Lucid Dreaming, czyli Świadome Śnienie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Pierdzielę taka zabawę poczytałem tu, co nieco i w necie znalazłem artykuły na temat LD i poszedłem sobie spać rano, co się okazało żeczywiscie PAMIĘTAM mój sen!!!! Fakt faktem jak sobie uświadomiłem ze śnie to się skończyło, ale najgorsze jest ze jak od początku wakacji nie miąłem koszmarów to dzisiaj śniłem o kartkówce z fizyki no normalnie myślałem ze pierd......e
ZGROZA powiadam wam i nic więcej sny to jakaś piekielna machina, która mści się na tobie, jeśli myślisz ze możesz nad nią panować <boje_sie> w zasadzie to nawet pamiętam, kogo posadziłem obok mnie w ławce o_O
ZGROZA powiadam wam i nic więcej sny to jakaś piekielna machina, która mści się na tobie, jeśli myślisz ze możesz nad nią panować <boje_sie> w zasadzie to nawet pamiętam, kogo posadziłem obok mnie w ławce o_O
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
amon7 pisze:Pierdzielę taka zabawę poczytałem tu, co nieco i w necie znalazłem artykuły na temat LD i poszedłem sobie spać rano, co się okazało żeczywiscie PAMIĘTAM mój sen!!!! Fakt faktem jak sobie uświadomiłem ze śnie to się skończyło, ale najgorsze jest ze jak od początku wakacji nie miąłem koszmarów to dzisiaj śniłem o kartkówce z fizyki no normalnie myślałem ze pierd......e
ZGROZA powiadam wam i nic więcej sny to jakaś piekielna machina, która mści się na tobie, jeśli myślisz ze możesz nad nią panować w zasadzie to nawet pamiętam, kogo posadziłem obok mnie w ławce o_O
Musisz się wprawić bo sny to nic innego jak uczucia emocje .. Bo powstaja w najbardziej prymitywnym miejscu muzgu
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta
czytałem jeszcze troche wiecej o tym całym LD ludzie mówią ze to swietna sprawa a ja tez chce tego spróbować tylko jezeli znów mi sie kartkóweczka przysni i spotkanie 1ego stopnia z moją nauczycielką od fizy to mnie ktos bedzie miał na sumieniu bo dzisiaj o mało zawału serca nie miałem rano jak by tu zrobic zebym mogł sobie polatać
Amon7 ja to samo!! Sniła mi sie moja wychowawczyni..i kazała nam sie spowiadac kleczac na chodniku przed kosciolem, a jak ktos nie chcial to przerabane;/
Teraz mnie to śmieszy, ale wcale mi fajnie nie było...Nie mialam kontroli nad snem.
To mnie wqrza-ze nie umiem nad tym panowac...Dwa razy udało sie samo z siebie, a teraz przerwa i ten głupi sen...
Nie przejum sie kartkowkami, mialam ostatnio taki sen[przed LD] ze plakalam jeszcze pol godziny po tym jak sie obudzilam...Boze, mam nadzieje ze juz nigdy wiecej...
Po za tym sny to coś cudownego. Zawsze zasypiam z nadzieją ze coś mi się przyśni. A teraz jeszcze wiem o ld...Moze tej nocy się uda?:>
Jak juz mowilam wczesniej: nie musisz sobie uswiadamiac ze snisz. I tak zdarzy sie to o czym pomyślisz:> Niedługo zaczynam tez medytacje, kumpel dał mi wprowadzenie.
Ponoć to proste ćwiczenia...A wiem ze pomogą mi w LD <aniolek2>
Powodzenia wszystkim.
Teraz mnie to śmieszy, ale wcale mi fajnie nie było...Nie mialam kontroli nad snem.
To mnie wqrza-ze nie umiem nad tym panowac...Dwa razy udało sie samo z siebie, a teraz przerwa i ten głupi sen...
Nie przejum sie kartkowkami, mialam ostatnio taki sen[przed LD] ze plakalam jeszcze pol godziny po tym jak sie obudzilam...Boze, mam nadzieje ze juz nigdy wiecej...
Po za tym sny to coś cudownego. Zawsze zasypiam z nadzieją ze coś mi się przyśni. A teraz jeszcze wiem o ld...Moze tej nocy się uda?:>
Jak juz mowilam wczesniej: nie musisz sobie uswiadamiac ze snisz. I tak zdarzy sie to o czym pomyślisz:> Niedługo zaczynam tez medytacje, kumpel dał mi wprowadzenie.
Ponoć to proste ćwiczenia...A wiem ze pomogą mi w LD <aniolek2>
Powodzenia wszystkim.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon pisze:A mieliście kiedyś tak,ze płakaliście przez sen?Tzn okazało się, ze łkacie dopiero jak się obudziliście, cała twarz i pół poduchy było mokre?
No jasne... Ale częściej mam tak ze wszystkich w chacie budze śmiechem
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja od wyjazdu mojego Kotka też niemam za ciekawych snów
Raczej same porypane. Zazwyczaj bije się z kimś, coś jest we mnie w środku z czym się zmagam. najlepiej jak bym wyładował sie dzieś. POszedł na jakiegos spara...
Raczej same porypane. Zazwyczaj bije się z kimś, coś jest we mnie w środku z czym się zmagam. najlepiej jak bym wyładował sie dzieś. POszedł na jakiegos spara...
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- Cinnamon_Girl
- Zaglądający
ciekawa sprawa z tymi swiadomymi snami. zdarza mi sie czasem, ale nigdy wtedy, kiedy bym sama tego chciala.. po prostu kiedy sie zdarzy, to sie zdarzy, nie potrafie tego zaprogramowac. ale najlczesciej chyba wtedy, kiedy drzemie w ciagu dnia.
niedawno mialam cos takiego... wiedzac, ze tak naprawde leze i snie, zaczelam chodzic po pokoju.. zaczelam myslec, co by tu dziwnego zrobic, i jedyne, co mi do glowy przyszlo, to wsadzenie reki w sciane, jak w cos plynnego, fajna zabawa.
niedawno mialam cos takiego... wiedzac, ze tak naprawde leze i snie, zaczelam chodzic po pokoju.. zaczelam myslec, co by tu dziwnego zrobic, i jedyne, co mi do glowy przyszlo, to wsadzenie reki w sciane, jak w cos plynnego, fajna zabawa.
Tak sobie myślę, jeśli macie coś na temat LD w necie znaleźliście jakieś stronki do powstawiajcie tu linki ja chętnie poczytam, bo mnie to trosze wzięło sam tez szukam dzisiaj mi się fajne rzeczy śniły nie miałem kontroli nad tym, ale pamiętam wszystko heheh <aniolek2> oby więcej takich snów
Ps. jak by mi się moja wychowawczyni przyśniła to bym wymusił przejęcie kontroli nad snem skoczył przez okno i sprawił żeby na dole była jakaś twarda materia wysadzana ćwiekami i kolcami i modliłbym się w czasie lotu by to było ostatni raz, kiedy musiałem oglądać ten parszywy ryj grrrrrrrrrrrrrrrrr
Ps.2 Krzychu jak chcesz się wyładować idź na jakieś POGO jak będzie bardzo ostre możesz dostać wpierd..... Ale jak cię ktoś wkurzy to można się naprawdę nieźle zabawić a w sparingu to masz tylko jednego, któremu można by przyłożyć ;p
Ps. jak by mi się moja wychowawczyni przyśniła to bym wymusił przejęcie kontroli nad snem skoczył przez okno i sprawił żeby na dole była jakaś twarda materia wysadzana ćwiekami i kolcami i modliłbym się w czasie lotu by to było ostatni raz, kiedy musiałem oglądać ten parszywy ryj grrrrrrrrrrrrrrrrr
Ps.2 Krzychu jak chcesz się wyładować idź na jakieś POGO jak będzie bardzo ostre możesz dostać wpierd..... Ale jak cię ktoś wkurzy to można się naprawdę nieźle zabawić a w sparingu to masz tylko jednego, któremu można by przyłożyć ;p
- Cinnamon_Girl
- Zaglądający
amon7 pisze:Ps. jak by mi się moja wychowawczyni przyśniła to bym wymusił przejęcie kontroli nad snem skoczył przez okno i sprawił żeby na dole była jakaś twarda materia wysadzana ćwiekami i kolcami i modliłbym się w czasie lotu by to było ostatni raz, kiedy musiałem oglądać ten parszywy ryj grrrrrrrrrrrrrrrrr
jak juz zalatwisz te cwieki i kolce, no i kontrole nad snem - nie lepiej wtedy wyrzucic wychowawczynie?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran