gdzie te chłopy ??

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

dziewczynka 20
Zaglądający
Zaglądający
gdzie te chłopy ??

Postautor: dziewczynka 20 » 29 kwie 2007, 22:07

hej mam ogromny problem ... Mam 20 lat jestem ładną , zgrabną i mądrą dziewczyną , nie mam pusto w głowie , studiuje dobry kierunek ,mam duzo przyjaciół , kolegów ... i powodzenie u mężczyzn .. no właśnie i tu zaczynają się schody !! Bo męzyczyzni ogladaja sie za mna na ulicy , zwracaja na mnie uwagę , ale trudno mi kogos poznac ... chcialabym miec chlopaka w zasadzie nie mam praktycznie doswiadczenia w zwiazkach bo to co bylo opieralo sie na nieszczesliwych sytuacjach ... napiszcie co robic dlaczego tak jest?? jestem osoba towarzyska studiuje w Krakowie jest to duze skupisko mlodych ludzi , bywam na imprezach i jakos nie moge trafic na kogos odpowiedniego . Jesli ktos mi sie podoba to ciezko mi go poznac nawet gdy sie usmiecha itd to na tym sie konczy ... :( a mezczyzni ktorzy powazniej sie mna interesuja no coz nie moglabym z nimi byc bo wielokrotnie to zyciowi niudacznicy niestety :( napiszcie w jakich sytuacjach Wy poznaliscie swoje drugie polowki ?? Czy jeszcze czeka na mnie ktos taki ;| ??
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 29 kwie 2007, 22:39

dziewczynka 20 pisze:hej mam ogromny problem ... Mam 20 lat jestem ładną , zgrabną i mądrą dziewczyną , nie mam pusto w głowie , studiuje dobry kierunek ,mam duzo przyjaciół , kolegów ...

No... to faktycznie masz problemy. <diabel> Wielu chciałoby takie mieć.

dziewczynka 20 pisze:w zwiazkach bo to co bylo opieralo sie na nieszczesliwych sytuacjach ...

No to było coś, czy nie było :? Przydałoby się rozwinąć.

dziewczynka 20 pisze:bo wielokrotnie to zyciowi niudacznicy niestety :(

A mogłabyś rozwinąć co rozumiesz pod terminem "życiowi nieudacznicy"? Bo podejrzewam, że może tutaj jest pies pogrzebany...
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
FrankFarmer

Postautor: FrankFarmer » 29 kwie 2007, 22:46

Hmm... jak chcesz to mozemy sie kiedys zgadac i o tym pogadac. Ale ja wole live :) Nie napisalas szczegółow, wiec nikt raczej nic rewelacyjnego nie wymysli.
Awatar użytkownika
Ania82
Bywalec
Bywalec
Postautor: Ania82 » 29 kwie 2007, 23:06

Może Twój problem tkwi w nieśmiałości?? Ja też kiedyś byłam nieśmiała i też miałam problemy ze znalezieniem chłopaka. Ale z wiekiem mi przeszło.
A swojego Chłopaka poznałam przez telefon, a dokładniej pomyłkę telefoniczną... <diabel> Na szczęście później okazało się, że pomyłką było tylko to połączenie, bo z Chłopakiem jestem już ładnych parę lat. :D
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..."

Obrazek
Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mac79 » 29 kwie 2007, 23:08

dziewczynka 20 pisze: nie mam pusto w głowie

Skoro tak to poradzę Tobie gdzie możesz odnaleźć drugą połówkę-wszędzie w Kościele,na impreźie-zapisz sie na kurs tańca i masz partnera na bank :)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 29 kwie 2007, 23:47

dziewczynka 20 pisze: napiszcie co robic
nr tel. i zdjęcie na priv <diabel> <hahaha>
dziewczynka 20 pisze:a mezczyzni ktorzy powazniej sie mna interesuja no coz nie moglabym z nimi byc bo wielokrotnie to zyciowi niudacznicy niestety
rozwiń to pojęcie. Może masz zbyt wysokie wymagania ?? <evilbat>
dziewczynka 20 pisze: Czy jeszcze czeka na mnie ktos taki ;|
zapewne tak. Ale to ty decydujesz o swoim życiu. generalnie zbyt mało napisałaś by móc postawić jakąś diagnozę...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 kwie 2007, 23:56

dziewczynka 20 pisze:hej mam ogromny problem ... Mam 20 lat jestem ładną , zgrabną i mądrą dziewczyną , nie mam pusto w głowie , studiuje dobry kierunek ,mam duzo przyjaciół , kolegów ... i powodzenie u mężczyzn ..

Takie anonse to się wstawia na głównym portalu "U... Agnieszki" - tam jest na to miejsce. Tu, na forum, się tego nie praktykuje ;P - no chyba, że na privach :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 30 kwie 2007, 00:00

Mysiorek pisze:Takie anonse to się wstawia na głównym portalu "U... Agnieszki"
Mysiorek, nie bądź taki mysiorkowaty <evilbat> dziewczyna chciał zapewne powiedzieć że nie wypadła z pod ogona i ma warunki <diabel> tylko nie rozumie dlaczego mimo tych warunków nie ma powodzenia w miłości...

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 kwie 2007, 00:08

Blazej30 pisze: tylko nie rozumie dlaczego mimo tych warunków nie ma powodzenia w miłości...

To niech nie pisze posta (prawie) w całości poświęconego swoim zaletom ;DD

A Twój (powyższy post) rozumiem, ale to NIE to forum ;P

A odpowiedź na Twoje (jej) clou: widocznie tylko widzą ciało, a to mało.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 kwie 2007, 00:38

madre dziewczyny nie pytaja o takie cos:)
moze nie wiesz czego chcesz? stad przez Ciebie wszysto sie psuje?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 30 kwie 2007, 01:16

no super mam podobnie i co z tego ? <chory>
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 30 kwie 2007, 08:19

soulvibrates pisze:mam podobnie i co z tego ?
a co dziewczyny robice by zanęcić ?? uśmiechacie się ?? dodytakacie dłoni ?? bawicie się włosami ?? <evilbat> <hahaha>

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 30 kwie 2007, 08:31

Blazej30 pisze:dodytakacie dłoni

Gratuluje, wymysliles nowy czasownik :D

Bo widzisz, Blazej, kobiety maja czasem takie mniemanie, ze wystarczy siedziec i byc ladna, zeby tlumy mezczyzn sie o ciebie bily. W niektorych przypadkach to dziala, w wiekszosci jednak potrzeba tez jakiejs inicjatywy, kobiety drogie. To, ze mamy po 20 lat, jestesmy piekne/ madre/ wyksztalcone (ile tam sie da wyksztalcic przez te 20 lat -__-') /lubiane, i co tam jeszcze to nie znaczy, ze mozna uwazac, ze wszystko przychodzi za darmo, w tym milosc i udany zwiazek.
Trzeba przestac ogladac telenowele i postarac sie troszke inaczej spojrzec na zdobywanie faceta. To nie jest tak, ze bez staran kobiety nagle wszystko sie ulozy i bedzie piekna idylla i odjedziecie na bialym konie w strone wschodu/ zachodu slonca. To samo z kryteriami- nie ma ludzi doskonalych i kazdy jest w pewnym sensie nieudacznikiem. To tak jak z szukaniem osiemnastoletniej sekretarki z dwudziestoletnim doswiadczeniem.

Poza tym uwazam caly temat za bezndziejnie "ukryty" anons ponizej sredniej. Ale grunt do rozmowy zawsze jest...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 08:43

runeko pisze:No przysiegam, jak dziecko.

A sam powiedziales cos na temat? Nie? To po co smiecisz?

Bo gdybys poczekała, to bys miala to co chcesz - czyli na temat ale nie - ty zakładasz , ze andrew posta skonczył pisac i piszesz te swoje wypociny - nie na temat zresztą <aniolek>
Twój post wlecial w momencie gdy ja swojego jeszcze nie skonczyłem - i nie interesuj sie jak i dlaczego i nie ucz mnie postów pisac by sie tak nie działo , bo bede to robił tak jak MNIE pasuje ! <przytul>
teraz na temat - bedzie - czekac.
Cóz Ci tu napisac droga koleznako , byc moze jest tak, iz uwazaja ci wszyscy wokół cie za zbyt atrakcyjną , ze nie mają szans u ciebie , zes za ładna dla nich itd. tak byc moze , ale i nie musi . Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)
Jesli Ci sie ktos spodoba , to zawsze też mozesz złowic sama takiego goscia , wystarczy troche własnej inicjatywy i checi , a nie czekac aż ta osoba to zrobi . Pytasz , jak u was to było .... u mnie moja Myszka złowiła mnie wlasnie , i mimo iż sie broniłem - to jej sie udało .

PRZYP[OMINAM INNYM O REGULAMINIE , BY NIE POWIELALI MOJEGO TU POPELNIONEGO BłEDU !!
jak by mnie wywalili , to - narazie trzymajcie sie ! <browar>
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2007, 09:00 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 30 kwie 2007, 08:43

Jej, jak facet pisze coś podobnego, to zaraz ktoś się wypowiada żeby jakoś pomóc, podpowiedzieć. Jak dziewczyna zna swoją wartość, ale nie ma szczęścia do facetów, to zaraz ją trzeba wyśmiać, bo przecież dziewczyny wiedzą jak to robić. To przykre IMHO, chyba po to jest forum, żeby jakoś pomóc, podpowiedzieć co jest nie tak, co ona robi nie tak, żeby w końcu znalazła faceta, prawda?
dziewczynka 20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziewczynka 20 » 30 kwie 2007, 09:41

Ile kontrowersji wywołał mój post , nawet ostrzeżenie dostałam , w zasadzie też nie wiem za co , bo na pewno nie miało to zabrzmieć tak jak zrozumiał to Mysiorek ... to nie są moje żale tylko sama jestem zaintrygowana tą sytuacją , która sądze że dotyczy nie tylko mnie :) i chciałam poznać Wasze opinie , dlaczego tak się dzieje ! a patrząc na zakres problemów na tym forum , ludzie czasem piszą różne dziwniejsze tematy i nie dostają ostrzeżeń ... ale to tylko moje skromne zdanie . A co do mężczyzn , ja nie jestem raczej typem osoby która przejmuje inicjatywe , wychodze często z założenia , że jeśli zainteresuje jakiegoś ,mężczyznę to będzie wiedział co zrobić ! oczywiście jestem osobą kontaktową , lubię się uśmiechać , śmiać , mam dużo znajomych , ale nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..:|
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 09:45

dziewczynka 20 pisze: ale nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..:|

Nie o tym pisal andrew w swym poscie !
Kobieta ma setki sposobów by dac mezczyznie do zrozumienia , ze jest nim zainteresowana ! a przy tym nie wyjsc na załosną !
Nie musi nic mówić bez pośrednio ,
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 30 kwie 2007, 09:57

Andrew pisze:byc moze jest tak, iz uwazaja ci wszyscy wokół cie za zbyt atrakcyjną , ze nie mają szans u ciebie , zes za ładna dla nich itd.

Tak, to też może być przyczyna. W relacjach z kobietami niektórzy chłopcy to tacy niedowartościowani tchórze.
Andrew pisze:Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)

To wydaje się takie... hmm proste w rozwiązaniu. Ma zrezygnować z własnego "ja", żeby łatwiej złowić chłopaka? Ciekawe :)

A powiedz mi autorko może masz za wysokie wymagania wzlędem Twojego kandydata na chłopaka? Czy wcześniej miałaś chłopaka? W ogóle jakie masz relacje z chłopakami, bardziej na luzie, czy jesteś skrępowana?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 10:14

Marissa pisze:
Andrew pisze:Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)

To wydaje się takie... hmm proste w rozwiązaniu. Ma zrezygnować z własnego "ja", żeby łatwiej złowić chłopaka? Ciekawe :)

Nie musi , ale spróbować nie zaszkodzi . Ladna kobieta kojarzy sie przewaznie z tym , ze jest zajeta. Jesli Ona eksponuje swą kobiecosc , miedy innymi poprzez ubiór (a tak jest bo pisze , ze ogladaja sie za nią na ulicy) to wielu moze myslec , iż wolną nie jest .
Marissa pisze:W ogóle jakie masz relacje z chłopakami, bardziej na luzie, czy jesteś skrępowana?

Z postu wynika , ze ma dobre

Mysiorek - <browar>
dziewczynka 20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziewczynka 20 » 30 kwie 2007, 10:19

wiadomo to zależy od chłopaka ... Ale bardziej z mojej strony są to relacje na luzie bo to kumple :) właśnie tu jest kolejny problem bo często kończy się to tak że oni nie traktują tego jak koleżeństwo tylko oczekują czegoś więcej , czego ja nie potrafie im dać ... skrępowana moge się czuć gdy mi na kims bardziej zależy ...a co do facetów to kończyło się to na flirtach na niczym poważniejszym ... p.s Stylu ubierania nie zmienie na pewno :)

[ Dodano: 2007-04-30, 10:21 ]
Andrew : to że mężczyzna ogląda się za kobietą na ulicy , nie oznacza że musi być ubrana w mini i za duży dekolt ... czy też wyzywająco ... Myślę , że mężczyźni zwracają uwagę także na inne walory ...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 10:31

dziewczynka 20 pisze:Andrew : to że mężczyzna ogląda się za kobietą na ulicy , nie oznacza że musi być ubrana w mini i za duży dekolt ... czy też wyzywająco ... Myślę , że mężczyźni zwracają uwagę także na inne walory ...

ale to Twoje spojrzenie na ten aspekt <aniolek> ja tam lubie mini i duze dekoldy <aniolek> wyzywajaco .... wcle nie musi to oznaczac mini , czy tez dekolt duzy - no co Ty ? <hahaha>
Mezczyzni to wzrokowcy !! nie obejrzy sie nikt za tobą jesli wlozysz na siebie za szerokie spodnie , i luzną wszystko zakrywajacą bluzę , jesli włosy bedziesz miala byle jakie (oczywiscie czyste) chyba ze owe ciuchy bedą razacego koloru , czy cos w tym stylu , ale jesli nie zainteresujesz ludzi na ulicy swym wygladem , a wyglad to ubiór ! to nikt za tobą sie nie obejrzy (poza wyjatkami ) Bowiem nie bedziesz sie wyrózniac od wiekszosci .
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 30 kwie 2007, 10:34

dziewczynka 20 pisze:właśnie tu jest kolejny problem bo często kończy się to tak że oni nie traktują tego jak koleżeństwo tylko oczekują czegoś więcej , czego ja nie potrafie im dać ...

Czemu im nie potrafisz dać? Nie podobają Ci się?

[ Dodano: 2007-04-30, 10:35 ]
Andrew pisze:Mezczyzni to wzrokowcy nie obejrzy sie nikt za tobą jesli wlozysz na siebie za szerokie spodnie , i luzną wszystko zakrywajacą bluzę , jesli włosy bedziesz miala byle jakie (oczywiscie czyste) chyba ze owe ciuchy bedą razacego koloru , czy cos w tym stylu , ale jesli nie zainteresujesz ludzi na ulicy swym wygladem , a wyglad to ubiór ! to nikt za tobą sie nie obejrzy (poza wyjatkami ) Bowiem nie bedziesz sie wyrózniac od wiekszosci .

No ok, ale wtedy faceci pomyślą, jeśli dziewczyna zacznie się ubierać ładniej, bardziej kobieco itp, że jest zajęta i koło się zamyka.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 10:37

Marissa pisze:Czemu im nie potrafisz dać? Nie podobają Ci się?

No to chyba oczywiste <aniolek> gdyby andrew chcial dawac to co chą od niego kobiety to był by szmirą .
Ona musi wybrac - tego kto jej bedzie pasował , nie tylko z wygladu , widac nie znalazł sie jeszcze taki który by ja zainteresował , a ci co by mogli , wiadac albo myslą ze ma chłopaka , albo ze nie mają szans . Kto to tam wie ? <aniolek>

Marissa pisze:n
No ok, ale wtedy faceci pomyślą, jeśli dziewczyna zacznie się ubierać ładniej, bardziej kobieco itp, że jest zajęta i koło się zamyka.

nie wszyscy ! mnie tam nigdy nie przerazała zajetosc dziewczyny , poza - zajeta bo w małżeńskim zwiazku.
Zajeta - wrecz była ciekawsza , bo ciezsza do zdobycia <aniolek>
dziewczynka 20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziewczynka 20 » 30 kwie 2007, 10:45

Andrew : Zadbana dziewczyna , a wyzywająca dziewczyna to jest różnica ... Sugerujesz żeby zmienić styl ubierania , czyli co ?? ubierać się właśnie tak jak piszesz szerokie spodnie itd bo reszta jest wyzywająca ... ?? nie to nie dla mnie ... uważam , że ubieram się modnie i normalnie ... nie nosze miniówek itd ... wydaje mi sie , że ubiór nie ma tu nic do rzeczy ... a co do mężczyzn to tak lubię ich , moge im zaoferowac koleżeństwo , ale jeśl chodzi o bliższe relacje to Ci którzy są mną zainteresowani , niestety nie pociągają mnie ... myśle że po prostu nie spotkałam jeszcze odpowiedniego mężczyzny , a jeśli ktoś mi sie podoba to właśnie okazuje się że albo jest zajęty , albo wokół niego też kręci się mnóstwo kobiet !
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 30 kwie 2007, 10:49

Andrew pisze:nie wszyscy ! mnie tam nigdy nie przerazała zajetosc dziewczyny , poza - zajeta bo w małżeńskim zwiazku.
Zajeta - wrecz była ciekawsza , bo ciezsza do zdobycia <aniolek>

No tak, ale nie każdy facet ma odwagę tak jak Ty, a szkoda <browar>

Andrew : Zadbana dziewczyna , a wyzywająca dziewczyna to jest różnica ... Sugerujesz żeby zmienić styl ubierania , czyli co ubierać się właśnie tak jak piszesz szerokie spodnie itd bo reszta jest wyzywająca ... nie to nie dla mnie ... uważam , że ubieram się modnie i normalnie ... nie nosze miniówek itd ... wydaje mi sie , że ubiór nie ma tu nic do rzeczy ... a co do mężczyzn to tak lubię ich , moge im zaoferowac koleżeństwo , ale jeśl chodzi o bliższe relacje to Ci którzy są mną zainteresowani , niestety nie pociągają mnie ... myśle że po prostu nie spotkałam jeszcze odpowiedniego mężczyzny , a jeśli ktoś mi sie podoba to właśnie okazuje się że albo jest zajęty , albo wokół niego też kręci się mnóstwo kobiet !

A Ty nic nie zrozumiałaś z jego postu <aniolek>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2007, 10:58

Marissa pisze:A Ty nic nie zrozumiałaś z jego postu <aniolek>

dokładnie ! czasem obcisle dzinsy , są bardziej sexowne niz spódniczka mini - wszystko zalezy od figury <aniolek>

dziewczynka 20 pisze: a jeśli ktoś mi sie podoba to właśnie okazuje się że albo jest zajęty , albo wokół niego też kręci się mnóstwo kobiet !

No i co z tego ? masz z tym problem - ? <aniolek> zrozum - kazdy fajny facet bedzie zajety !! dlaczego mialo by byc inaczej ? bo Ty nie masz takowego i ma na ciebie czekac ? kobiet jest wiecej niz mezczyzn - musisz dzialac , nie ma zmiłuj <aniolek>
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 30 kwie 2007, 11:04

Poza tym myśląc o każdym spotkanym facecie jako o potencjalnym "kandydacie" można takiego wystraszyć.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 30 kwie 2007, 13:07

dziewczynka 20 pisze:jeśli zainteresuje jakiegoś ,mężczyznę to będzie wiedział co zrobić ![...] nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..:|

Żeby bawić się w zdobywaną twierdzę i od samego początku stać na wygranej pozycji w związku, to trzeba naprawdę sporo sobą prezentować (lub trafić na specyficzny ambitny typ faceta, wcale nie tak popularny). I mieć jakies bardziej sprecyzowane poglądy, niż te wynikające z pierwszego zdania zacytowanego powyżej, gdzie wystarczy jakiś tam facet, byle spełniał podstawowe wymagania (które pewnie też za niskie nie są), a do tego starał się i zabiegał, nadskakiwał i zdobywał. Skoro zaś dla dziewczynki 20 wymarzony mężczyzna to właśnie taki, który bez jej udziału i większej zachęty zbuduje fundamenty związku - pozostaje jej tylko czekać, aż w końcu taki się trafi. A jeśli znudzi się czekaniem - wymyślić inną taktykę na złowienie chłopa w końcu, bo tak szczerze mówiąc taktyka wyczekiwania na zasadzie "siedź w kącie, a znajdą cię" bardzo rzadko się sprawdza.
Awatar użytkownika
LauRKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: LauRKa » 30 kwie 2007, 13:23

dziewczynka 20 pisze:jeśli zainteresuje jakiegoś ,mężczyznę to będzie wiedział co zrobić ![...] nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..:|

Ale są tez inne sposoby, żeby zagadac. Jezeli siedzisz sobie w knajpie i on też tam jest, to zawsze możesz "niechcacy" wylac na niego piwo i juz będzi o czym gadac :)

A tak serio serio. To jak Ty sobie to wyobrażasz? Tobie podoba sie jakiś facet, Ty nic nie będziesz robić, bo to "żałosne", to wtedy on powinien w jakis psycho-magiczny sposób odczytac Twoje myśli, podejśc i zagadać? :/
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
dziewczynka 20
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziewczynka 20 » 30 kwie 2007, 13:52

hmmm chyba sie nie rozumiemy tu z niektorymi osobami ... wiadomo ze istnieja kobiece wabiki typu usmiech itp .. ale czesto mezczyzni po prostu odwzajemnia go , beda sie przygladac danej osobie ale na tym konczy sie cala historia ... i o to chodzi ... A ja nie jestem typem kobiety ktora sama rozpoczyna rozmowe , bo tak naprawde nigdy nie wiadomo na kogo trafimy , moze to byc mezczyzna ktoremu sie to podoba , ale moze tez byc taki ktory tego nie lubie ... jak to sie mowi mezczyzni to zdobywcy i jednak chyba im nalezy zostawic pole do popisu ... mam wielu kolegow i wiem z autopsji ze wekszosci z nich nie podoba sie jak kobieta sama zagaduje czy tez wyzywajaco tanczy przed nimi itd.. jednak to oni wolą sami zagadac jesli ich zainteresuje !!

Wróć do „Wszystkie inne tematy”