Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
o ja pierniczę!! Miałem okazję bardzo miło spędzić wieczór w towarzystwie boskiej dziewczyny, ale zjebauem całą sytuację. Waaaamać! dziewczyna ze 2-3 razy mi wspominała, że już dawno nie byla w kinie, ale...nawet nie wiem dlaczego zrobiłem to co zrobiłem i nie powiedziałem tego co miałem/mogłem powiedzieć i jak tak sobie wszystko przemyślę, to przecież wyszedłem na głupka <wisielec>
Cóż loserzy niech siedza w domu
Cóż loserzy niech siedza w domu
- ksiezycowka
- Weteran
Tylko jak tu być mądrym i to przewidzieć?
Nie wiem. Gdybym wiedział, to bym nieraz odmawiał kielicha.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Idz wez goraca kapiel, a potem znow sie opatul porzadnie - mi to pomaga Co prawda ma efekty uboczne bo obecnie wieczora bez goracej kapieli sobie nie wyobrazam, a to powoduje np takie cuda jak infekcje, ale i taknie zamierzam przestacDzindzer pisze:Ludzieeeee zamarzam
A i wkurza mnie ojciec, splaszczony tylek, infekcja, pierdzielnik w calym pokoju i to ze byly sie dzis do mnie odezwal. Niby tak niewinnie - kilka smsow wymienilismy, ale jakos tak dziwnie biorac pod uwage, ze myslalam, ze kontakt juz padl zupelnie, ze nie chce mnie widziec i w ogole.
[ Dodano: 2007-11-25, 11:51 ]
Glupota ludzka kur.wa!
Wlasnie ojciec wrocil z naszym malenstwem od weterynarza. Przed nim byly 2 kobiety i straz miejska. Psa usypiali. Ojeciec potem sie weta pyta z ciekawosci czemu usypiali psiaka co przed nim byl. I sie okazalo, ze przez glupote ludzka.
Mamusia i corusia se wziely psa - mieszanka pitt bulla i amstafa. Zdrowy lat 2,5. Wychowac nie potrafily. Taki pies silnej reki potrzebuje, a nie jakis pind. Skoncylo sie tak ze pies zdominowal je, nawet kaganca nie chcial dawac sobie zalozyc i musialy straz miejska wzywac do tego. Rzucil sie juz pare razy na obie i postanowily uspic, bo on nie wiadomo czemu agresywny jest. Noz kur.wa jakby sobie yorka czy innego jamnika wziac nie mogly do cholery. Wielkie zdziwienie ze taka krzyzowka agresywna jest, a nie jak jakis pudelek. Zdrowego, ladnego 2,5 rocznego psa uspily. <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Ze spalam godizne w wannie I teraz glowa mnie boli.
znam to mnie zawsze boli kark potem ...
księżycówka pisze:Ze moj byly mnie drczy kiedy mi jest dobrze, a ja przez to sie rozklejam i mnie boli wszystko w srodku i po prostu
mogę Cie przytulić w ramach pocieszenia
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Pitolony chaos we mnie. Brak snu. Nadchodzacy dzien. Bol glowy. Impreza co ja miec zdaje sie bede <na trzezwo to juz nie jest taki fajny pomysl jak byl wczoraj> i w ogóle wszystko. Najchetniej bym sie teraz polozyla i przespala caly dzien
[ Dodano: 2007-11-26, 09:38 ]
Zapomnialam kawy do pracy wziac i materialow z ustawa o pracownikach tymczasowych kur.wa mac! <wsciekly>
[ Dodano: 2007-11-26, 09:38 ]
Zapomnialam kawy do pracy wziac i materialow z ustawa o pracownikach tymczasowych kur.wa mac! <wsciekly>
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:że zimno mi, mimo że kaloryfery na full.
masz troche ciepła.
PS
jak ostatnio wróciłem po łikędzie na mieszkanie to zastałem tam temp. +12 stopni! <boje_sie>
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
- Weteran
księżycówka pisze:I ze przeciez to sie nie zmieni.
Jak nasz wieszcz Andrew mawia - wszystko się zmienia.
TO też sie może zmienić. <browar>
- ksiezycowka
- Weteran
Ze jak sie zorientowalam nad moja praca bedzie trzeba wysiedziec w cholera czasu zeby to zrobic Bo napisac to jedno,a le trzeba to jeszcze strascic i wszystko w PP zrobic ladnie nie wiem po kiego Ja nadal w lesie kuzwa jestem.
I jeszcze musze sie upewnic,a le mam 2 prace mniejsze na inne zajecia do zrobienia chyba.
Czaaad.
[ Dodano: 2007-11-29, 08:28 ]
A iz e zgubilam kuzwa gdzies jedne z moich ulubionych gaci zes fak no! Nie mam czasu nawet porzadnie przeszukac, ale mam dziwne przeczycie, ze zeby je znalezc bede musiala dzis szafki odsuwac
I jeszcze musze sie upewnic,a le mam 2 prace mniejsze na inne zajecia do zrobienia chyba.
Czaaad.
[ Dodano: 2007-11-29, 08:28 ]
A iz e zgubilam kuzwa gdzies jedne z moich ulubionych gaci zes fak no! Nie mam czasu nawet porzadnie przeszukac, ale mam dziwne przeczycie, ze zeby je znalezc bede musiala dzis szafki odsuwac
- Wujo Macias
- Maniak
Przewaznie na gorsze.
Taaa i wtedy się już nic nie zmienia tylko wymienia. Na lepsze. Ale to też tymczasowo. I tak do grobowej dechy. Cholera, to też się zmienia. Wszystko się zmienia jednak.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”