saviour pisze:Obnoszenie się z własnymi wymiocinami, gazami, tudzież innymi specyfikami smakowo-zapachowymi nie jest na pewno cudownym tematem rozmów z kobietami.
Tak, przeważnie, bywa <browar>
Szcególnie te gazyyyy...

Moderator: modTeam
saviour pisze: Obnoszenie się z własnymi wymiocinami, gazami, tudzież innymi specyfikami smakowo-zapachowymi nie jest na pewno cudownym tematem rozmów z kobietami. Niestety, niektórzy gentlemani zdają się o tym nie wiedzieć.
dreamer pisze:Olivia napisał/a:
zważając na fakt, że szkoła taka też wypłaca stypendium naukowe
dla mnie to jest jedna wielka pomylka
mariusz pisze:Czyli jakich tematow należy unikac w rozmowie z kobietą??
gosia pisze:Boże, też się uśmiałam )) heh a jesli to prawda![]()
gosia pisze:Nie wiem o co chodziło, ale mi w tym roku przyznano stypendium naukowe
Pegaz pisze:gosia napisał/a:
Boże, też się uśmiałam )) heh a jesli to prawda![]()
Gosiu a poczytaj sobie o takich kobiecych zwyczjach
gosia napisał/a:
Nie wiem o co chodziło, ale mi w tym roku przyznano stypendium naukowe
Gratuluje ja zawsze za leniwy byłem
Pegaz pisze:gosia napisał/a:
Hehe w ogóle teraz nie ma moich rodziców, na weekend wyjechali, więc Krzych jest u mnie to coraz luźniej jest między nami:)
Heh to super macie...Ja też tak chce..Ale już niedługo może tak bedzie

gosia pisze:Powiem szczerze, że teraz z moim chłopakiem oswajamy sie ze soba. Jak idzie na dłuzej do łazienki to mowi : idę kupę. albo idę...( tu czasownik:)
Nalezy unikac mowienia o zaletach innych kobiet. Czy to kolezanek czy bylych.mariusz pisze:Czyli jakich tematow należy unikac w rozmowie z kobietą??

moon pisze:gosia napisał/a:
Powiem szczerze, że teraz z moim chłopakiem oswajamy sie ze soba. Jak idzie na dłuzej do łazienki to mowi : idę kupę. albo idę...( tu czasownik:)
A wy ze sobą jestesci e już 2 lata czy 1,5 roku?I dopiero teraz "się oswajacie" w takim zakresie?
Jak dla mnie szok. Dla mnie i Kurka to było norma po 2-3 miesiącach. [no przynajmniej dla mnie żadnej krepacji już nie było].

moon pisze:Przynajmniej dla nie jest to równoznaczne, a co ma słownik na ten temat do powiedzenia nie wiem. Wiem co dla mnie oznacza każde z tych słów, więc na każdym kroku po słownik nie sięgam.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Maverick pisze:gosia napisał/a:
Jak idzie taka 90 60 90 to jasne ze zwraca na siebie uwage -to normalne ze facet sie obejrzy, bo warta podziwu i pochwaly
O tym czy kobieta jest ladna nie decyduja przeciez jej wymiary

moon pisze:koczkodan.
gosia pisze:moon pisze:koczkodan.
to dziewczyna o wzroscie 155cm , waga 65kg i 100 w biodrach
ptaszek pisze:-> rozumiem Cię... ale w takich sytuacjach podobne myśli są samobójami, bo rodzi się strach, niepewność a może nawet nieufność... zresztą on teraz jest Z TOBĄ. Co z tego, że jego była jest atrakcyjna... Najwyraźniej coś nie wyszło, że nie są razem - i tu jesteś górą. Spróbuj pomyśleć o tym, co jest teraz
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 473 gości