy od nowa, znów się kochamy on znów kończy, ja tez jestem bliska końca, ale on po drugim razie ma juz dość, wiec ja w 80% nie zdarzam szczytować.
Powiem ci szczerze, że nie jesteś wyjątkiem w tym względzie. Ale jeśli już w 20% zdąrzasz, to wszystko jest na dobrej drodze i niebawem dojdziesz do 100%.
Kochać i być kochanym
-
Kamilowaty
- Zaglądający

- Weteran

Zgodze się z jednym ze nie można zwalać winy na faceta bo to wy nie potraficie dojć a nie on
Więc do działe kobietki...
[ Dodano: 2005-07-29, 14:54 ]
Ze niby jaką !!!!
??
Więc do działe kobietki...
[ Dodano: 2005-07-29, 14:54 ]
Kamilowaty pisze:Zawsze sie zastanawialem czemu moja kobieta mnie nie piesci.Teraz juz znam odpowiedz....
Ze niby jaką !!!!
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
A więc tak zielona raz pisze że jej chłopak to doskonaly kochanek za chwile pisze że sie nie stara później że się stara ale szybko się poddaje i tak mogła by pisać w nieskończoność,odnośnie słów spierdal*j jak dla mnie wiele mówią o zielonej..
Podać jej wszystko na tacy ot całe rozwiązanie...bo jak nie to bedzie źle <aniolek2>
Dorośnie dziewczyna to się będzie bardziej starała..księżniczka od siedmiu boleści
Podać jej wszystko na tacy ot całe rozwiązanie...bo jak nie to bedzie źle <aniolek2>
Dorośnie dziewczyna to się będzie bardziej starała..księżniczka od siedmiu boleści
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”