Ja już wolę sama snem kierować
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

amon7 pisze:Pierdzielę taka zabawę poczytałem tu, co nieco i w necie znalazłem artykuły na temat LD i poszedłem sobie spać rano, co się okazało żeczywiscie PAMIĘTAM mój sen!!!! Fakt faktem jak sobie uświadomiłem ze śnie to się skończyło, ale najgorsze jest ze jak od początku wakacji nie miąłem koszmarów to dzisiaj śniłem o kartkówce z fizyki no normalnie myślałem ze pierd......e
ZGROZA powiadam wam i nic więcej sny to jakaś piekielna machina, która mści się na tobie, jeśli myślisz ze możesz nad nią panować w zasadzie to nawet pamiętam, kogo posadziłem obok mnie w ławce o_O

moon pisze:A mieliście kiedyś tak,ze płakaliście przez sen?Tzn okazało się, ze łkacie dopiero jak się obudziliście, cała twarz i pół poduchy było mokre?

amon7 pisze:Ps. jak by mi się moja wychowawczyni przyśniła to bym wymusił przejęcie kontroli nad snem skoczył przez okno i sprawił żeby na dole była jakaś twarda materia wysadzana ćwiekami i kolcami i modliłbym się w czasie lotu by to było ostatni raz, kiedy musiałem oglądać ten parszywy ryj grrrrrrrrrrrrrrrrr

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 532 gości