Pokaż mi swój samochód a powiem Ci kim jesteś

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 30 sty 2007, 20:31

jamaicanflower pisze:
Zaq pisze:Chętnie. Z jakich lat to ma być auto?

Najmłodszy - '95, mamy na niego marne 7 tys. Znajdzie sie coś? Dzięki Zaq <browar>
Przydałoby się jeszcze parę tysięcy ale i za taką cenę można znaleźć. Osobiście wolałbym Cordobę/Ibizę, bo to znacznie młodsza konstrukcja, ale trochę ciaśniejsza. Poza tym jest prawie bliźniaczy z VW Polo więc o części zamienne do niego nie będzie trudno.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 31 sty 2007, 10:13

Top powinien zmienic nazwe na "pochwal sie zwoim samochodem"
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 sty 2007, 10:30

lollirot pisze:jamaicanflower napisał/a:
plus mercki i beemki.

ja poznaje, ale tylko take co stoja, bo na znaczek looknąc moge to po tym poznam. a tak to ciezko mi to idzie. Ale nic sie tym nie martwie. Ja oceniam czy mi sie podoba czy nie i to mi wystarcza.
jamaicanflower pisze:Najczęściej rozpoznaję je po logo

no ja tez. ale czasami ja jade z tata to sie bawie w Dzin jaki to samochód i czasami zgaduje że np. skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej :P
jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 sty 2007, 12:43

W niemczech jest wyczyszczone na cacy ! <aniolek>
a samoichód dla mnie liczy sie nie zewnetrznie , a wewnetrznie , z zewnatrz moze byc bezydki jak kupa , bylke bnym sie w srodku niego czół wysmienicie i prowadzil sie swietnie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 sty 2007, 12:50

Andrew pisze:W niemczech jest wyczyszczone na cacy ! <aniolek>

no widzisz jak mnie ci ludzie w bład wprowadzaja. Ta kolezanka kupowałam kilka miesiecy temu, a tatus z dwa lata temu
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 31 sty 2007, 14:18

Dzindzer pisze:skoda jakas, ale tak dokładniej jaka to juz gorzej :P

Ja się zawsze wkurzam, że tyle tych odmian i modeli. Skoda to skoda i już. Jednak w rozmowie o Skodach mam pewną przewagę nad Tobą, Dżindżerko, bo jak już ktoś mnie zapewni, że to, co widzę jest skodą, to ja wiem czy to Octavia czy nie. <hahaha> Znajomi taką mają ;)
Dzindzer pisze:jamaicanflower kolezanka mi mówiła, ze samochody to najlepiej z Niemiec przywozic, że sie lepiej opłaca. Ja tam nie wiem. wiem, ze tatus mój tez tak kupił, znaczy ktos mu kupił.

Promyczek chce znaleźć na giełdzie w Gliwicach właśnie z Niemiec przywiezione autko :)
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //

Wróć do „Wszystkie inne tematy”