Mati_00 pisze:albo w sklepach podawaj jej ciuszki o małych rozmiarach ;DD
A jak Ona dziwnie spojrzy, to powiedz: "Osz kurde, źle spojrzałem".
Moderator: modTeam
Mia pisze:przed jedzeniem przy facetach.
gobo pisze:Godzina na lodowisku czy na siłowni raz w tygodniu
ogi pisze:Niedawno powiedziała mi, że ćwiczyła ale nie dawało to rezultatów, i dam sobie głowę uciąć że ćwiczyła góra 2 tygodnie, zobaczyła że nie ma efektów to dała sobie spokój bo taka właśnie jest. Nie da się jej wytłumaczyć, że musi poświęcić na ćwiczenia długi okres czasu a nie miesiąc.
Yasmine pisze:Mia pisze:przed jedzeniem przy facetach.
Mia to już jest dziwne <boje_sie>gobo pisze:Godzina na lodowisku czy na siłowni raz w tygodniu
a kto mówi o raz w tygodniu ?ogi pisze:Niedawno powiedziała mi, że ćwiczyła ale nie dawało to rezultatów, i dam sobie głowę uciąć że ćwiczyła góra 2 tygodnie, zobaczyła że nie ma efektów to dała sobie spokój bo taka właśnie jest. Nie da się jej wytłumaczyć, że musi poświęcić na ćwiczenia długi okres czasu a nie miesiąc.
Nie no po 2 tygodniach są już jakieś tam malutkie efekty, ale jak się do tego doda dietę .
Yasmine pisze:Mia to już jest dziwne
ogi pisze:Nie chcę jej zmuszać tylko być jej motywacją, której jej brakuje...
Mnie wiecej pytam czy to kwestia 30 kg czy 3 kg przeciez. Toczy sie czy chodzi no?!ogi pisze:Nawet jeśli spytam i tak mi nie powie.
Prosto i szczerze. Ty na pewno facetem jestes? Kombinujesz gorzej od niektorych kobiet, ktore znamogi pisze:jej to powiedzieć? Żeby nie było jej przykro? Bo dla niej to delikatny i drażliwy temat
księżycówka pisze:Mnie wiecej pytam czy to kwestia 30 kg czy 3 kg przeciez. Toczy sie czy chodzi no?!ogi pisze:Nawet jeśli spytam i tak mi nie powie.Prosto i szczerze. Ty na pewno facetem jestes? Kombinujesz gorzej od niektorych kobiet, ktore znamogi pisze:jej to powiedzieć? Żeby nie było jej przykro? Bo dla niej to delikatny i drażliwy temat
księżycówka pisze:Bo? Bo Ty nie potrafisz czegos szczerze powiedziec swojej dziewczynie i wydziwiasz pytajac obcych ludzi na forum internetowym jak masz rozmawiac ze swoja kobieta? A ja tylko skromnie zwracam na ten podstawowy fakt uwage?ogi pisze:Jeśli możesz nie udzielaj się proszę
ogi pisze:zachowaj dla siebie bo to ubliża twojej inteligencji, o ile takową posiadasz
ogi pisze:Bo nie pozwolę jej obrażać.
Jeszcze tego przeciez nie zrobilam. Poza tym do niej nic nie mam przeciez - to nie ona nie umie odpowiedziec na najprostsze pytania a Tyogi pisze:Bo nie pozwolę jej obrażać.
ogi pisze:Jeśli możesz nie udzielaj się proszę
kiedyś wrzucałam tu ćwiczenia, ale temat poszedł do kosza, więc dam jeszcze raz.ogi pisze:I teraz moje pytanie, jak i co powinna ćwiczyć? (zgodziła się jedynie na ćwiczenia w pokoju - powód brak czasu) A więc jak powinna ćwiczyć na wyżej wymienione partie ciała, jak intensywnie by było widać zamierzone efekty, jak długo, i czy stopniowo zwiększać intensywność ćwiczeń?
ogi pisze:I jeszcze dieta, jeśli ktoś dobrze się na tym zna proszę o rady jak powinna się odżywiać, czego powinna unikać a co powinna jeść. Za wszystkie rady z góry dziękuję
Yasmine pisze:brzuszki, ale takie, że lekko odrywa głowę od podłoża i napina brzuch,
Yasmine pisze:Chociaż prawidłowe brzuszki to takie, gdzie robimy brzuszek jak tu i nie kładziemy głowy na podłożu tylko trochę opuszczamy głowę i jazda do góry znów.
Yasmine pisze:brzuszki, ale takie, że lekko odrywa głowę od podłoża i napina brzuch, takie brzuszki są bardziej efektywne, niż ciągnięcie głowy do kolan, jak do zazwyczaj robią ludzie.
Nola pisze:hmm, skorzystaj z tych rad, które podała Yas i koniecznie zajrzyj do tego topicu o odchudzaniu. mnie najwięcej w odchudzaniu dało ograniczenie szkodliwych węglowodanów i słodyczy. a tak w ogóle to mam wrażenie, że większą motywację do odchudzania masz tutaj Ty a nie Twoja dziewczyna. Ona w ogóle chce coś ze sobą zrobić? i szkoda, że nie chce chodzić na żaden aerobik, wątpię żeby sama się zmotywowała, a ten brak czasu to chyba tylko wymówka.
<boje_sie> Przecież to już jest otyłość! W takim wypadku to już nawet nie dla estetyki tylko dla zdrowia trzeba zacząć się odchudzać...Piernik pisze:waży 92 kg , przy 170 cm ale jest dlamnie najpiekniejsza podsloncem..
Piernik pisze:waży 92 kg , przy 170 cm
Jawka pisze:Przecież to już jest otyłość!
Mia pisze:a jakbym sama tyle wazyla to nie wychodzilabym z aerobiku i chyba miala silke w domu. grr.
TedBundy pisze:najbardziej zabawne są w dietach rady, by nie jeść po 18-tej. Lol Rzadko o tej porze jestem już w domu, więc takie rady psu w d.... Obiadów w tygodniu nie jadam, bo nie mam na to czasu. Więc jadam rano i w nocy.
TedBundy pisze:Rzadko o tej porze jestem już w domu,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 172 gości