wracając do tematu
skoro o autkach to jakie preferujecie? chodzi mi dokłądnie ilu drzwiowe... 3, 5...12?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:peace
Mati_00 pisze:skoro o autkach to jakie preferujecie? chodzi mi dokłądnie ilu drzwiowe... 3, 5...12?
st4r pisze:Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
TedBundy pisze:dokładnie, leżę i kwiczę
st4r pisze:Subaru Impreza WRX STi
st4r pisze:Chevrolet Camaro
st4r pisze:Honda CRX
to silnik montowany do calibry , nie wystepował seryjnie montowany w oplu astrze I-ce Chyba , ze sie myle , to prosze o jakis link do tematu .
ABT pisze:Haro,
Ja bym do takiego samochodu nie wsiadł jak pokazales na zdjeciach. Wolalbym isc na nogach.. Jak dla mnie pedalski wyglad, w dodatku bialy..
Skad wiesz ze 206 CC jest zrobiony jakby z tektury ? A ktora osobowka nie jest z niej zrobiona ? (pomijam volvo 240 i pare innych cudow techniki)
W zasadzie kazde auto poza BMW wyglada lepiej jako 3d
Ja bym do takiego samochodu nie wsiadł jak pokazales na zdjeciach. Wolalbym isc na nogach.. Jak dla mnie pedalski wyglad, w dodatku bialy..
st4r pisze:Chcialbym zobaczyc Twoje auto... bo kazdy potrafi krytykowac... ale zeby zrobic coś samemu... mieć koncepcje wygladu auta to juz nie...
st4r pisze:Ja uwazam ze auto jak najbardziej ok. Ladnie zrobione: fajny prog, chromowane dodatki, spoilerek, felga w kolorze chromowanym... Jednym słowem ładne.
Pegaz pisze:Nastepny fan części zamiennych..
Matt pisze:Owszem jest to silnik calibry:) Ale był on również stosowany w Kadett,Astra,Vectra http://astra.autokacik.pl/silniki.html#20150km dołanczam link wedle zyczenia
A ten silnik turbo nie był on w calibrze i Vectra 4x4?
TedBundy pisze:st4r pisze:Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
dokładnie, leżę i kwiczęSwoją drogą Merc może Lexusowi buty czyścić
Piękny, reprezentacyjny samochód, taki np GS 430
Gosia... pisze:Oglądałam na TVN TUrbo zakup kontrolowany, facet chciał auto o dużym silniku i z bajerami typu podgrzewane siedzenia, skóra w środku, klima i takie tam do ok 35.000. Miał do wyboru merca, bmw, nissana i coś tam jeszcze. Właściciele się wypowiadali, że merc w mieście przy łagodnej jeżdzie min 15 l benzyny pali, ale to praktycznie niewykonalne, czyli ok 18 l trzeba liczyć. BMW podobnie.................... nie potrzebuję silnika 3,0
Gosia... pisze: akurat bym się nie zdziwiła, bo smart jest leciutki, nie potrzebuje mieć dużego silnika, by mknąć do przodu. Biorę na logikę, zgadza się Haro?
st4r pisze:nkrety...
btw. Co to jest za auto VW Pantheon? Slyszalem o Phaeton'ie ;>
zakery... pisze:przeczyatlem clay tematy i wniskuje z tego ze jak chce miec ekonomiczne, malo awaryje autko i mam 5, 7 czy nawe 10 tys to w gre wchodzi tylko astra.
Haro pisze:Wlozylem w nie mase pracy. Mialem swoja wizje auta, ktora zrealizowalem. To nie jest wies tuning jaki mozesz ogladasz na ulicach ale konkret robiony za niemale pieniadze, chociaz nie o nie tutaj chodzi.
Haro pisze:Klime mam dzialajaca, ESP rowniez, komputer i wiele innych dodatkow. Na zdjeciach tego nie zobaczysz a rura? A jaka Twoim zdaniem powinna byc w diesel'u? Cienka jak dupka weza?
Haro pisze:Kocham to auto takim jest, a ze zostalo okrzykniete najladniejszym Peugeotem 206 w Walbrzychu? To dla mnie wiecej znaczy niz Twoje niewsiadanie do mojej pedalskiej fury Ale krytyke (chociaz z dupy wyjeta) przyjmuje
ABT pisze:jak dla mnie to ten wygląda przyzwoicie, siedzenia nawet kubłami zalatują
ABT pisze:W samochod wladowalem ponad 20 tys, teraz troche zal sprzedawac.
Haro pisze:Gowno kolego wiesz o tuningu. Wozisz dupe tirami i zacieszasz morde widzac auto w ktore ktos wlozyl na prawde sporo wysilku. Sam nie masz wlasnego, a cudzego pompe cisniesz? Auto z ktorego sie prawie posikales nalezy do mojego kolegi z klubu i troche nietaktem jest takie obgadywanie.
Haro pisze:Wiesz ile pracy trzeba wlozyc zeby taki dym (spray show) zrobic? Totalnie zalosne.
Haro pisze:Jestes beznadziejny Siedzenia nawet kublami zalatuja? Przeciez to jest wersja RC, takie fotele sa podstawa w tej wariacji 206.
Haro pisze:Odrobina szacunku dla pracy drugiego czlowieka. z Twoich tirow nikt sie w tak perfidny sposob nie nasmiewa.
dales link z którego dokładnie nic nie wynika poza tym , ze był montowany gdzies ! ( bo nie pisze , ze w astrze ) do wrzesnia 1991 roku ! zatem ? .......
ABT pisze:Wytłumacz, po co mi prywatny samochód, skoro mam firmowe, które moge wziąc kiedy mi pasuje?
ABT pisze:Swoją drogą Ty zarobiłeś na swój samochód ?
Hyhy pisze:Haro ile mniej wiecej kosztowalo Cie wszystko co teraz masz?
Haro pisze:Nie ma to jak jechac z rodzinka na oiknik Scania![]()
Haro pisze:Nie, sasiad.
Haro pisze:Haro
Andrew pisze:TedBundy napisał/a:
st4r napisał/a:
Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty
dokładnie, leżę i kwiczęSwoją drogą Merc może Lexusowi buty czyścić
Piękny, reprezentacyjny samochód, taki np GS 430
Tedziu jak Ty cos pierniczniesz to normalnie mnie zatyka , ze nic wykrzesic z siebie juz nie potrafie
buty czyscic ? dlaczego - konkerty prosze i nie osmieszaj sie takimi wyskokami bo podobnys wtewdy do Matiego
Andrew pisze:NIE - bo ..... NIE !
, rozumieć też nie ?Andrew pisze:póki
TedBundy pisze:cóż poradzić, iż wyżej stawiam limuzyny Żółtych, niż Niemiaszków?
krackowiaczek pisze:niepotrzebnie cisnieniujesz, sa ludzie ktorych chromowanie lusterek i podswietlanie podwozia smieszy (i ja do nich naleze) nic na to nie poradzisz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 148 gości