księżycówka pisze:Unlucky sliczna jak zawsze![]()
dokładnie. Na Twoje fotki mogę patrzeć z wielkim zadowoleniem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

a makijaż robiłam u makijażystki, gdybym zrobiła sama pewnie przez pół nocy biegałabym się poprawiać, a tak niczym nie musiałam się przejmować
to bardzo miłe DżinDzindzer pisze:Na Twoje fotki mogę patrzeć z wielkim zadowoleniem

unlucky_sink pisze:Byłam u fryzjerki, chciałam coś oryginalnego-zrobiła coś podobnego do irokeza-strasznie mi się podobało! tylko, że taka fryzura to jakieś 3/4 zawartości pojemnika lakieru na głowie,ale trzyma przez jakieś 2 dnia makijaż robiłam u makijażystki, gdybym zrobiła sama pewnie przez pół nocy biegałabym się poprawiać, a tak niczym nie musiałam się przejmować

)
studniówkalollirot pisze:Łał, a cóż to była za okazja?
tego który grał w graczykachtarantula pisze:shaman, przypominasz mi jakiegos aktora tylko nie moge sobie przypomniec jakiego

następnym razem poproszę o 2 kucyki i różowy błyszcykeng pisze:Unlucky - niepotrzebnie dodajesz sobie lat taką "stylizacją"

Olivia pisze:Kolejna ofiara.

może dlatego, że schudłam jakieś 6 kg ;pFotki fajne, ale buźka jakaś taka ...inna![]()
miło mi <zawstydzony>Unlucky, bardzo mi się podobasz na tych zdjęciach

Marissa pisze:Jaki zabawny, ma już u mnie za to plusa.
...
Nie wiadomo, jednak czy pisząc to miał na myśli swoje auto czy też mieszkanie?
No to od tego wpisu przylgnie do mnie etykietka materialistki
Fotki, jak najbardziej mile widziane...

Mikro czarnuch pisze:dziewiczy na tym forum topic i specjalnie na cześć Omena zatytułuję go "pokaż swoje wnętrze"

pani_minister pisze:To forum dawno rozprawiczone zostało.
Ot, proszę dowód:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=11720
, na milosci calkowicie nie, wiec nie mam co pisać ;d

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 488 gości