W czym sypiacie
Moderator: modTeam
az mnie dreszcz przeszedł czytajac, że śpisz w zimie przy otwartym oknie wrrrr
a ja sobie śpie w topie & majteczki, tak jest najwygodniej....mówie o spaniu w pojedynke, a jak w rachube wchodzi Luby to.....wiadomo, co ja tu będę pisała
a ja sobie śpie w topie & majteczki, tak jest najwygodniej....mówie o spaniu w pojedynke, a jak w rachube wchodzi Luby to.....wiadomo, co ja tu będę pisała
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Yasmine pisze:konstancja pisze:zimą to zawsze mam pizame..i sweter
Dokladnie. Pare dni temu tez spalam jeszcze w bluzach bo zamarzalam. Dobrze ze juz jest sloneczko <aniolek2>
JAk mam do wyboru 15-17 stopni z lekkim wiaterkiem a taka duchote jak dzis wybieram to pierwsze. Szkoda ze pogoda sie popsula
Spie w slipkach, a z kobieta to mi one zbedne
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Latem - w slipkach i t-shircie A z kobetą...jeszcze nie spię
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mam rozne pizamki, najrozniejsze, ale lubie szczegolnie jedna satynowa w kolorze granatowym, na ramiaczkach, wiecej zakrywajaca niz odslaniajaca. na codzien rano i tak widzi mnie tylko mama, wiec bokserki i jakas koszulka wystarcza w zupelnosci. ostatnio spalam z Nim i mialam na sobie pidzame z dlugim rekawem i dlugimi spodniami (dodajmy ze to bylo na materacu w galerii pelnej obrazow, a w pokojach obok pelno bylo innych lezacych na materacach i krecacych sie ludzi, wiec satynka nie wchodzila w rachube. ale Jemu jakos to nie przeszkadzalo. atmosfera byla taka cholernie romantyczna...polecam galerie sztuki wszystkim romantykom i romantyczkom. <zakochany3>
- unlucky_sink
- Maniak
wajdelota pisze:Ja mam przeciwny zaś problem, bo w zimie śpię w samych bokserkach i często przy otwartym oknie W lecie bokserki, bez przykrycia i okno na ościerz ;-) Ja lubię zimno
trochę zazdroszczę ...
otwarte okno... w zimie...<boje_sie> ! Ja to mogę spać pod stertą koców i najchętniej jeszcze wpakowałabym sobie kilka termoforów.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”