Cyganii... Przeszkadzaja wam...

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 cze 2005, 14:50

I komunistach !!!
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 cze 2005, 15:04

zostawicie komuchów !!! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 cze 2005, 15:05

Masz rację Andrew, wtedy w Polsce zostałby tylko Mav <banan>
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 cze 2005, 09:24

fish pisze:Masz rację Andrew, wtedy w Polsce zostałby tylko Mav <banan>
Hehe, mysle ze nie jest az tak zle :D
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 25 cze 2005, 11:39

Nie lubię cyganów, może dlatego ,że nie dane mi było spotkać żadnego uczciwego i dobrego. Nie lubię i nie chcę mieć z nimi styczności. Wiele złego z ich strony spotkało mnie i moich znajomych z ich strony. Wolalabym aby trzymali się z dala od Polski, a nie tylko żyli na garnuszku u nas.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 cze 2005, 11:42

gosia pisze:a nie tylko żyli na garnuszku u nas

Z tym garnuszkiem to bym nei przesadzal.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 25 cze 2005, 12:27

Zle okreslenie? No jesli nie na ganruszku to na naszej krzywdzie. Ktos kto mowi ze cygan byl wspanialy kulturalny dzentelmen i w ogóle ekstra wpadl w jego iluzje :) oni doskonale udaja dobrych i porzadnych a sa kurewsko zaradni i sprytni. Nie znam cygana ktory by nie kradl.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 cze 2005, 12:32

Hyhy pisze: Nie znam cygana ktory by nie kradl.

A ilu znasz?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
xiu
Bywalec
Bywalec
Postautor: xiu » 25 cze 2005, 16:22

nie wiem co macie do cyganow. naczytaliscie sie pewnie w gazetach jacy to oni sa zli nie probojac poznac ich fascynujacej kultury. na moje zgolcie wlosy, wezcie polska flage w reke i wstapcie do mlodziezy wszechpolskiej <bicz1>
Red wine and sleeping pills
Help me get back to your arms
Cheap sex and sad films
Help me get back where I belong

Obrazek
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 26 cze 2005, 00:07

Zostawcie komunistów w spokoju bo ci z prawicy też nic dla kraju nie zrobili dobrego i nie zrobią. Jedni i drudzy siedzą na stołkach i pasą dupy a społeczeństwo coraz bardziej biednieje i bezrobocie coraz większe. Teraz zbliżają się wybory a kto je wygra to wiadomo - na pewno potwory, znowu będzie ta piepszona pusta gadanina i obiecywanie ludziom cudów na kiju i beczenie owiec przez całą kampanię wyborczą. A po wyborach nastanie milczenie owiec i dalej będzie tak jak było, a raczej będzie jeszcze gorzej. Jeżeli już to tylko Lepper na prezydenta! On by z nimi wszystkimi raz dwa porządeczek ładny zrobił.

A co do Cyganów czy Rumunów to uważam że nieważne kto jakiej narodowości jest. Ważne żeby był dobrym człowiekiem i nikomu krzywdy nie robił. Nie jestem ani rasistą, ani patriotą.

Kiedyś jedna Rumunka mnie zaczepiła na mieście i prosiła o parę groszy, więc jej dałem. Ale zobaczyła że w portfelu miałem więcej i chciała jeszcze! Powiedziałem że dostała tyle to niech się cieszy i poszedłem. Koleżanka mojej mamy kiedyś dała matce rumuńskiego dziecka bułki to wzięła i rozrzuciła te bułki na ulicę. Więc z tego wniosek że oni nie są biedni, za to niektórzy z nich są wręcz bezczelni. Ale dawno już się wynieśli z naszego miasta.

Tak czy inaczej nie mierzę Rumunów jedną miarą. Bo na pewno nie wszyscy tak postępują.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 26 cze 2005, 00:35

Krystian pisze:Jeżeli już to tylko Lepper na prezydenta! On by z nimi wszystkimi raz dwa porządeczek ładny zrobił.

<boje_sie>

Żartujesz, prawda? :>
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 26 cze 2005, 07:59

sophie pisze:Żartujesz, prawda?

Ani trochę. To jest jedyny facet w rządzie który potrafi prawdę w oczy wszystkim powiedzieć. Ale jego nie dopuszczą do władzy, bo byłby im niewygodny. Tak to jest, prawda w oczy kole. A ludzie wolą kłamstwo niż prawdę.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2005, 11:14

Krystian pisze:Zostawcie komunistów w spokoju bo ci z prawicy też nic dla kraju nie zrobili dobrego i nie zrobią

Problem w tym ze w Polsce nigdy prawica nie rzadzila :) Wiec ciezko byloby jej cos zrobic.
Krystian pisze:A co do Cyganów czy Rumunów to uważam że nieważne kto jakiej narodowości jest. Ważne żeby był dobrym człowiekiem i nikomu krzywdy nie robił. Nie jestem ani rasistą, ani patriotą.

Chyba chodzilo Ci o nacjonaliste? Ale zgadzam sie - wazne jakim kto jest czlowiekiem. A ze dziwnym przpadkiem wiekszosc cyganow to zli ludzie...

Krystian pisze:To jest jedyny facet w rządzie który potrafi prawdę w oczy wszystkim powiedzieć

Takich ludzi w Polsce mamy kilkanascie milionow - cz jest to zatem az taka wyjatkowa cecha?
Poza tym jak niby Lepper mialby byc prezydentem. Przeciez on wlasne gospodarstwo ktore mial doprowadzil do ruiny i nie umial rzadzic na wlasnej ziemi! W ciagu kilku lat ilosc ziemi w jego gospodarstwie zmniejszyla sie o polowe a samo gospodarstwo upada. Poza ciagal kredyty i nie splaca chroniac sie immunitetem i mowiac ze sa zlodziejskie odsetki! A cale spoleczenstwo jakos je placi tylko jemu se wydaja zlodziejskie.

Taki pacan mialby byc prezdentem? Niech jedzie ten mulat gdzie jego miejsce.

Ale topik o czyms innym.
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 26 cze 2005, 18:28

Hyhy pisze:Zle okreslenie? No jesli nie na ganruszku to na naszej krzywdzie. Ktos kto mowi ze cygan byl wspanialy kulturalny dzentelmen i w ogóle ekstra wpadl w jego iluzje oni doskonale udaja dobrych i porzadnych a sa kurewsko zaradni i sprytni. Nie znam cygana ktory by nie kradl.

Ja się muszę podpisać pod Hyhy.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 27 cze 2005, 23:42

Lepper na prezydenta.... szkoda slow.... a cyganie, troche mnie fascynuje ich kultura, ale nie mowie tu o cyganach ktorzy zebrza po miastach, czy kradna na wsi, do tych mam zdecydowanie negatywny stosunek
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 28 cze 2005, 01:23

Cyganie - cóż Ci któych poznałem to negatywnie... no ale oni maja tkai sposób życia. Tak samo jak arabowie źle traktują kobiety, tak samo oni kradną! To lud wędrowny. I nie zmienicie tego gadaniem, że to fajne ludzicha. Normalny Cygan nie jest uczciwy. Tak samo jak Żydzi dobrze prowadzą interesy. To jest wpływ wychowania, kultury.

A Lepper... chyba to był żart z prezydenturą... prawda?
Jak człowiek ze wsi mógłby nas reprezentować za granicą? A co do mówienia wprost, uważasz ze prezydent odwiedzając np. Rosje powinien powiedizeć Putinowi "I tak wszyscy Polacy was nienawidzą za Katyń"? to by było oki? Polityk musi działąś w interesie państwa, a nie swoich uprzedzeń. Ma łagodzić konflikty, anie tworzyć nowe.
pozdrawiam
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 cze 2005, 01:49

wajdelota pisze: A co do mówienia wprost, uważasz ze prezydent odwiedzając np. Rosje powinien powiedizeć Putinowi "I tak wszyscy Polacy was nienawidzą za Katyń"? to by było oki? Polityk musi działąś w interesie państwa, a nie swoich uprzedzeń. Ma łagodzić konflikty, anie tworzyć nowe.
pozdrawiam

Wystarczy ze zrobilby jak Litewski - uznal ze ZSRR najechalo Litwe w 1939 roku i okupowalo do 1989 o ile dobrze pamietam daty. I rzadaja odszkodowan. A Polacy jak zwykle potulnie rowa liza...
Awatar użytkownika
Łysolek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Łysolek » 29 cze 2005, 09:40

Przepraszam nie bylo mnie jakis czas (problemy z neo...)
Na wstepnie ustalmy , ze moja mama z cyganami jedyne co miala wspolnego to to ze mieszkala z nimi na jednym osedlu (wlasciwie nie z wyboru nawet bo populacja cyganska mieszkania nie zajete zasiedlala nie legalnie) i to ze zostala trzy razy przez nich pobita i tu nie chodzi o to ze tek sie stalo nie kiedys chodzilo o to teraz juz nie , martwi mnie i wkurz jednoczesnie to ze go sprawa trafila do sadu to wyrok jaki dostaly cygani i cygan mnie tak rozbawil ze uchuchu mieli moja mame przeprosic i nawet do kartoteki to nie trafilo nie mowiac juz ze do zadnych przeprosin nie doszlo...
Kolejne pobicie i kolejna sprawa w sadzie i minelo dwa lata a o sprawie ani widu ani slychu powod?? Cyganii w tym przypadku pouciekali do Anglii niewazne ze rzyjezdzaja i policja ich spotyka na codzien...
Po mnie tez to splynelo bo bylem na tyle dorosly ze sam potrafilem zadbac o swoja rodzine...
Co do mojego nicku czy obrazka to sprawa jest prosta kilka lat temu kumple mnie nazwali Łysol a kolezanki mowily do mnie Łysolek w ten sposob powstal nick Łysol-ek tylko ze zakladajac konto tu nie chcialo mi sie bawic :>
co do obrazka to zmieniam je co jakis czas raczej nie ma on nic wsplnego z pobodkami rasistowskimi mimo to ze jeszcze kiedys bralem czynny udzial w bojowkach anty cyganskich
<bije> nick jest fajowy i juz <brawo1>
Wiem tez od ludzi z ktorymi utrzymuje pisemny kontakt ze podobne problemy sa NP. w Anglii bo to ze niezle jaja sa wo Irlandii z ta nacja to wiem z wlasnego doswiadczenia ! wystarczy pojsc pod Ambasade Polska a cola droge powrotna do domu ma sie za soba cyganow twierdzacych ze chca wrocic do Polski i zeby im pomoc
Potem koczuja tak przez pare dni pod oknami mieszkan
tak to jest
Co do wlawdzy prawicy w polsce... mysle ze im sie uda ze sie dostana chocby z tego powodu zeby potem mogli sie z nich smiac np. lewica
Pozdrawiam
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi ! Bo z wrogami sam sobie poradze !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2005, 10:16

gosia pisze:
Hyhy pisze:Zle okreslenie? No jesli nie na ganruszku to na naszej krzywdzie. Ktos kto mowi ze cygan byl wspanialy kulturalny dzentelmen i w ogóle ekstra wpadl w jego iluzje oni doskonale udaja dobrych i porzadnych a sa kurewsko zaradni i sprytni. Nie znam cygana ktory by nie kradl.

Ja się muszę podpisać pod Hyhy.

Ci malutcy w chierarchi cyganskiej ...to faktycznie kmioty ! Ich to nawet Ci wielcy nie chca znać ! jak i wstydza sie za nich ...ale ...dzis prawdziwych cyganów juz nie ma ...i w tym sek !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 cze 2005, 23:26

Ehhhh kmioty to oni sa, ale wszyscy! jaki ojciec taki syn :) zaufaj mi, a jak chcesz wiedziec czemu tak sadze to na prv ci moge napisac.

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 09 lip 2005, 19:23

Pieprzenie ze źli są..Tak to jest jak się nie zna jakiejś grupy etnicznej.O polakach mówią jak o cyganach w większości krajów zachodnich códze oskarżacie swego nie znacie :D

Swego czasu byłem w kosciele pod częstochową i jak uslyszałem jak ksiądz szkolił ludzi jak nie dać się okraść cyganom to nie wiedzialem czy mam płakać czy się śmiać :)
Pozdrowienia dla wszystkich polaków i nie polaków :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 09 lip 2005, 21:23

ej ludzie tak to juz jest im kraj biedniejszy tym gorzej o nim mówią... wkurzaja mnie jedynie ci co po blokach łażą i sprzedaja dywany albo zebraja raz sie starszy wkurzyl bo łazil taki młody koles cygan i zebral o kase i byl kilka razy i jak przyszedl za 5 razem bodajrze to mu ojciec dał oferty pracy z gazety zamiast kasy :]
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 lip 2005, 11:00

za glupi zeby mogl pracowac sorry :)

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 lip 2005, 16:43

Heh no to dobrze że przynajmniej polacy złodzieje wam nie przeszkadzają i ci którzy od żebrania wolą komuś lanie solidne za dwa zeta spuścić jaka paranoja...
A jesli ktoś jest głupi to chyba ten który da się na takie żebranie nabrać,cygana polak pewnie nie zrobi na szaro w ten sposób :)
Wielka sztuka powiedzieć natrętowi żeby poszedł w pi...:)
Tak samo spławiam zebrzących rumunów romów a w ogóle to bardziej od cygan denerwują mnie żebrzący młodzi ludzie z blokowisk albo cwaniaki z pekaesu ;)

TYPOWO Polska mentalność:inne nacje za wlasne niepowodzenia obwiniać to samo robil Hitler oskarżając żydów o wszystko co zle..
Ostatnio zmieniony 10 lip 2005, 17:17 przez Pegaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 lip 2005, 17:11

Ale kto kogos obwinia? Ja ich za nic nie obwiniam tylko mowie jacy sa. Przeszkadza mi kazda censored co kradnie nie wazne czy jest polakiem zydem niemcem czy romem(btw rom = cygan) nie wazne czy to drech z pksu czy drech z cwksu :) ludzie tacy sa smieciami i sa niewporzadku tak samo jak romowie, wszystkich powinno tu nie byc wtedy by bylo spokojnie a i problemow mniej ekonomicznych :D
Nie znam i mysle ze nie poznam zadnego cygana co bedzie OK.

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 lip 2005, 17:16

No to juz inaczej brzmi niz mówienie że cyganie to debile i złodzieje.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”