tank girl pisze:I nie podnoś się za wysoko, ot, żeby górną część ciała od od podłoża odkleić
Dobrze mowisz
Ja ostatnio robie wieczorem, bo rano sily nie mam, ale od czwartku znow rano bede robic. Za dwa dni polmetek
Moderator: modTeam
...
Ogólnie full spontan.

Wujo Macias pisze:Tylko sobie kontuzji narobisz a niczego sie nie nauczysz.

Lies pisze:EEE tamposzarżowałbym
Nie chodzi mi o bóg wie jakie naparzanie, tylko o rozciagniecie i ruch. Nie mam zbyt duzo czasu zeby udac sie na jakisdluzszy bieg. Od czegos trzeba zaczac ;-) Zreszta i tak nie mam worka, więc to narazie odpada. Dzieki za rade.
A na spontan - dlaczego nie?
Coś pocisne.
Lilian pisze:Yasmine, a jakies dalsze efekty widac? bo slyszalam ze czesto po 20 paru dniach dalej nic sie nie dzieje...
.extraho pisze:właśnie, Yas, mam pytanie - ale nie wiem, czy na nie odpowiesz bo Ty oponki na brzuchu nie miałaś - czy fałdka po 6. schodzi? może ktoś inny wie? chodzi mi o to, że wiadomo, mięśnie brzucha się wzmacniają, czuć je. ale czy 6. spala tłuszczyk?
Robię nieregularnie, zwykle jedną, zaległą rano i potem drugą wieczorem.... chyba muszę zacząć od początku. Albo przedłużę program do 100 dni, powtarzając 3 serie po 24 powtórzenia od dnia 42-giego do setnego ;d
(Zbigniew Herbert)
tank girl pisze:A moja 6-tka leży i kwiczyRobię nieregularnie, zwykle jedną, zaległą rano i potem drugą wieczorem.... chyba muszę zacząć od początku. Albo przedłużę program do 100 dni, powtarzając 3 serie po 24 powtórzenia od dnia 42-giego do setnego ;d

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 966 gości