Przydałoby się jeszcze parę tysięcy ale i za taką cenę można znaleźć. Osobiście wolałbym Cordobę/Ibizę, bo to znacznie młodsza konstrukcja, ale trochę ciaśniejsza. Poza tym jest prawie bliźniaczy z VW Polo więc o części zamienne do niego nie będzie trudno.jamaicanflower pisze:Zaq pisze:Chętnie. Z jakich lat to ma być auto?
Najmłodszy - '95, mamy na niego marne 7 tys. Znajdzie sie coś? Dzięki Zaq <browar>
Pokaż mi swój samochód a powiem Ci kim jesteś
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
lollirot pisze:jamaicanflower napisał/a:
plus mercki i beemki.
ja poznaje, ale tylko take co stoja, bo na znaczek looknąc moge to po tym poznam. a tak to ciezko mi to idzie. Ale nic sie tym nie martwie. Ja oceniam czy mi sie podoba czy nie i to mi wystarcza.
jamaicanflower pisze:Najczęściej rozpoznaję je po logo
no ja tez. ale czasami ja jade z tata to sie bawie w Dzin jaki to samochód i czasami zgaduje że np. skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej
jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.
- jamaicanflower
- Maniak
Dzindzer pisze:skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej![]()
Ja się zawsze wkurzam, że tyle tych odmian i modeli. Skoda to skoda i już. Jednak w rozmowie o Skodach mam pewną przewagę nad Tobą, Dżindżerko, bo jak już ktoś mnie zapewni, że to, co widzę jest skodą, to ja wiem czy to Octavia czy nie.

Dzindzer pisze:jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.
Promyczek chce znaleźć na giełdzie w Gliwicach właśnie z Niemiec przywiezione autko
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań