Jak namówić dziewczyne na depilacje
Moderator: modTeam
Jak namówić dziewczyne na depilacje
Jak mogę namówić moją dziewczynę żeby zaczęła depilować swoje miejsca intymne. chciałbym to zrobić jakoś delikatnie żeby nie poczuła sie źle, żeby nie pomyslała że mi sie nie podoba.
- ksiezycowka
- Weteran
Dźwiedziu pisze: żeby nie pomyslała że mi sie nie podoba
Skoro Ci się podoba to po co ma się depilować????? Poza tym, jeżeli nie znacie się od wczoraj to chyba możesz sobie pozwolić na tekst typu "wiesz kochanie, bardzo chciałbym zobaczyć twoją cipkę bez włosków..."
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
jezu, popros normalnie - najwyzej odmowi jesli absolutnie nie bedzie chciala. chociaz jak sprobuje to nie sadze, zeby sie nie spodobalo
dokladnie tak
guli pisze:jeżeli nie znacie się od wczoraj to chyba możesz sobie pozwolić na tekst typu "wiesz kochanie, bardzo chciałbym zobaczyć twoją cipkę bez włosków..."
dokladnie tak
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Dźwiedziu pisze:Jak mogę namówić moją dziewczynę żeby zaczęła depilować swoje miejsca intymne. chciałbym to zrobić jakoś delikatnie żeby nie poczuła sie źle, żeby nie pomyslała że mi sie nie podoba.
Jak wstydzisz sie zasugerowac werbalnie ) , znajdz jakies czasopismo kobiece traktujące o tym temacie Poczytajcie razem Albo chociaz Playboya czy CKM wygrzeb spod prześcieradła i pokomentuj fryzurki dziewczynek
Teraz depilacja jest na porzadku dziennym, raczej dziewczyna sie nie oburzy
- Sir Charles
- Weteran
Zgadzam się z przedmówcami - jeśli jesteście ze sobą już czas jakiś, to nie widzę problemu, by jej to zasugerować, jakkolwiek ona oczywiście moze się nie zgodzić, jednakże nie mówiąc nic, nie masz co liczyć na to, że sama zacznie czytać w twoich myślach i odgadywać twe pragnienia. A czy chodzi ci o to, by goliła się całkowicie, czy tylko troszkę (to, co wystaje spod majteczek)?
ogolenie łona
Jak moge delikatnie powiedzieć mojej dziewczynie aby ogoliła swoje łono??
Polecam topic:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 42&start=0
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 42&start=0
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
:)
Apropo tematu o depilacji to powiem wam coś smiesznego Byłem na wakacjach nad morzem z moją dziewczyną i ona chciała troszkę się "przyciąć" w okolicach swojego Skarbu... nio i ja mądry mówi: Daj pomoge ale nie wiedziałem że chciała sobie paseczek zostawić i pojechałem przez środek i już nie było żadnego włoska.(mam maszynke do golenia elektryczą z takim czymś) A ona na to: Ale ja tak nie chciałam... no ale już za późno było hehehe... W każdym razie wyglądała tam ślicznie....
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
Jak to szkoda?Ja lubie takie zmiany i eksperymenty i to jak moj siedzi u mnie i mi pokazuej tutaj zgolic tu zostaw tutaj tez trza ogolic itd. Sama przyjemnośćMadzia pisze:tylko szkoda ze to ja musze eksperymentować.
Madzia, http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6335 Tamat cały o tym dokładnie. Czy kobiety to lubia i czy naowie to robia. 6 stron postów
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”