Tak naprawde to juz zrobiłem taką smake na zabudowanie plecków ze szok
A sianko starsza mi daje
Moderator: modTeam
Krzych(TenTyp) pisze:No dokładnie tak myślęcoś w tym guście ale jeszcze dokłądnie sie nie zdecydowałem na wzór. czy tribal czy coś innego
Zuber pisze: zawsze mi sie podobal ten smok z dlugimi wasami z dragonballa nawet widzialem jak jeden kolo mial na plecach takiego zajebisty
AlicE! pisze: Ja myślałam o jakiś symbolach z japońskiego, ale jak zobaczyłam reklamę Sprite'a [udka z kurczaka^^] to mi się odwidziało:D
sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(
No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.
a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?
krzyniu pisze:sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(
No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.
mnie tez sie to zajebiscie podoba, jeszcze mzoe byc taki malutki w nsie ale tylko taki malutki swiecacy kamyczek nie lubie zadnych kulek ani nic, nie lubue tez jak dziewczyna albo chlopak ma w uszac h15 kolszykó wyglada to wiesniacko, nie mowiac o lancuszkach łšczacyh ucho z nosem, w brwi to zalezy komu pasujeale tezb ym nie chcial by moja dziewczyna miala, co do tatuazu 20lat, ladnie poiedzial ja tam sie tak nie znam ale wiem tyle byle coita i chlystek nie mzoe sobie zrobic tatuazu bo bedzie wygladac jak kmiot, zbey zrobic sobie tatuaz na plecach trza miec zajebisc cie dowalone plecy , jak na lydce dobzre umiesniona i rozbudowana, zle to po prostu wyglada:) co do dziewczyn podoba mi sie tatuaz na plecach - ledzwiach, fajnie by wygladal tez tak w okolicy jajnika ale tam pewnie po ciazy wygladal by jak jenda wielka kupa
a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?
Yasmine pisze:Za to mam wlasnie malutki kamyczek w nosie od jakiegos 1,5 roku i nic sie z nim nie dziele a slicznie wyglada .
Yasmine pisze:Wszystko sie ladnie goilo nie mialam zadnych problemow, slicznie to wygladalo na plaskim opalonym brzuchu, a po wlasnie 5 miesiacach moj brzuch strasznie caly stwardnial. Nie umialam sie schylac z bolu. Trwalo to z kilka dni az zaczelam przkladac na o gaze z rwanolem i obwiazywalam wszysko bandazem. To co pozniej zobaczylam gdy sciagnelam bandaz mnie przerazilo. Dziurka byla cala rozszarpana i z mojego brzucha wydobywale sie niesamowita ilosc ropy.Gd wszystko wyschlo to moje cialo wypychalo kolczyk stopniowo na zewnatrz az kolczyk normalnie wypadl Nie rozumiem. Teraz mam mala blizne.
krzyniu pisze:a Yasmine, nie widzialas wczesniej ze cos sie dzieje z tym kolczykiem?
foxy_lady pisze:to jakis koszmar na Twoim miejscu tez bym sie obawiala tatuazu lub kolczyka. tylko ze z drugiej strony, kolczyk w nosie ladnie Ci sie goil. moze to bylo zle zrobione lub nie w tym miejscu. ja tak mialam z nosem, kobieta mi przebila naczynko krwionosne i bylo dlugo babrania, w koncu wyjelam <robilam a studio tatuazu, sterylka itd>. Po jakims czasie w tym samym studio robil mi facet po drugiej stronie nosa i wszytsko odrazu dobrze sie przyjelo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości