Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
Musiałbyś w salonie spytać. Jak ja wybierałam swój numer to Pani mi na monitorze pokazywała losowe numery wolne i wzięłam taki, który od razu zapamiętałam. Myślę, że jak Twój wybrany będzie wolny to go dostaniesz.Haro pisze:Mam takie pytanie. Czy podpisujac umowe abonamentowa z siecia PLAY to bede miec mozliwosc wyboru 6 ostatnich cyfr numeru? Bardzo zalezy mi, aby byly takie same jak moj numer GG.
księżycówka pisze:Dożywotni ban.
Serio ?
A cóż takiego zrobił? Czy tylko nazbierał sobie w końcu za wszystkie czasy?
Haro pisze:jak codziennie wieczorem nie strzele sobie szklanki whisky to nie usne. Trzeba przystopowac...
U nas stare babcie narzekają, że nowe Zioła Bittnera są na wodzie i teraz się już tak fajnie po nich nie zasypia .
księżycówka pisze:Musiałbyś w salonie spytać. Jak ja wybierałam swój numer to Pani mi na monitorze pokazywała losowe numery wolne i wzięłam taki, który od razu zapamiętałam. Myślę, że jak Twój wybrany będzie wolny to go dostaniesz.
Wszyscy przechodzą na PLAY, serio tak się to opłaca ? Bo ja jestem w plusie i uważam, że straszliwie zdzierają . Jakiekolwiek zniżki to tylko do innych z plusa, a gdzie ja mam te zniżki wykorzystać, skoro wszyscy z plusa uciekli
Wstałam po 10h!
Wczoraj miałam takiego kaca, że leżałam cały dzień w łóżku i przy każdym oddechu czułam potworny ból, jakaś kolka w okolicach serca. Do tego kończyny mi drętwiały. Chyba wypłukałam sobie cały magnez
Yasmine pisze:Bo ja jestem w plusie i uważam, że straszliwie zdzierają
Ja też w plusie ale nie narzekam. W zeszłym miesiącu przegadałam cos ponad 1 godzin, ale i tak nie wykorzystałam wszystkich darmowych minut, nigdy nie wykorzystuje
Yasmine pisze:Serio ?
A cóż takiego zrobił? Czy tylko nazbierał sobie w końcu za wszystkie czasy?
regulamin pisze:11. Za nieprzestrzeganie regulaminu użytkownikowi grozi:
• ostrzeżenie,
• usunięcie posta niezgodnego z regulaminem,
• zakaz czynnego udziału w dyskusjach (brak możliwości dodawania postów)
• całkowity zakaz wstępu na forum (ban).
W przypadku recydywy, czyli ponownego popełniania tych samych błędów, wartość ostrzeżenia zostaje pomnożona dwukrotnie. W przypadku trzykrotnego dotarcia do granicy czterech ostrzeżeń jednocześnie (zakaz wejścia na forum) kolejna kolekcja czterech ostrzeżeń skutkuje banem dożywotnim.
Tylko w gestii administratora / moderatora leży, którą z powyższych opcji wybierze.
Dzindzer pisze:Ja też w plusie ale nie narzekam. W zeszłym miesiącu przegadałam cos ponad 1 godzin, ale i tak nie wykorzystałam wszystkich darmowych minut
, nigdy nie wykorzystuje
Ale ja jestem w mix plus. Tam nie ma żadnych fajnych zniżek, czy gratisowych minut do innych sieci.
Dzindzer pisze:W przypadku trzykrotnego dotarcia do granicy czterech ostrzeżeń jednocześnie (zakaz wejścia na forum) kolejna kolekcja czterech ostrzeżeń skutkuje banem dożywotnim.
Widzę, że Ted daleko dotarł .
wróciłam. moja festiwalowa kondycja pozostawiała wiele do życzenia, dopiero dziś, po zakończeniu festiwalu, udało mi się zawiatać na hotelowe śniadanie serwowane do godziny 10. szkoda, że AFF jest taki krótki, i że większość filmów, które chciałam zobaczyć mnie trochę (albo bardzo) rozczarowało, za rok i ta wracam, a już za 10 dni zaczyna się Festiwal Kino Pięciu Smaków
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Otóż to.Yasmine pisze:Czy tylko nazbierał sobie w końcu za wszystkie czasy?
http://www.playmobile.pl/pl/play-abonam ... index.html Sama zobacz. Ja akurat mam 49, a nie 69, ale z tego jak patrzyłam i tak mi się bardziej opłaca. W abonamencie mam stawkę z minutę do wszystkich sieci 19 gr.Yasmine pisze:Wszyscy przechodzą na PLAY, serio tak się to opłaca ? Bo ja jestem w plusie i uważam, że straszliwie zdzierają
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:No to już wszyscy w domu
chorzy są. Komplet. Brat kończy antybiotyk, bo zapalenie
oskrzeli. Matka skończyła antybiotyk i grypa od nas ją trafiła. Ojciec grypa, ja chyba też i psu coś z brzuchem jest nawet
Może pomoże witamina CH.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
kuruj się Mamcia moja Magda też chora, ja się trzymam ;]
[ Dodano: 2010-10-29, 17:04 ]
http://www.break.com/index/ukrainian-pa ... og-1940068
[ Dodano: 2010-10-29, 17:04 ]
http://www.break.com/index/ukrainian-pa ... og-1940068
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
No i mamy pięknego synka. Igor urodził się w piątek o 0:46 przez cesarskie cięcie w obecności taty 54 cm, 3018 g, 10/10 pkt.
2 tygodnie przed terminem, ponieważ mamusi skoczyło ciśnienie do 189/148 i nie można było czekać.
Jestem mamą I mam biust nr 5 - jeden z uroków macierzyństwa
Najcudowniejsze maleństwo na świecie
Pegaz> Zarejestrowany na Mokotowie, bo rodziłam na Madalińskiego.
2 tygodnie przed terminem, ponieważ mamusi skoczyło ciśnienie do 189/148 i nie można było czekać.
Jestem mamą I mam biust nr 5 - jeden z uroków macierzyństwa
Najcudowniejsze maleństwo na świecie
Pegaz> Zarejestrowany na Mokotowie, bo rodziłam na Madalińskiego.
- kot_schrodingera
- Weteran