Jarek pisze:Więcej tolerancji!
Na co?
Chyba jakieś granice jej istnieją?
Chciałbyś, aby Twoje dziecko (np. po tragicznym zejściu Twoim) było adoptowane przez gejów?
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Chciałbyś, aby Twoje dziecko (np. po tragicznym zejściu Twoim) było adoptowane przez gejów?
Jarek pisze:A jeśli chcą się pokazywać publicznie i okazywać swoje uczucia, niech to robią-ostatecznie nie muszę na to patrzeć
Jarek pisze:Z tym, że tego się nie wybiera, to się ma albo nie.
Mysiorek pisze:To tak jak z analem - jeden chce spróbopwać, inny nie. A jak mu się spodoba, to czemu dalej nie?
Itd. dochodząc do nekrofilii, zoofilii, itp. Czy to też choroby od urodzenia?
Jarek pisze:Demokracja, demokracją, a równouprawnienie też musi być.
Alucard pisze:Ach...W średniowieczu to były czasy.

młody chłopiec być może wybrałby drogę gejowską.
Mysiorek pisze:Acha... no to ja jestem innego zdania!
To tak jak z analem - jeden chce spróbopwać, inny nie. A jak mu się spodoba, to czemu dalej nie?
Itd. dochodząc do nekrofilii, zoofilii, itp. Czy to też choroby od urodzenia?
Rozumiem transseksualistów (jako "chorobę"), ale gejów nie!
gosia pisze:Ludzie homoseksualni nie są gorsi od ludzi heteroseksualnych i przede wszytskim - moim zdaniem powinno się ich traktować normalnie - ani ulgowo, ani surowo. To ludzie tacy jak my i także mają uczucia.
Jarek pisze:ale daje prawo m.in. do adopcji dzieci. Co to, to NIE!
gosia pisze:Według mnie większość homoseksualistów rodzi się z taka orientacją seksualną, mały odsetek nabywa to w trakcie życia.
charlie81 pisze:ale w takim razie odchylem jest tez np krotkowidztwo.

charlie81 pisze:w ludzi w PEWNYM wieku sie nie da przekonac
charlie81 pisze:Jest rozmyta

___ToMeK___ pisze:Osobiscie mnie to brzydzi i jest dla mnie nie do zaakceptowania.

___ToMeK___ pisze:To jest zboczenie. Niech sobie robia w zaciszu domu co chca, tylko niech nie wywieraja presji na ludzi, zeby zaakceptowali ich odchyly, zeby godzili sie na cos co ich autentycznie obrzydza.
Jednak jestes troche bardziej tolerancyjny...___ToMeK___ pisze:Juz za kilka lat bede ZMUSZONY ogladac "malzenstwa" homoseksualistow robiace zakupy w sklepach or something.
Mysiorek pisze:Ludzie w pewnym wieku jeszcze nie wiedzą co w życiu powinno być ich normą, opoką.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
charlie81 pisze:Do tych, do ktorzy nie sa w stanie zauwazyc polaczenia swoich reakcji biologicznych z uwarunkowaniami kulturowymi: Przystojny facet i piekna dziewczyna uprawiajacy seks nie obrzydzaja was tylko i wylacznie dlatego, ze te "smieci" obrzydzenia sa zamiecione pod "dywan" pozadania. W przeciwnym razie obrzydzaloby was to w takim samym stopniu, co homoseksualisci, zoofilia itd.
Mysiorek pisze:Ludzie w pewnym wieku jeszcze nie wiedzą co w życiu powinno być ich normą, opoką
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
charlie81 pisze:Ale bywa, ze wiedza, co nie powinno.
Runa pisze:Ludzie w pewnym wieku są zbyt pewni, ze ich wartości sa jedynie słuszne
Mysiorek pisze:Gosia - czy Ty urodziłaś się też jako lesbijka (bo podobno większość kobiet ma takie zapatrywania)?
Mysiorek pisze:Runa napisał/a:
Ludzie w pewnym wieku są zbyt pewni, ze ich wartości sa jedynie słuszne
gosia pisze:Zgadzam się, pogódź się Mysiorek, że z tym, że nie zawsze ludzie się będą z Tobą zgadzać. A swoją postawą nie zmienisz ich toku myślenia, bo każdy ma własny rozum.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 763 gości