Drażliwe miejsce u mezczyzn
Moderator: modTeam
Drażliwe miejsce u mezczyzn
Jak to jest z tym punktem pomiedzy jądrami a odbytem? podobno jest to dodatkowy stymulator... chcialabym wiedziec jak to stymulowac:p
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Weteran

- Maniak

fifi pisze:Jak to jest z tym punktem pomiedzy jądrami a odbytem? podobno jest to dodatkowy stymulator... chcialabym wiedziec jak to stymulowac:p
To jedno z bardziej wrażliwych miejsc wg. chińskiej kamasutry
Gejsze najlepiej wiedzą odkąd zaczynać .. try to do it better:)
BaRAcudor
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

- Maniak

- Maniak

heh ja może i bym spróbowała, ale co jak nie trafie
Delikatnie, po omacku, z właściwym Ci wyczuciem... Puscic oko 100% powodzenia.
delikatnie...ehh nie wiem czy dam radę
<browar>"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
unlucky_sink pisze:delikatnie...ehh nie wiem czy dam radę
O, prosze jaka krzepka <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak

Ty nie masz w zwyczaju ! i własnie o to chodzi ....piszesz o sobie , a swoich odczuciach itd. a w wiekszosci jest całkiem inaczej
i poczytaj regulamin , bo zdjasie go ominełs , nie obraza sie tu nikogo , to nie byle jakie forum onetowskie lub inne , chocmysle ze jak tak dalej pujdziesz tym tonem , to sie sama przekonasz !
i poczytaj regulamin , bo zdjasie go ominełs , nie obraza sie tu nikogo , to nie byle jakie forum onetowskie lub inne , chocmysle ze jak tak dalej pujdziesz tym tonem , to sie sama przekonasz !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Taaaak? Nie chcę nic mówić, ale jesteś ostatnią osobą, która ma prawo komukolwiek takich uwag udzielać. I bez żadnych komentarzy na ten temat, bo tworzą sie off topy, a jako stary bywalec forum, Andrew, powinieneś dawać przykład odpowiednich manier na forum. Amen!Andrew pisze:nie obraza sie tu nikogo

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”