nie wiem co jest. Cwicze praktycznie codziennie, przestrzegam diety. Ale chcialabym schudnac praktycznie tylko z nog i sie nie da. No i chce sobie kupic jakis spalacz tluszczu, ale nie wiem jaki najlepszy
Moderator: modTeam
Yasmine pisze: metabolizm potwornie obniza loty
Candy Killer pisze:yas efedryna kosztuje 40 zl za 20 tablwiec nie jest tak potfornie droga..za te inne niby spalacze zaplacisz wiecej
Marissa pisze:Gdzie kupic ta efedryne
Candy Killer pisze:yas efedryna kosztuje 40 zl za 20 tabl
Yasmine pisze:Marissa napisał/a:
Gdzie kupic ta efedryne
No właśnie problem, że jej nie idzie legalnie ot tak sobie kupić . Właśnie sobie poczytałam, alkaloid silniejszy niż kofeina. Amfetamina jest jej pochodną, Ja bym sie bala brać .
Marissa pisze:to moze chociaz jedno by zadzialalo
Yasmine pisze:ja myślę, ze by zadziałało, bo skora jej pochodna jest amfetamina (a jak ludzie amfę biorą to bardzo chudną) to na pewno działa. Ale strach. Ja zacznę od normalnego spalacza, może jakbym była bardzo zdesperowana później, ze nie działa, to sie zobaczy.
Dzindzer pisze:ta efedryna mi sie taka znajoma wydawała, juz wiem czemu, ona jest w tabletkach na kaszel
lollirot pisze:jest np. w tussipectcie,
lollirot pisze:który gówniarze masowo biorą zamiast fety, bo im się wydaje, że jak z apteki, to nieszkodliwe
Marissa pisze:Yas... Ale przeciez Ty juz masz fajna wage. I ladnie wygladasz.
Gosia... pisze:woją drogą ja bym nie bawiła się w chodzenie na skróty i jakieś spalacze
Gosia... pisze:Nie mam czasu jeść![]()
Yasmine pisze:Ten Thermo speed ma duuuużo kofeiny, ciekawe jak to na mnie podziała, bo ja nawet kawy nie pije
Wstreciucha pisze:A nie lepiej dac sobie kopa kofeina na poczatek
Wstreciucha pisze:Efedryna mocno pobudza , a niektore Panie chcialyby chudnac siedzac w fotelu , wpierdzielajac efke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 113 gości