Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 29 sie 2008, 20:31

Wujo Macias pisze:jak go pies bedzie nosil w paszczy do szkoly.

Albo jak go (Matiego) bedzie (pies) wozil w bagazniku BMW do szkoly 8)
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 20:32 przez tarantula, łącznie zmieniany 1 raz.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 29 sie 2008, 20:33

tarantula pisze:

Albo jak go (Matiego) bedzie (pies) wozil w bagazniku BMW do szkoly 8)
Jesli pies bedzie za kolkiem, a nie Mati, to mniejsze ryzyko wypadku bedzie, wiec to nie jest zly dil.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 sie 2008, 20:36

<diabel> <diabel> Wujku, poprawiasz mi humor w piątkowy wieczór.

Kto na avku? Blaszany Drwal z "Czarownika z Oz"? ;DD
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 20:37 przez Ted Bundy, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 29 sie 2008, 21:04

Choleraaaaaa. Jestem szczęśliwa. Taaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa <banan> . No, wyraziłam się.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 29 sie 2008, 21:19

SaliMali pisze:estem szczęśliwa. Taaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa <banan>

A coz lub ktoz jest tego przyczyna :> ?
<browar>
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 21:20 przez tarantula, łącznie zmieniany 1 raz.

inne."
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 sie 2008, 21:38

Dawno tak się nie wściekłam.
Ale kurna mojej mamy żaden censored nie będzie w konia robił.
Mama dostała wypowiedzenie, a jej szef opierdziel (żeby nie wulgarniej napisać) ode mnie plus skargę pisemną plus dostanie wizytę znajomych z PiPu :]
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 29 sie 2008, 21:44

tarantula pisze:A coz lub ktoz jest tego przyczyna :> ?
aaaa, Taki Jeden, który doskonale wypełnia moje życie, który daje to, czego nie dał nikt inny :)

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 29 sie 2008, 21:53

tarantula pisze:
Miltonia pisze:To tak jak kupowac cos, bo markowe i jeszcze metke na wierzchu nosic 8)

Bo znam jego rodowod (sklonnosci do chorob itd, wielkosc, temperament). Wiekszosc ludzi nie bierze rasowego psa dla szpanu tylko dla tego samego powodu dla ktorego wolisz wlasne rodzone dziecko niz adoptowane - przewidywalnosc.
Poza tym po to tworzono dana rase aby do danych warunkow byla zdatna (pasterskie,obronne itp), nie dla tzw szpanu.

Ale ja nie dyskutuje z tym, tylko z podejsciem tego konkretnego Matiego do tej konkretnej rasy, a nie z tym, ze owcy ma pilnowac jamnik.

I nie pisalam, ze wszyscy hodowcy mysla tylko o pieniadzach, ale ze u nas wiekszosc. Tak po prostu jest, a wiem to, bo znam bardzo dobrze to srodowisko. Dlatego tez pisalam, ze odpowiedzialny hodowca nie sprzeda psa Matiemu.

Uprasza sie o czytanie dokladne :)

A Mati nie ma w ogole argumentow i bardzo dobrze. Chociaz to i tak chwilowy kaprys. Byly juz chyba jakies samochody, motory, bluzy czy cos takiego. Teraz czas na pieska <zalamka>

A tak juz na koniec, profesjonalne szkolenie psa kosztuje okolo 100 zl za godzine. A taki pies potrzebuje profesjonalnego szkolenia. Myslisz o tym, czy sam jestes tak madry, ze umiesz to robiec? aaaaa, zapomnialam, sam jestes taki madry.

I Tarantulo, ja akurat nie sadze, ze wlasne dzieci sa bardziej przewidywalne niz adoptowane i sa nawet na ten temat badania 8)
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 29 sie 2008, 22:12

Miltonia pisze:Uprasza sie o czytanie dokladne :)

Wiem wiem, kąpanam w gorącej wodzie <browar>

Miltonia pisze:ja akurat nie sadze,

A ja akurat sadze :>

inne."
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 sie 2008, 22:56

SaliMali pisze:aaaa, Taki Jeden, który doskonale wypełnia moje życie

Czuje, że nie tylko życie ci wypełnia <diabel>

Zżarłam półlitrowe lody z morzem likieru kokosowego <boje_sie>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2008, 23:07

księżycówka pisze:Ale Ty przecież nie będziesz się jeszcze dłuuugo przenosić. :|

ja wiem, ale ehhhhh.

W ogóle strasznie się zdenerwowałam w pracy.Do degustacji na 2 dni miałam ponad 100 4paków actimeli, to wychodzi ponad 400 buteleczek, jak nie więcej. Dzisiaj był mały ruch, poza tym dużo ludzi(większość) nie chciało, bo nie lubi, nie ma ochoty czy coś. Spoko. Chociaż niektórzy brali i po kilka buteleczek dla całej rodziny, no bo co z tym zrobić. I tak ma krótką datę ważności i wszystko jest obklejone naklejkami, więc nie do sprzedania. I po pracy poszłam do magazynu zdać plakietę, jeszcze jeden 4pak dałam temu ochroniarzowi, co mnie wpuszczał, po chwili wahania wziął, ja już mam wychodzić, biorę to co mi zostało jeszcze ( 5 takich 4paków - biorę i idę, bo jedna dla rodziny mojego, druga dla mnie, trzecia dla mamy itp). A on, że ja nie mogę tego wynosić. Zdębiałam, że niby dlaczego. To ten bulwersacja, że ja nie mogę wynosić produktów na zewnątrz - ja na to że klient sobie może wziąć opakowanie i wyjść, ale ja która stoję przy tym kilka godzin i chce poczęstować rodzinę to nie mogę?. A on, że jakby każdy sobie tak wynosił, to by nic nie zostało, na co ja że tego jest duuuuuuużo a i tak to wszystko jest do degustacji, wiele ludzi nie chciało, mały ruch był, a ja też muszę napisać z tego raport, im więcej pójdzie tym lepiej. Ogólnie była niemiła wymiana zdań i mówiłam, że pierwszy raz się spotkałam z czymś takim na promocji. Że pracowałam wiele razy - przy nicorette wszystkie książeczki na rzucenie palenia były dla mnie, przy kosmetykach, czy torby ekologiczne, bo to normalne jest.
Ogólnie to strasznie się facet rzucał ,to nic, że sam wziął, a mi mówił, że tu wszędzie są kamery i ktoś to może zobaczyć jak wynoszę :|. Jak do złodziejki. Ja już całkiem się wkurzyłam i mówię, że to mogę zostawić to. A on, że nie no, w drodze wyjątku to mam to wziąć.
Co za palant <pijak> . Mój kiedyś pracował na ochronie 3 miesiące i mówił, że oni tam wszystko dla siebie biorą - to co niby na straty też, dlatego tak walczył.
Nie chce mi się tam iść. W Opolu to byly wszyscy mili, a w tej mojej zapchaj dziurze jest wszystko do dupy.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 23:21 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 sie 2008, 23:37

księżycówka pisze:I tam. Cubasa mnie ostatnio na obiad wyciągnął po pracy to spytałam czy by nie przygarnął jak coś, bo teraz już nie masz gdzie przecież. I powiedział, że nie ma sprawy

uff ;) no u Cubusia to zawsze chetnie :D

Yas <przytul> palant, masz racje i nie przejmuj sie :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2008, 23:50

Mia pisze:Yas <przytul> palant, masz racje i nie przejmuj sie :)

Dzięki :). Teraz już ze mnie zeszło, ale miałam censored jak trza. Jutro podobno go nie będzie, tyle dobrze.
w ogóle to ja muszę umowę wydrukować, podpisać i wysłać <pijak>

[ Dodano: 2008-08-29, 23:55 ]
http://www.youtube.com/watch?v=tSVTeBLS2iU to mnie niesamowicie rozwala i znów poprawiło humor. Czuję, że tak będzie naprawdę w 2012 [:D]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 sie 2008, 00:10

Mia pisze:uff ;) no u Cubusia to zawsze chetnie :D
Cu uff? :> Jak kończę znajomości to definitywnie i bez żalu. Więc u kogo to odpowiedź oczywista przecież była ;P

Dobra. O 10 poprawka. Chyba czas zacząć się uczyć. Idę do książek. ;DD
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 30 sie 2008, 00:21

Mati pisze:każdemu psu może odrypać, jak już mówiłem, poprzedni pies brata, cocker spaniel, warczał na moją bratową, gdy ta chciała przewinąć leżące obok dziecko...

Mati pisze:nie rzadko jest, że pies jest prowokowany przez tępe dzieciaki, nie mówię tu o amstaffach itp. ale też o innych psach...miałem okazję widzieć jak wokół przywiązanego psa do ogrodzenia placu zabaw (właścicielka poszła do sklepu) biegały dzieciaki, darły mordę na niego i tak dalej...pies siedział i trochę nerwowo ruszał głową itd. aż w końcu nie wytrzymał, szczeknął i ruszył, a że smycz zawiązana to nim szarpnęło, matka przybiegła i właścicielke opierdala, że pies dziecko chciał zagryźć...

Owczarek, przy którym się wychowałam - ś.p. Funia miała anielską cierpliwość; do dziś nie mogę sobie wybaczyć wtykania jej palców do oczu i najeżdżania na łapy chodzikiem, choć miałam wtedy ze 2 latka. Babcia opowiedziała mi kiedyś śmieszną historię o tym, jak wybrała się na zakupy ze mną, jeszcze w wózku, i z Alfą. Przed wejściem do sklepu nakazała suce pilnowanie mnie. Chwilę po odejściu babci na horyzoncie pojawiła się kobieta pchająca przed sobą identyczny wózek i, rzecz jasna, zostawiła go pod tym samym sklepem, w którym zniknęła babcia. Kobiecinie widocznie nie spodobał się asortyment, bowiem zaraz wróciła, podeszła do wózka i... nagle usłyszała ciche warczenie. Kiedy puściła wózek, by się rozejrzeć, pies wywalił niefrasobliwie różowy jęzor i całkowicie stracił zainteresowanie nieznajomą. Kobieta uznała, że tylko jej się wydawało, lecz gdy kolejny raz dotknęła wózka, suka zaczęła głośno szczekać, a biedna kobiecina jeszcze głośniej krzyczeć. Babcia, słysząc ujadanie, szybko wybiegła ze sklepu i łagodnie wyjaśniła Alfie, który wózek jest który i dopiero wtedy ofiara mogła się spokojnie oddalić. Ponoć w jej ruchach dało się dostrzec nienaturalny pospiech. <lol2>

[ Dodano: 2008-08-30, 00:33 ]
Yasmine pisze:Mój kiedyś pracował na ochronie 3 miesiące i mówił, że oni tam wszystko dla siebie biorą

Ja przez niecałe 5 miesięcy pracowałam w Krówkarni, jak potocznie nazywaliśmy zakład cukierniczy, gdzie produkowano różnego rodzaju krówki, w tym witaminizowane, rzadko wypuszczane na polski rynek z powodu ich ceny (1kg - około 90 zł), galaretki i inne kubanki. Objadłam się z zapasem na cały następny rok, karmiąc przy tym symbolicznie babcie, ciotki, kuzynki i znajomych ("matki, żony i kochanki" chciałoby się rzec). :D
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 30 sie 2008, 04:50

no, przynajmniej oszczędze na biletach ;DD

tarantula pisze:Albo jak go (Matiego) bedzie (pies) wozil w bagazniku BMW do szkoly 8)

i należy pamiętać, że ten pies przecież, prawie że łysy jest :)

Wujo Macias pisze:Jesli pies bedzie za kolkiem, a nie Mati, to mniejsze ryzyko wypadku bedzie, wiec to nie jest zly dil.

pozostawię bez komentarza, nietaktowne zagranie wujo

Miltonia pisze:A Mati nie ma w ogole argumentow i bardzo dobrze.

nie mam zamiaru z Tobą dyskutować moja droga. bo jakich Ty używasz argumentów? pc co Ci amstaff, weź kundla ze schroniska...albo obrażasz mnie od niedojrzałych gówniarzy. to ma być dyskusja i rozmowa na poziomie??

Miltonia pisze:Byly juz chyba jakies samochody, motory, bluzy czy cos takiego. Teraz czas na pieska <zalamka>

widzę, że dokładnie śledzisz moje życie, zapisujesz gdzieś sobie wszystko? btw. o bluzach też coś było? no proszę, pamiętasz lepiej niż ja...

no to chwila sprostowania, widzisz Miltonia nie znasz mnie i uważasz to za zwykły kaprys, a to zupełnie inaczej jest...niestety przykro mi, dostajesz zonka w prezencie...

Miltonia pisze:aaaaa, zapomnialam, sam jestes taki madry.

i to zajebiście :)

staram się wyrównać poziom odpowiedzi do Twoich postów Miltonia :)

Miltonia pisze:Chociaz to i tak chwilowy kaprys.

no to widzę mamy nowe pojęcie chwili...paroletnia chwila...mmm...teraz spokojnie mogę mówić, że wyniosę śmieci "za chwilę" ;DD
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 sie 2008, 05:20

TedBundy pisze:Kto na avku? Blaszany Drwal z "Czarownika z Oz"? ;DD
Bozesz Ty moj, w zyciu!
Cyberman z kultowego "Doctora Who". Rasowe brytyjskie s-f, polecam polecam (ale raczej nowa serie, ta od 2005. Wczesniejsze to...No, powiedzmy, ze dla koneserow.).
Mati, nie tyle nietaktowne zagranie, co luzna obserwacja. Ale ja nie mam prawka i miec pewnie dlugo nie bede ( jesli w ogole), nie wiem gdzie jest hamulec, wiec sie przejmowac nie bedziesz i tak.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 30 sie 2008, 05:25

Wujo Macias pisze:wiec sie przejmowac nie bedziesz i tak.

nie o to chodzi, po prostu nie lubię wytykania błędów...

[ Dodano: 2008-08-30, 05:45 ]
a tak w ogóle to nie ma to jak być na imprezie w pubie i spotkać tam swoich nauczycieli, z którymi od poniedziałku zaczynam rok szkolny <pejcz> a potem odciągać kumpla, bo zaczął podrywać moją pedagog ... w sumie mogłem nauczycielkom postawić po drinku, na lepsze oceny trza jakoś zapracować <hahaha>

idę do wyra. dobranoc. trzymaj się Wujo
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 30 sie 2008, 09:16

Dzindzer pisze:Czuje, że nie tylko życie ci wypełnia

żenujący żart, nie sądzisz? :)

Witam i żegnam. Weekend, zasłużyłem na erotyczne immunitety, jak Anastazja P. <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 sie 2008, 09:30

TedBundy pisze:zasłużyłem
Aha :|
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 sie 2008, 09:34

jamaicanflower pisze:Ja przez niecałe 5 miesięcy pracowałam w Krówkarni, jak potocznie nazywaliśmy zakład cukierniczy, gdzie produkowano różnego rodzaju krówki, w tym witaminizowane, rzadko wypuszczane na polski rynek z powodu ich ceny (1kg - około 90 zł), galaretki i inne kubanki. Objadłam się z zapasem na cały następny rok, karmiąc przy tym symbolicznie babcie, ciotki, kuzynki i znajomych ("matki, żony i kochanki" chciałoby się rzec). :D

i nadal taka szczupła jesteś :D

A tak poważnie to ja wiem, że tak jest i nie potępiam, w końcu uroki pracowania w takich miejscach i ja facetowi też nie bronię brać, tylko nie rozumiem oburzenia, że ja chce wziąć trochę, przecież to ja przy tym pracuje, wiem komu i jak mam rozdawać - każdemu klientowi mam dać, każdemu. A że 80 % nie chce ? A on nie zeżre takich actimeli nie wiadomo ile do 19 września (wtedy się kończy ważność) bo dostanie srakę ;DD

ale się nie wyspałam <foch>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 sie 2008, 09:50

żenujący żart, nie sądzisz? :)

ale to nie żart był <foch>
I nawet nie chcę wiedzieć co sobie pomyślałeś

TedBundy pisze:Weekend, zasłużyłem na erotyczne immunitety, jak Anastazja P. <diabel>

a jak coś ma już być żenujące to chyba Twoje zasługiwanie :]

Yasmine pisze:bo dostanie srakę ;DD

O i to jest myśl. Następnym razem daj mu trochę tych paskudników, ale wcześniej weź jakiś płyn na przeczyszczenie, strzykawka i pod wieczko i pod wieczko <diabel>
W bajkach to zawsze wychodziło :P
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 sie 2008, 10:06

Mam prośbunię.

Obiecałam mojej małej podopiecznej że jej znajdę ludzi którzy się zarejestrują z jej linku na grę. Ona jakąś kasę dostaje. Jeśli możecie to kliknijcie w ten link z mojego podpisu. rejestruje się krótko.
I bez durnowatych komentarzy proszę.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 sie 2008, 10:21

Wujo Macias pisze:Cyberman z kultowego "Doctora Who". Rasowe brytyjskie s-f, polecam polecam (ale raczej nowa serie, ta od 2005. Wczesniejsze to...No, powiedzmy, ze dla koneserow.).

Ja wolę te jeżdżące lodówki, Daleków.
Wy jeździcie, My latamy.
proozak
Początkujący
Początkujący
Postautor: proozak » 30 sie 2008, 10:42

jedno mnie zastanawia mianowicie jak jest ta reklama piwa bodajże Tyskiego i tam gościu pije piwo z jednej michy z kitajcami i zaraz po pierwszym łyku się krzywi ale dlaczego? :) nie ma w tym piwie gazu, za dużo chmielu czy czegoś innego? (no bo chyba nie plują do tej michy :D )
Piłem kiedyś piwo robione w domu i nie było żadnych przesłanek smakowych ani też innych żeby krzywić mordę, dobre w censored było :D
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 30 sie 2008, 10:53

Wujo Macias pisze:nie wiem gdzie jest hamulec
phi <foch> to nóż w plecy był, jak by pupil nauczyciela dostał jedynkę na klasówce.
AMX pisze:Ja wolę te jeżdżące lodówki, Daleków.
mnie bardziej jednak przekonuje wersja, że to solniczki są (raz w życiu zostałam zmuszona do obejrzenia fragmentu, więc też się wpowiem, a co ;) )
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 10:56 przez SaliMali, łącznie zmieniany 1 raz.

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 30 sie 2008, 11:15

dzień dobry. mniej więcej tak się czuje gdzieś <kibelkiller> hehe...

a wczoraj piłem bardzo dobrego drina czy co to to było...wódka z wiśnią (wiśniowa??) i bananem <drink> <jestdobrze> smakował jak Kubuś, a koleżance ładnie w czub dał
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 sie 2008, 11:16

Nigdy chyba nie zrozumiem jak jeden drink może komuś "w czub dać" :|
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 30 sie 2008, 11:18

tam gościu pije piwo z jednej michy z kitajcami

A to na pewno nie jakiś kumys jest? :D

Dzin, ta Miss Bimbo ma średnią opinię, rzuć sobie okiem tutaj na przykład.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 30 sie 2008, 11:19

a nie nie, źle się wyraziłem...ona ich kilka wypiła :) o! no i w końcu whiskey z kimś się napiłem :)

Wróć do „Śmietnik”