Tatuaż

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 31 maja 2005, 22:39

Ale powiedz sam wciągaja jak Hera :D
Tak naprawde to juz zrobiłem taką smake na zabudowanie plecków ze szok :D
A sianko starsza mi daje :D Chce tak wydać od 1000zł do 1500 :D Będzi gut i nie będe robił w BDG bo słabe salony są i fachowcy :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
20lat

Postautor: 20lat » 31 maja 2005, 22:43

to bardziej uzaleznia niz narkotyki ja juz wiem ze bede mial cale cialo w tatuazachale musze sie ograniczyc do jednego wzorka na rok bo mi ciala do 30 zabraknie,i lepiej niepopelniaj tego bledu co ja(zrobilem sobie tatuaz na lopatce) tylko odrazu cale plecy
pozdro
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 31 maja 2005, 22:52

No dokładnie tak myślę :D coś w tym guście ale jeszcze dokłądnie sie nie zdecydowałem na wzór. czy tribal czy coś innego
Załączniki
224.jpg

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 31 maja 2005, 23:15

ja chcialem mniejwiecej cos takiego
Obrazek
albo taki
http://www.tattoo.fr.pl/Nsmoki/08_1.jpg
ale narazie jest jeszcze czas bo se musze zarobic na taki tatuaz :D
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 31 maja 2005, 23:37

no dobra co to jest to pierwsze, kolorowe ?

ten czarno-bialy sredni.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 31 maja 2005, 23:41

To chyba kawałek smoka :>
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 cze 2005, 00:03

srut
Załączniki
85.gif
97.gif
dragflash_001.jpg
005_G.jpg
122.jpg
134.gif
001_G.jpg
002_G_001.jpg

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Leanan Sidhe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Leanan Sidhe » 01 cze 2005, 10:30

Krzych(TenTyp) pisze:No dokładnie tak myślę :D coś w tym guście ale jeszcze dokłądnie sie nie zdecydowałem na wzór. czy tribal czy coś innego

Nie podobają mi się tribale, wszyscy mają.
Ja bym zdecydowała się na coś innego :)
Ja zamarzyłam kolejny tatuaż, motyla na karku...
Ciekawe ile by to kosztowało...
Obrazek
Let me sleep all night in your soul kitchen
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 01 cze 2005, 11:46

troche mi obrazek wcielo nie wiem czemu trudno tamten smok mi sie podobal a z tych co krzychu wstawil to ktorys z ostatnich 3 obrazkow

oni rysuja to co maja czy mozna im dac jakis ??? zawsze mi sie podobal ten smok z dlugimi wasami z dragonballa nawet widzialem jak jeden kolo mial na plecach takiego zajebisty :D
"Such a lonely day

And it’s my

SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 01 cze 2005, 13:00

motylek moze i ladny ale infantylny, za to miejsce zajebiste.

krzychu, ten niebieski wik skojarzyl mi sie, z 'Wilkiem i Zającem'. <belt1>
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 01 cze 2005, 16:57

Zuber pisze: zawsze mi sie podobal ten smok z dlugimi wasami z dragonballa nawet widzialem jak jeden kolo mial na plecach takiego zajebisty :D

Shenlonga?!? Jesteś pewny?!?! Jak mozesz mowic ze jak ci sie znudzi to ne bedziesz sie na niego patrzył...

Moda sie zmienia, wiec trzeba sobie wymyslić coś oryginalnego:) IMHO tribal odpada, bo to też krótki szał będzie...Tak jak kiedyś delfiny na ramieniu!

Ja myślałam o jakiś symbolach z japońskiego, ale jak zobaczyłam reklamę Sprite'a [udka z kurczaka^^] to mi się odwidziało:D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 cze 2005, 22:42

No żeby to było coś orginalnego to sie przynosi im własny szablonik..
Ja równiez motylka chciałam i jak będę pieniążki to czemu nie :DDD
I nie uważam, zę infantylny. Zalezy jak zrobiony. Choć przyznaje, ze większość i na mnie robi takie infantylne wrażenie.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 02 cze 2005, 02:59

smoczki i tygryski
Załączniki
14.jpg
4.jpg
9.jpg
t42.jpg

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 02 cze 2005, 08:50

nie lubie takich dużych tatuazy , moze i ładnie to wyglada na kims ale sama bym sie na tak owy nie odważyła!!!!jak już to mały , skoromny i bardziej sexi, w takim miejscu by kusił....tak w okolisy gdzie zaczyna sie kosc miednicy moze troche nizej, by był troszke widoczny ale w sumie zakryty---na p-rawej stronie,mo-ze jak-as standardowa różyczka...al-e so-bie i tak- nie zro-bie bo- p-aniczni-e bo-je sie igieł---( ale zawsze zostaje kalkomania hihihi)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 cze 2005, 08:54

Ja chce i wole kolczyk na wargach cipeczki !!! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 02 cze 2005, 08:54

A masz pięć latek ?:p

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 02 cze 2005, 09:09

nie mam troszke wiecej co nie zmienia faktu ze sie boje, choc kolczyk w pepku sobie dalam zrobic, ale to bylo i tak straszne , ( ze znieczuleniem) nic nie czulam no ale sama tam nie poszłam, i dzieki Bogu bo bym chyba uciekła z tego stołka, a tak sie wstydziłam uciec i musiałam juz isc( nie miałam innego wyboru jak tu uciekac jak za parawanem stoi chłopak)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 02 cze 2005, 11:04

AlicE! pisze: Ja myślałam o jakiś symbolach z japońskiego, ale jak zobaczyłam reklamę Sprite'a [udka z kurczaka^^] to mi się odwidziało:D

np takie ? na szczęscie reklamy sa szybko zapominane ;)
Załączniki
my tattoo.jpg
my tattoo.jpg (2.99 KiB) Przejrzano 5190 razy
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 02 cze 2005, 14:49

Dla zainteresowanych:

W sobotę i niedzielę będzie największe w Polsce Tattoo Show na Warszawiance.
Szczegóły tutaj :]
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 02 cze 2005, 15:10

Wiem i idę, może coś następnego wymyślę i na drugiej łapie zrobię :) :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 02 cze 2005, 23:18

O rany rany :D
jaki jestem podekscytowany :D
szkoda ze pojechac nie moge :D
chyba se pogram w noge :D

nie powiem zajebisty rym mi wyszedl :D ale prosze o relacje z tego jak ktos pojdzie !! :D

moze kiedys w Bydgpszczy zrobia ? :P podsuncie im taki pomysl :P:P:P
"Such a lonely day

And it’s my

SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 08 cze 2005, 11:20

sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(

No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.

mnie tez sie to zajebiscie podoba, jeszcze mzoe byc taki malutki w nsie ale tylko taki malutki swiecacy kamyczek nie lubie zadnych kulek ani nic, nie lubue tez jak dziewczyna albo chlopak ma w uszac h15 kolszykó wyglada to wiesniacko, nie mowiac o lancuszkach łšczacyh ucho z nosem, w brwi to zalezy komu pasujeale tezb ym nie chcial by moja dziewczyna miala, co do tatuazu 20lat, ladnie poiedzial ja tam sie tak nie znam ale wiem tyle byle coita i chlystek nie mzoe sobie zrobic tatuazu bo bedzie wygladac jak kmiot, zbey zrobic sobie tatuaz na plecach trza miec zajebisc cie dowalone plecy , jak na lydce dobzre umiesniona i rozbudowana, zle to po prostu wyglada:) co do dziewczyn podoba mi sie tatuaz na plecach - ledzwiach, fajnie by wygladal tez tak w okolicy jajnika ale tam pewnie po ciazy wygladal by jak jenda wielka kupa

a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 08 cze 2005, 12:12

a swoja droga zastanawia mnie jedno, pzreciez kurde te wszystie dziewczyny ktore maja powiedzmy w jakims miejscu tatuaz sie zestarzeja i na obwisnietym tylku tez bedzie to wygladac bleh
20lat, powiedz w jakm miejsu zrobic tatuwaz zeby wygladalo to w miare, a i jak to jets z tymi tatuwazami co zchodza? jak to wyglada podczas schodzenia i jak to sie robi??? to henna?

henna to dziecinada i beznadziejnie wyglada jak schodzi.
co do obwislosci i idelanych wg Ciebie miejsc...skrytykowales wsyztsko jak leci. zrob sobie na czole, tam nie trzeba pakowac i nie bedzie zwisalo nic na starosc.
<chory>
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 08 cze 2005, 12:40

ja nie skrytykowalem, mnie tatuaze bardzo sie podobaja ale zrpobil by sobieale no nie chce wygladac jak przychlast, nie bedzie to wygladac dobzre na slabo umisnionym facecie i taka parwda,
na starosc jednak wygladac to bedzie kozmarnie chyba nie uwazacie? w okolicy jajnikka to na pewno (po ciazy)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 cze 2005, 13:14

krzyniu pisze:
sophie pisze:AlicE! napisał/a:
Skoro już jesteśmy przy takich rzeczach, to co powiecie o kolczyku w pępku? Nigdzie indziej mnie nie interesuje tylko mi powiedzcie co sądzicie o tym. Gadałam z bardzo wieloma chłopakami i większość mówiła że im się to nie podoba:(

No co ty??
Ja mam kolczyk, mój facet go uwielbia.
Zreszta, całkiem sporo moich koleżanek ma i zarówno one jak i ich mezczyzni są zadowoleni.

mnie tez sie to zajebiscie podoba, jeszcze mzoe byc taki malutki w nsie ale tylko taki malutki swiecacy kamyczek nie lubie zadnych kulek ani nic, nie lubue tez jak dziewczyna albo chlopak ma w uszac h15 kolszykó wyglada to wiesniacko, nie mowiac o lancuszkach łšczacyh ucho z nosem, w brwi to zalezy komu pasujeale tezb ym nie chcial by moja dziewczyna miala, co do tatuazu 20lat, ladnie poiedzial ja tam sie tak nie znam ale wiem tyle byle coita i chlystek nie mzoe sobie zrobic tatuazu bo bedzie wygladac jak kmiot, zbey zrobic sobie tatuaz na plecach trza miec zajebisc cie dowalone plecy , jak na lydce dobzre umiesniona i rozbudowana, zle to po prostu wyglada:) co do dziewczyn podoba mi sie tatuaz na plecach - ledzwiach, fajnie by wygladal tez tak w okolicy jajnika ale tam pewnie po ciazy wygladal by jak jenda wielka kupa

Mnie sie podobaja kolczyki w pepku i wiekszosci facetom z tych co znam tez. Sama mialam okolo pol roku. Wszystko sie ladnie goilo nie mialam zadnych problemow, slicznie to wygladalo na plaskim opalonym brzuchu, a po wlasnie 5 miesiacach moj brzuch strasznie caly stwardnial. Nie umialam sie schylac z bolu. Trwalo to z kilka dni az zaczelam przkladac na o gaze z rwanolem i obwiazywalam wszysko bandazem. To co pozniej zobaczylam gdy sciagnelam bandaz mnie przerazilo. Dziurka byla cala rozszarpana i z mojego brzucha wydobywale sie niesamowita ilosc ropy.Gd wszystko wyschlo to moje cialo wypychalo kolczyk stopniowo na zewnatrz az kolczyk normalnie wypadl :|. Teraz mam mala blizne. Postanowilam ze juz nigdy nie zrobie nigdzie kolczyka. Robilam o w dobym sterylnym zakladzie a i tak sie spapralo. Boje sie tez o tatuaze. Ze cos moze sie nie przyjac, bedzie wysypka albo cos innego. Chociaz bardzo bym tatuaz chciala :(.
Za to mam wlasnie malutki kamyczek w nosie od jakiegos 1,5 roku i nic sie z nim nie dzieje a slicznie wyglada :).

[ Dodano: 2005-06-08, 13:15 ]
A co do ostatniego pytania krzynia, to nie henna tylko taki nietrwaly barwnik ktory po prostu bladnie z uplywem lat.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 08 cze 2005, 13:21

Yasmine pisze:Za to mam wlasnie malutki kamyczek w nosie od jakiegos 1,5 roku i nic sie z nim nie dziele a slicznie wyglada .

takie cos moze byc ale nic wiecej nie lubie kólek ani zadnych piramidek ani nic co sie spejalnie odznacz
a Yasmine, nie widzialas wczesniej ze cos sie dzieje z tym kolczykiem?

a no i co do kolczyów w pępku lubie takie bez wisiorków ani zadnych frendzło, z tatuazy maży mi sie taka puma na łydzie albo jakis tygrys na ramieniu ale to jak mowilem trza miec dobzre rozwiniete cialo
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 08 cze 2005, 13:49

Yasmine pisze:Wszystko sie ladnie goilo nie mialam zadnych problemow, slicznie to wygladalo na plaskim opalonym brzuchu, a po wlasnie 5 miesiacach moj brzuch strasznie caly stwardnial. Nie umialam sie schylac z bolu. Trwalo to z kilka dni az zaczelam przkladac na o gaze z rwanolem i obwiazywalam wszysko bandazem. To co pozniej zobaczylam gdy sciagnelam bandaz mnie przerazilo. Dziurka byla cala rozszarpana i z mojego brzucha wydobywale sie niesamowita ilosc ropy.Gd wszystko wyschlo to moje cialo wypychalo kolczyk stopniowo na zewnatrz az kolczyk normalnie wypadl Nie rozumiem. Teraz mam mala blizne.

to jakis koszmar <chory> na Twoim miejscu tez bym sie obawiala tatuazu lub kolczyka. tylko ze z drugiej strony, kolczyk w nosie ladnie Ci sie goil. moze to bylo zle zrobione lub nie w tym miejscu. ja tak mialam z nosem, kobieta mi przebila naczynko krwionosne i bylo dlugo babrania, w koncu wyjelam <robilam a studio tatuazu, sterylka itd>. Po jakims czasie w tym samym studio robil mi facet po drugiej stronie nosa i wszytsko odrazu dobrze sie przyjelo.

krzyniu, to kwestia podejscia. ja np znam wielu facetow kotrzy nie wygladaja jak kulturysci a tatuaze na ich lydkach czy plecach prezentuja sie swietnie. Kto co lubi. <silacz>
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 cze 2005, 14:09

krzyniu pisze:a Yasmine, nie widzialas wczesniej ze cos sie dzieje z tym kolczykiem?

No wlasnie nie widzialam. Byl calkowice zagojony. Az pewnego dnia obudzilam sie w twardym jak skala brzuchem.
foxy_lady pisze:to jakis koszmar na Twoim miejscu tez bym sie obawiala tatuazu lub kolczyka. tylko ze z drugiej strony, kolczyk w nosie ladnie Ci sie goil. moze to bylo zle zrobione lub nie w tym miejscu. ja tak mialam z nosem, kobieta mi przebila naczynko krwionosne i bylo dlugo babrania, w koncu wyjelam <robilam a studio tatuazu, sterylka itd>. Po jakims czasie w tym samym studio robil mi facet po drugiej stronie nosa i wszytsko odrazu dobrze sie przyjelo.

Kolczyk w nosie jes srebrny a moje cialo calkowice srebro toleruje (w przeciwienstwie do niklu). A w pepku byl ze stali chirurgicznej ktora zawierala jakies tam sladowe ilosc niklu 0,1% czy iles tam. Ale w zakladzie powiedzieli ze stal stosuje sie w chirurgi i jest bardzo bezpieczna i na pewno nic mi nie bedzie. W sumie powinnam od razu dostac wysypki po ok 2 dniach-jak to sie dzieje po takiej zwyklej bizuteri)a nie dostalam. No ale nie wiem co bylo przyczyna.
A foxy_lady, w korej dziurce masz ten kolczyk :)?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 08 cze 2005, 21:53

Yasmine pisze:A foxy_lady, w korej dziurce masz ten kolczyk ?

teraz po prawej stronie nosa, ode mnie patrzac :)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 cze 2005, 22:19

To rozumiem za najpierw chcialas miec po lewej ? Ja wlasnie po lewej mam :). A duzy masz, bo ja juz mowilam ze taki malutki swiecacy kamyczek. Zmienialam czesto, bywaly duze, ale tez zostal ostatecznie :)

Wróć do „Zdrowie i uroda”