Na szafie w ciemności się ukryłMati pisze:mów, gdzież ci jest ten stwór, a utłukę skurczybyka i przyniosę Ci jego łeb!
I łba nie chcę. Zabić i trupa wywalić!
[ Dodano: 2008-06-27, 01:24 ]
To miało z 5 cm
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Na szafie w ciemności się ukrył
księżycówka pisze:Na szafie w ciemności się ukrył![]()
księżycówka pisze:I łba nie chcę. Zabić i trupa wywalić!
księżycówka pisze:To miało z 5 cm
księżycówka pisze:Odwołuję!
Poszłam się wykąpać, wracam a bestia nie dość że żyje to zmieniła lokalizację na złączenie ściany i sufitu nad półką z książkami. <boje_sie>
Yasmine pisze:Chciałam wyrazić, że błądziłam dzisiaj 2 godziny po Katowicach i nienawidzę babek z UŚ z biblioteki. Są gorsze, niż najgorsze babki w dziekanacie
złotooka kotka pisze:Ja przez caly rok szkolny/akademicki wstaje 5.00 (max 5.15 jak nie jem sniadania,jestem spakowana etc.) Juz 8 lat Nie rozumiem dlaczego mialabys sie nie klasc, normalna pora.
Ściemniasz znów! Chcę zobaczyć trupa!Mati pisze:dobra Księżycówko, robala utłukłem. książki sobie sama poukładasz i mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu o te poobijane szafki i rozmazane "coś" na ścianie...aha! super glue jest w kuchni na stole...
Błażej Twoje żarty nie są w ogóle zabawne tylko żenujące. Ja byłam naprawdę przerażona.Blazej30 pisze:a podobno rozmiar nie ma znaczenia![]()
księżycówka pisze:Błażej Twoje żarty nie są w ogóle zabawne tylko żenujące. Ja byłam naprawdę przerażona.
AMX pisze:Głupie pytanie,ale Mia.Czy ty aby przypadkiem nie byłaś wczoraj w Katowicach około 20 (plus minus 10 minut) pod żabką(fontanną) ?
Mia pisze:akiegoś sobowtóra
księżycówka pisze:A w finale obstawiam Niemców
księżycówka pisze:"Potop"
Mia pisze:czemu nie powiedziałaś, że jedziesz?Ja cały dzień w pracy siedziałam. W centrum
![]()
Martinoo pisze:U mnie w pracy The Police na full i tance od rana.
AMX pisze:Na pewno niezły by był to widok jak bym wyskoczył do tej dziewczyny z tekstem "Cześć Mia"
Yasmine pisze:A po drugie to ja myślałam, że Ty gdzieś wyjeżdżasz, bo pisałaś że się pakujesz
AMX pisze:Swoją drogą,to bardzo dobrze,że akurat śpieszno mi było i nie chciałem uciąć pogawędki.Na pewno niezły by był to widok jak bym wyskoczył do tej dziewczyny z tekstem "Cześć Mia"
Yasmine pisze:ja się tam pakuje w ten sam dzień, co wyjeżdżam, więc źle główkowałam
księżycówka pisze:Ściemniasz znów! Chcę zobaczyć trupa!![]()
A ja się kręcę w kółko i nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Bo co, że niby mogę sobie książkę przeczytać? I mogę potworzyć bez wyrzutów sumienia, że coś trzeba napisać/oddać/przeczytać/zdać? No ja nie wiem, czy pamiętam, jak się czyta coś dla przyjemności O_o
złotooka kotka pisze:A ja się kręcę w kółko i nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Bo co, że niby mogę sobie książkę przeczytać? I mogę potworzyć bez wyrzutów sumienia, że coś trzeba napisać/oddać/przeczytać/zdać? No ja nie wiem, czy pamiętam, jak się czyta coś dla przyjemności O_o
Bardzo znam Twoj problem. Zawsze po sesji mnie to dopada <lol2>
Yasmine pisze:Chociaż teraz to mnie czeka tłumaczenie z angielskiego jakieś 40 artykułów(a myślałam, że przygoda z tym językiem się skończyła), bo oczywiście w polskich czasopismach wszystko musi być okrojone, albo w ogóle nie ma nic na temat nowych badań w mikrobiologii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości