ginekolog w wawie!!!
Moderator: modTeam
ginekolog w wawie!!!
no niech ktoś poda jakieś namiary!!
Może być Białołęka, jestem w desperacji wielkiej, szlag mnie trafia, co mi kogoś ktoś poleci, to najbliższy wolny termin za miesiąc, a ja muszę już, bo mi organizm zdurniał do cna. Ja mogę podać telefon do jednej pani, podobno bardzo dobra (ciotka mojego kochania bywa regularnie), ale niestety trzeba rezerwować termin z dużym wyprzedzeniem: Małgorzata Rekosz, tel. do recepcji: 651 69 46, to jest chyba gdzieś na Mokotowie albo okolice
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Więc... Wejdź na stronę: http://www.dubiccy.com.pl Ale zapytaj o dr Ulman, bo tam też inny ginekolog przyjmuje. Tel: 614 80 86 lub 614 71 59. Ta lekarka też przyjmuje w mojej rejonowej przychodni. Nawet jeśli nie możesz przyjść na ubezpieczenie, to prywatnie też przyjmują: 519 33 00. Przynajmniej tak mi się zdaje...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Sama na siebie nie mam wpływu, a ty chcesz mieć? A proszę Cię uprzejmie:
Mam lekarza dobrego. Przyjmuje prywatnie na Sadybie, a normalnie to w poliklinice na Czerniakowskiej. Nazywa się Krzysztof Dynowski, jest ginekologiem-położnikiem i endokrynologiem (to taki od hormonów) z drugim stopniem specjalizacji. Telefonu nie dam, bo nie mam, mam u mamy.
Mam lekarza dobrego. Przyjmuje prywatnie na Sadybie, a normalnie to w poliklinice na Czerniakowskiej. Nazywa się Krzysztof Dynowski, jest ginekologiem-położnikiem i endokrynologiem (to taki od hormonów) z drugim stopniem specjalizacji. Telefonu nie dam, bo nie mam, mam u mamy.
- ksiezycowka
- Weteran
mrt pisze:Sama na siebie nie mam wpływu, a ty chcesz mieć? A proszę Cię uprzejmie:
No widzisz To nie boli.
Co prawda troszke bardziej lakonicnzie niz to przewidzialem zakaldajac ten dzial ale coz...
Moje zalozenia dotyczace wymagan tego jak powinien post wygladac i co zawierac nie wziely sie z widzimisie, lecz z tego by dziewczyna mogla sama ocenic czy lekarz jest faktycznie dobry.
I to Wam jak widac przeszkadza, tylko jeszczen ikt sie nie odwazyl tego powiedziec...
Właśnie się złapałam na tym, że ciągle piszę i mówię: "w domu".
Mam prawie to samo. "W domu" jest w domu u rodziców i "w domu" jest tutaj w Warszawce. Nie wiem, któro "w domu" jest bardziej w domu.
A, bo po to tu wlazłam. Czekam z niecierpliwością na telefon do gina i dziękuje serdecznie za informacje.
Mrt, ja rozumiem, że postrzeganie czasu jest często kwestią dosyć subiektywną i dwa postrzegania nie muszą być adekwatne, jednakże dopuszczalny błąd pomiarowy się wyczerpał!!!!! Jak nie dasz numeru to Ci zapcham priva głupimi obrazkami. (da się zapchać priva?!)
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
katerina pisze:Charlie, apgrejdowałeś avatara?
Milusi kolorek
taaa wersja 1.81
kolorek w porzadku nie? a w ogole to pierwotnie byla na zupelnie bialym tle, ale go sobie indywidualnie dopiescilem
a w ogole to chcialem skorzystac z okazji i podziekowac Kurkowi :564:
Mav - blagam nie usuwaj :552:
soul of a woman was created below
Szpital Damiana, wizyta 100zł. www.damian.pl
Piszcie dziewczny normalnie opis wizyty jak trzeba bo potem sa takie wlasnie niedomowienia. Zreszta jak mozna to rozmiec:
Co znacz praktycznie nie zbadal Sorki ze sie czepiam, ale taka moja rola
sophie pisze:Kiedyś trafiłam tam na faceta, który nie dość, że praktycznie mnie nie zbadał, to zapisał mi tabletki, po których tragicznie przytyłam
Co znacz praktycznie nie zbadal Sorki ze sie czepiam, ale taka moja rola
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”