Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 10 paź 2008, 23:19

Yasmine pisze:może wyprzystojniałeś na starość :D ?
<hahaha>
Augusto pisze:przeciez w liceum wszysyc mieszkaja z rodzicami wieć wtf?
pytanie do Matiego, bo jej chyba o to nie chodziło :>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 paź 2008, 23:47

Błażej nie jesteś brzydki ( brzydsi od Ciebie maja fajne i często ładne kobiety), nie jesteś głupi.
Ja jak bym tyle czasu nie znalazła nikogo, nie miała normalnych relacji z matka nie umiała sobie w życiu radzić to bym chyba do psychologa z tym poszła, poważnie, bo znała bym, ze coś ze mną nie tak ( nie że wariatka czy inna psychiczna)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 11 paź 2008, 00:32

Blazej30 pisze:a jeśli byłyby to wszystkie kobiety? :>

nie, nie były. przestań pieprzyć jaK potłuczony

Blazej30 pisze:rozumiem że gdy koleżanka w szkole średniej umówiła sie do kina, nieprzyszła a potem wyśmiała przed całą szkołą zrobiła to bo mieszkałem z rodzicami :>

to w szkole średniej, jakieś 13-14 lat temu. mówię o teraz, MASZ 33 LATA I MIESZKASZ Z MAMĄ STARY!!

Blazej30 pisze:dziś jeśli jesteś przeciętny to jesteś brzydki

ja jestem przeciętny, i co? ale co to zmienia? staram się być atrakcyjny dla dziewczyn w inny sposób...nie sprawiam, że mają mokro na mój widok, to staram się im zaimponować swoją osobą. ale ciężko to zrobić mając takie podejście do życia Błażej :/

a ja jestem pijany, narpyałem się z koleżankąi jej chlopakiem i jest fajnie :P linir szczerz erozmowy i w ogle jest fajnie :) szkoda, że nie poszedłe ma te urodziny. obiecałem, że będę przed 23, ale o 22 juwiedzałem że nie będę w stanie...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 00:45

księżycówka pisze:To za co?

Ogol, tak jak nadrabialam zaleglosci forumowe to zakonczylo takim stwierdzeniem :D

Yasmine pisze:Ja chyba nie pasuje do tego forum, mam wrażenie, że z kosmosu jestem <boje_sie>

Yas, masz niskie wymagania, podziwiam takie podejscie, ale to nie dla mnie ;) troche wiecej chce od zycia :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 11 paź 2008, 11:07

Dzindzer pisze:Błażej nie jesteś brzydki ( brzydsi od Ciebie maja fajne i często ładne kobiety), nie jesteś głupi.
pelna racja, tez czasami widuje pary gdzie typ i typiara sa z przeciwnych biegunow jesli idzie o urode (nie czesto ale zdarza sie)
blazej tu idzie o twoj charakter, ty jestes po prostu niemęski, nie bede juz wnikał czy to od mieszkania z mamusią czy od czytania GW, nie mowie ze masz sie koniecznie zapisac do blood und honor albo wyrywac lawki na stadionach , ale wyprowadz sie wreszcie z domu, skoro masz przecietny wyglad musisz nadrabiac czyms innym, co z tego ze jestes madry, skoro masz mentalnmosc i zachowanie stereotypowego geja,
patrzcie na teda: jaki zimny sk.urwiel no i laski na niego leca <faja>
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 11:08 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 11 paź 2008, 11:21

Witam :]
Za mną pierwszy tydzień zajęć na studiach. Ogólny wniosek - bardzo ciężki semestr mnie czeka :( Tak bardzo bym chciała, żeby to były studia jednolite. Tak to bym miała już luzy, a tak to czuję się jakbym znowu na 1 roku była - tyle zajęć. Dołączyło teraz dużo nowych osób i większość z nich przychodzi na zajęcia z laptopem. Nie wiem czy jestem jakaś marudna czy nie ale mnie to drażni i odbieram to jak szpanowanie. Niektórzy na nich notują ale nie piszą jakoś szybko (więc nie wiem czy to jakieś ułatwienie dla nich), część sobie gra, a część siedzi w necie. Więc po co im ten laptop, nie lepiej w domu siedzieć na kompie? U was też tak przynoszą? :|
Obrazek
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 11 paź 2008, 11:30

Joasia, takie studenciaki-lansiaki najbardziej mnie rozp....., mamusia kupila laptop, samochod, a po studiach dzieciak bedzie zapieprzal za 1200 <diabel>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 11 paź 2008, 13:29

Szkoda Haidera :(
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 11 paź 2008, 16:06

TFA pisze:a po studiach ...

będzie siedział na garnuszku u mamusi ;DD

ale ładna pogoda u mnie dzisiaj, mmm :D może na jakiś rower pójdę?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 17:54

<banan> 2,5 dnia wolnego!

[ Dodano: 2008-10-11, 19:12 ]
nawet sie nie wkurzam, ze nic nie wyszlo z planow na dzisiejszy wieczor, po prostu milo miec 2,5 dnia wolnego, pierwszy raz od 3 miesiecy :) Dzis chillout przy kompie i muzyce, jutro odwiedzam stara ekipe w Rhossili, a w poniedzialek jade do Londynu :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 11 paź 2008, 19:16

a tak się kończy pójście na całość http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic ... _zyje.html
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 11 paź 2008, 19:38

Joasia pisze:U was też tak przynoszą? :|

Nie :|. Wystraszyłaś mnie tym zapieprzem po licencjacie. Kurde, żeby u nas znów nie było jak na pierwszym roku, bo drugi raz tego nie przeżyję :/.
Mia pisze:Yas, masz niskie wymagania,

możliwe, ale dobrze mi z tym ;)

Idziemy na dół do klubu na transmisje meczu <banan>
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 11 paź 2008, 19:47

Yasmine pisze:Idziemy na dół do klubu na transmisje meczu <banan>

szkoda czasu :) i tak pewnie dostaną po dupie ;)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 19:47

Yasmine pisze:możliwe, ale dobrze mi z tym ;)

wiem i napisalam - podziwiam ;)
bo ja ciagle chce wiecej niz mam ;-)

ech no i poklocilismy sie o ta jego prace. Pewnie przez to, ze jestesmy tacy podobni... ja tez entuzjastycznie podchodze do nowych zajec i przykladam sie do tego co robie. Awansowal po miesiacu a ja sie czepiam, ech, i roznica wieku podobno nie przeszkadza...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 11 paź 2008, 20:08

Mati pisze:szkoda czasu :) i tak pewnie dostaną po dupie ;)

e tam, ja mam wiarę i pół akademika też :D

Mia pisze:ja tez entuzjastycznie podchodze do nowych zajec i przykladam sie do tego co robie. Awansowal po miesiacu a ja sie czepiam,

no, ja nienawidzę jak ktoś mi zapał skutecznie ostudza, więc mu się nie dziwie. Tym bardziej, że facetowi trochę uwłacza to jak dziewczyna mu mówi, że mało zarabia.

Mia pisze:bo ja ciagle chce wiecej niz mam ;-)

a ja mam tak z nauką. Jestem nienormalna chyba, bo chciałabym sobie studiować jeszcze biotechnologię i parę innych kierunków, bo mnie to strasznie kręci [:D]
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 11 paź 2008, 20:21

Yasmine pisze:Mia napisał/a:
Yas, masz niskie wymagania,

możliwe, ale dobrze mi z tym ;)

i to jest właśnie dziwne dla mnie strasznie. jesteś pracowita, ambitna i nie masz problemów z przyswajaniem wiedzy i dzięki temu pewnie mogłabyś mieć dużo więcej niż masz, a tak nisko się cenisz :|

ja znikam, mam nadzieję, że dzisiejszy wieczór będzie trochę bardziej udany od wczorajszego, gdzie najpierw spotkałam swojego byłego, a potem tak strasznie rozbolał mnie brzuch, że musiałam przedwcześnie wrócić do domu.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 11 paź 2008, 20:27

Yasmine pisze:e tam, ja mam wiarę i pół akademika też :D

no ja też oglądam, ale ja zostałe zmuszony :/ wrrrr

Tym bardziej, że facetowi trochę uwłacza to jak dziewczyna mu mówi, że mało zarabia.

:/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 20:37

Augusto pisze:patrzcie na teda: jaki zimny sk.urwiel no i laski na niego leca <faja>
<hahaha> <hahaha> <hahaha> Poza złym samopoczuciem po męczącym dniu w szkole od rana kolejny megahumorystyczny akcent tego wieczoru!
Joasia pisze:U was też tak przynoszą? :|
Nie wszyscy, ale sporo osób tak. Wygodniej im, notują na nich, piszą zazwyczaj szybko. Tych co znam to jedno z najbardziej podstawowych narzędzi codziennej pracy zwyczajnie. Mój były też wozi ze sobą na uczelnię :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 20:50

Yasmine pisze:Tym bardziej, że facetowi trochę uwłacza to jak dziewczyna mu mówi, że mało zarabia.

a gdzie wyczytalas, ze ja mu tak powiedzialam?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 11 paź 2008, 20:52

Nola pisze:jesteś pracowita, ambitna i nie masz problemów z przyswajaniem wiedzy i dzięki temu pewnie mogłabyś mieć dużo więcej niż masz, a tak nisko się cenisz :|

to chyba wynika z faktu, że wychowałam się, tam gdzie się wychowałam, czyli bezrobocie i niskie dochody (pamiętam jak 2 lata temu na kasie zarabiałam w wakacje 550 złotych miesięcznie), . Teraz nie jest dużo lepiej. W mojej rodzinie zawsze brakowało pieniędzy. Dzięki temu nauczyłam się wielkiej oszczędności, szacunku dla pieniądza i tego, że żadna praca nie hańbi.
Pewnie nisko się cenię, ale mam wrażenie, że bardziej docenię przez to pracę.
Pewnie mogłabym powiedzieć
bo ja chcę zarabiać 3 tysiące, bo jestem mądra i ambitna i za grosze robić nie będe , ale jako że znam realia, to wiem, że tak nie będzie i sobie nie wkręcam.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 5055b.html
<hahaha>

[ Dodano: 2008-10-11, 20:53 ]
Mia pisze:a gdzie wyczytalas, ze ja mu tak powiedzialam?

Napisałaś tutaj nam tak. Myślałam, że mu tak powiedziałaś, skoro się o tą pracę pokłóciliście.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 20:53 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 21:10

Yasmine pisze:Napisałaś tutaj nam tak. Myślałam, że mu tak powiedziałaś, skoro się o tą pracę pokłóciliście.

Nie. Nie uwazam, zeby to bylo az tak znow malo, ale on ma szalenie duzy potencjal i wklada niesamowicie duzo zapalu we wszystko co robi. Strasznie sie teraz poswieca dla tej pracy, siedzi po godzinach, przygotowuje mase rzeczy w domu, teraz marudzi, ze glupio mu jechac na dwa tygodnie na wakacje, bo zostawi im wszystko na glowie....Dla mnie to lekka przesada, ale ja sama tak mam, jak podoba mi sie jakas praca, dlatego nic nie mowie. Wsciekam sie tylko, bo liczylam na 2 tygodniowy odpoczynek, po 3 miesiacach pracy non stop.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 21:12

Mia, ale jak wrócisz to wyślecie mi tą przesyłkę, prawda? Ja już się pogubiłam. Twój Młody mi napisał, że jeśli zwrot będzie to wyśle jeszcze raz, ale nadal nie dotarło. A NY wycofał ten model i mam niekompletny komplet ;(
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 21:15

Nie rozmawialam z nim o tym, hmm a masz jakies namiary na to jaki to komplet? Moze on cos znajdzie w magadzynie albo cos :>

[ Dodano: 2008-10-11, 21:22 ]
Podaj mi rozmiary na pw, dostaniesz nowy komplet :D Tak Mlody powiedzial, a ja z nim (czasem :P) nie dyskutuje.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 21:25

Mia pisze:a masz jakies namiary na to jaki to komplet?
Taki śliczny, w kratkę z NY (ylko stamtąd leżą na mnie jak na człowieku :D ). Seria "censored" ;)
Mia pisze:Podaj mi rozmiary na pw, dostaniesz nowy komplet :D Tak Mlody powiedzial, a ja z nim (czasem :P ) nie dyskutuje.
Nie, co Ty! Nie trzeba. Może jeszcze ten dół gdzieś przyfiluję ;)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 21:25

i po co Ci bylo, po ******, ****** ***** po ******* mojego faceta? :P :P

edit, na prosbe ;)
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 21:32 przez Mijka, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 21:26

Mia, cichhhhho! Nie rób mi wstydu ;(
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 21:27

księżycówka pisze:Nie, co Ty! Nie trzeba. Może jeszcze ten dół gdzieś przyfiluję ;)

No mowie, ze bez dyskusji. Dawaj pw! On ma dobry gust co do blielizny, zreszta stringi sie podobaly :D:D

[ Dodano: 2008-10-11, 21:28 ]
księżycówka pisze:Mia, cichhhhho! Nie rób mi wstydu ;(

ej no, zartuje przeciez ;) <przytul>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 21:29

OMG. Chcesz żebym ze wstydu umarła? :/
Ale ok, już piszę.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 11 paź 2008, 21:30

Hehe, jak dla mnie to niezapomniany weekend byl :D :D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2008, 21:30

Mia pisze:ej no, zartuje przeciez ;) <przytul>
Ale np. Wujo jak to przeczyta będzie żartował do końca życia ze mnie nawet jako bezzębny staruszek.

Wróć do „Śmietnik”