lollirot pisze:Twoje święte prawo, ja mam z Tobą to samo w temacie o ciuchach Tylko mnie nie uderz, testosteronie
SaliMali pisze:bo para kolczyków nie kosztuje 200 zł?
Nie, nie dlatego <wrr> Dlatego, ze nie podoba mi sie styl "Chlopi" Reymonta. Stare fotografie kolorowane, jakies szmaty udajace torebki. To nie dla mnie.
Zauwazylem ostatnio, ze moda poszla w kierunku, ktory absolutnie mi sie nie podoba. Ciuchy w kolorach kazde z innej parafii, jakies groszki, swetry robione na drutach, powrot lat 40-50-60 do lask. Dziewczyny ubieraja sie i przyozdabiaja rzeczami jak totalne bezguscia. Juz wole elegancki styl ubierania sie i przyozdabiania. Jakas mala, czarna, lakierowana, gustowna torebeczka z elementami srebra, jakis obcisly, czarny lub bialy golfik lub dyskretna bluzeczka z malym dekoltem, kolczyki ringi srebrne, oczy pomalowane delikatnie w odcieniach czerni. a nie jakies zielone z czerwonym na zoltym i fioletowym...
[ Dodano: 2008-03-26, 12:34 ]lollirot pisze:Wklejam tu swoje prace, żeby pokazać co robię. Jakiekolwiek uwagi, krytyka interesują mnie na forum craftladies, bo tam konstruktywnie mi wygarną, co jest tak, a co nie tak. No, tu jeszcze się Złocią przejmuję, bo ma jakieś pojęcie na temat, na który się wypowiada
To bardzo niedobrze. Przyjmij rowniez opinie ludzi nie siedzacych w temacie a jedynie oceniajacych to, co widza, nie to, jak powstawalo i czy szew poszedl Ci o kilka stopni w lewo, a powinien w prawo.