Podczas pierwszego razu z moja dziewczyna ( mamy po 16 lat) miała straszne bóle. Po godzinie przerwy powtorzylismy to i było juz normalnie. Lecz po 4 dniach zrbilismy to jeszce raz i znowu pojawiły sie bóle oraz krwawienie( pierwszy raz tego nie było). Czy jest to normalne ? Sorry za rozpisanie
Nie przerwana błona po 1 razie ??
Moderator: modTeam
Nie przerwana błona po 1 razie ??
Witam czytam Wasze forum juz jakis czas i duzo mi pomogly Wasze rady np. Do przedwczesnego wytrysku
Forum jest to o wiele lepsze niz to na Epulsie gdzie ludzie robią wode z mozgu i stresuja ludzi piszac głupoty. Ale dobra do rzeczy mam pytanko a mianowicie:
Podczas pierwszego razu z moja dziewczyna ( mamy po 16 lat) miała straszne bóle. Po godzinie przerwy powtorzylismy to i było juz normalnie. Lecz po 4 dniach zrbilismy to jeszce raz i znowu pojawiły sie bóle oraz krwawienie( pierwszy raz tego nie było). Czy jest to normalne ? Sorry za rozpisanie
hm to może ja powiem jak to było w moim przypadku, pierwszy raz(chodz nie do końca pierwszy, bo nie był całkowity, bo nie pozwoliłam by dalej...) bolał mnie jak sukinsyn krew też się pojawiła, drugi raz (pod wpływem alkoholu
)nie pamiętam czy bolało czy nie, ale krew się nie pojawiła
natomiast za trzecim razem bolało mnie łoo tak, dało się wytrzymać, ale krew byla. Także coś w tym jest, że błona nie dokońca zostaje przebita za pierwszym razem, bynajmniej w moim przypadku tak było, u Twojej laski może być podobnie..
)nie pamiętam czy bolało czy nie, ale krew się nie pojawiła "Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
GrzeHoo pisze:Lecz po 4 dniach zrbilismy to jeszce raz i znowu pojawiły sie bóle oraz krwawienie( pierwszy raz tego nie było).
Hmm, ciężko powiedzieć, możliwe że pierwszy raz nie "rozgrzałeś" jej na maxa (przez co nie było krwawienia). Po 4 dnich rany po pęknięciu błony nie były dość wygojone i stąd krwawienie i ból, może 4 dni to za mało, może starczy, musisz panienek popytać, nie wiem. Możliwe że po pierwszym razie błona nie pękła, (bo różnie to z tymi błonami), a pękła dopiero po drugim.
-
Agusia
Dolaczam sie do pozostalych postow, bo przedmowcy maja racje...
poczytaj sobie jeszcze o tym na :
http://www.agnieszka.com.pl/pierwszy_ra ... y_raz.html
poczytaj sobie jeszcze o tym na :
http://www.agnieszka.com.pl/pierwszy_ra ... y_raz.html
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”