Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 15 cze 2008, 12:56

blech, spędzam 2 dzień nad historią literatury i nie ogaaaarniam nic. po co ja się zapisałam na ten pierwszy dzień? :| jejuuu, jaka ja jestem głupia, nic nie umiem.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 12:58

Mia pisze:Wyjeżdać do pracy i wrócić z pokaźną sumą po 2 miesiącach i potem szaleć.

Wyjechać na 2 miesiące, wrócić z pokaźną sumą, zainwestować i szaleć na starość. [:D]

Mia pisze:No i jak się ma wyjazd (choć niedługi) do nowego związku, który jak na razie, nie ma mocnych fundamentów?

Jak to mówi Andrew nic nie trwa wiecznie i wszystko się zmienia.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 13:13

AMX pisze:Wyjechać na 2 miesiące, wrócić z pokaźną sumą, zainwestować i szaleć na starość.

nie ma takiej opcji ;-)
chcę sobie teraz poszaleć, żeby zapewnić sobie szaleństwa na starość, mam jeszcze czas :)

AMX pisze:Jak to mówi Andrew nic nie trwa wiecznie i wszystko się zmienia.

jasne, ale też jest torchę prawdwy w tym, że szczęściu można pomóc, albo rzucać mu kłody pod nogi :P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 13:20

Mia pisze:ale też jest torchę prawdwy w tym, że szczęściu można pomóc, albo rzucać mu kłody pod nogi

Odwieczny problem pieniądze czy miłość. Ja bym na twoim miejscu jechał, chłopak młody i prędzej czy później na młodszą Cię zamieni albo ty się nim znudzisz i kopniesz go w tyłek dla dojrzałego faceta z perspektywami na już a nie na za 5 czy 7 lat .A tak pojedziesz wrócisz z kasą ,zapewnisz sobie fundusze na realizację marzeń.Przy okazji zobaczysz czy ten związek wytrwa próbę dwóch miesięcy. Jak wytrwa to dobrze rokować to będzie ,jak nie to nie ma co płakać,wszak dwa miesiące to nie dwa lata. Nieprawdaż .
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 13:25

AMX pisze:Ja bym na twoim miejscu jechał

i pewnie tak zrobię, bo oferta jest atrakcyjna.

AMX pisze:chłopak młody i prędzej czy później na młodszą Cię zamieni

heh, ja jakoś go z młodszą nie widzę. Zdarzają się jednak faceci, którzy są bardzo dojrzali, mimo swojego wieku. Zresztą przecież odwrotnie też czasem jest.

AMX pisze:Przy okazji zobaczysz czy ten związek wytrwa próbę dwóch miesięcy

No właśnie.
On stwierdził, że jak pojadę to też prawdopodobnie zmieni pracę, na lepiej płatną, żebyśmy mogli sobie to odbić po moim powrocie i pojechać na wakacje :)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 13:28

Mia pisze:i pewnie tak zrobię, bo oferta jest atrakcyjna.

A co ciekawego będziesz na tym wyjeździe robić.:>
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 13:32

AMX pisze:A co ciekawego będziesz na tym wyjeździe robić.:>

to samo co robię, praca na barze w hotelu, w typowo turystycznej miejscowości w Walii.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 13:41

Mia pisze:to samo co robię, praca na barze w hotelu, w typowo turystycznej miejscowości w Walii.

Nio to się może opłacać.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 13:43

Tylko już mi się nie podobają zasady z tipami, niby są takie jak u mnie w klubie, że zbierają wszysyc, podliczamy i dzielimy po równo. Tylko. to ma sens moim zdaniem wtedy, jak się zna swoich współpracowników i jest się jakoś bardziej związanym z klubem, a nie tak, w sezonowej pracy.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2008, 13:44 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 13:45

W takim razie pozostaje ci tylko liczyć na uczciwość współpracowników( pewnie z Polski)
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 13:50

AMX pisze:pewnie z Polski

2 osoby na pewno z Polski.

Uczciwość uczwiością, ale wiem jak to bywa, że czasem klient, jak jest zadowolony, zamawia tylko u jednej osoby na barze, mimo, że jest ich kilka. Po prostu ludzie tak mają, że na większych imprezach lubią być obsługiwani przez jedną osobę, nawiązują z nią kontakt, i za to są napiwki. I wybór to wkestia wielu cech: umiejętności, postawy, aparycji, pierwszego wrażenia. U mnie dzielimy się, bo się lubimy i tyle. A tak jestem ciekawa jak ten system będzie funkcjować, kiedy praktycznie nie wiadomo z kim się będzie pracować.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 cze 2008, 14:27

Mia pisze:jak się ma wyjazd (choć niedługi) do nowego związku, który jak na razie, nie ma mocnych fundamentów?
:>
karmisz go piersią ?? przewijasz ?? jak nie to przeżyje 2 mies. na ręcznym. jak obiecasz mu ładny prezent <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 15 cze 2008, 15:11

Augusto pisze:Podsumowując temat o aborcji: ja stoje tam gdzie stałem wtedy, ted stoi tam gdzie stała gazeta wyborcza :D
A jak Szechter powie, że 2+2=4, to co? Też zaprzeczysz? Bo chyba nie staniesz po stronie Wybiórczej?
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 15:17

Blazej30 pisze:jak nie to przeżyje 2 mies. na ręcznym. jak obiecasz mu ładny prezent

wiadomo, że przeżyje, to raczej nie o to chodzi. A pogadam z nim to się dowiem, nie znamy się na tyle, bym mogła przewidzieć jego zdanie.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 cze 2008, 15:46

Mia pisze:pogadam z nim to się dowiem, nie znamy się na tyle, bym mogła przewidzieć jego zdanie.
możesz ewentualnie na jajkach napisać mu:"to jest moje" <hahaha>

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 15:52

Blazej30 pisze:możesz ewentualnie na jajkach napisać mu:"to jest moje"

lol :) Nie no myślę, że jak powiedział, że poczeka to chyba mi nie ściemnia... Do środy muszę podjąć decyzję, bo bilety tzreba kupić. Także jutro pogadam z Młodym poważnie :D ;P
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 cze 2008, 16:03

ktoś ogląda TVP 1 ?? już wiem co jest w środku czarnej dziury - mózg polskiego piłkarza <zalamka>

Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 15 cze 2008, 16:34

Mia, ja bym jechała, szansa może się nie powtórzyć. A facet, jak kocha to poczeka :]
Mia pisze:Joasia, gratuluje!
Dzięki <przytul>
Obrazek
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 16:44

Joasia pisze:Mia, ja bym jechała, szansa może się nie powtórzyć

właśnie

Joasia pisze: A facet, jak kocha to poczeka

za wcześnie jest, żeby mówić o miłości, bo my się praktycznie nie znamy, ale na razie jest fajnie, jak na coś, co nie miało być związkiem, bo żadna ze stron teoretycznie nie chciala się wiązać :P i tak namiętnie się zaczęło :)

Pani inżynier, to jakie dalsze plany? :D

[ Dodano: 2008-06-15, 16:57 ]
księżycówka pisze:34 to S

34 to XS ;-)

TedBundy pisze:ale wiem, że 34 to chorobliwy jest już,z tego co się tam mało orientuję.

mhm, jasne, na metce jest nawet - dla chorobliwych <chory>

Marissa, tak zupełnie szczczerze, bez intencji obrażania kogokolwiek, to przecież rozmiar 42 to nie jest mało i wiadomo, że osoba szczupła nie jest... Pewnie, że do księżycówkowego świniaka i prosiaka daleko :P ale to tylko to chodziło. Ja też się czasem wkurzam, jak spodni znaleźć nie mogę. Nie jest fajnie i mieć skrajnie mały rozmiar i skrajnie duży, bo wtedy zawsze są problemy z doborem ciuchów.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 17:39

Eeee a w sumie to jak się te rozmiary liczy. Taki rozmiar 42 to ile centymetrów w pasie 84 ???
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 17:44

Tu akurat była rozmowa o bluzkach. Jeśli chodzi o spodnie to 42 to ponad 100 w biodrach.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2008, 17:45 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 15 cze 2008, 17:45

Mia pisze:to ponad 100 w biodrach.

No to już wtedy kawał du..... tyłka jest [:D]
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 15 cze 2008, 17:47

Mia pisze:za wcześnie jest, żeby mówić o miłości, bo my się praktycznie nie znamy,
To akurat będzie szansa, żeby się przekonać co to takiego jest ;)
Mia pisze:Pani inżynier, to jakie dalsze plany?
Pani inżynier w wakacje złoży papiery na studia magisterskie na tym samym wydziale co była i od 1.10 znowu nauka. Jeszcze trzeba się trochę dokształcić :]
Obrazek
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 15 cze 2008, 17:49

Patrzyłam na tabele, rozmiar 42 to, w zależności od producenta 106-118 w biodrach.

AMX pisze:No to już wtedy kawał du..... tyłka jest

a nie?

[ Dodano: 2008-06-15, 17:50 ]
Joasia pisze:To akurat będzie szansa, żeby się przekonać co to takiego jest

to fakt ;)

Joasia pisze:Pani inżynier w wakacje złoży papiery na studia magisterskie na tym samym wydziale co była i od 1.10 znowu nauka. Jeszcze trzeba się trochę dokształcić

heh, nikt nie powiedział, że będzie łatwo. No, ale UM to już z górki ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 15 cze 2008, 18:14

Zaq pisze:Augusto napisał/a:
Podsumowując temat o aborcji: ja stoje tam gdzie stałem wtedy, ted stoi tam gdzie stała gazeta wyborcza :D
A jak Szechter powie, że 2+2=4, to co? Też zaprzeczysz? Bo chyba nie staniesz po stronie Wybiórczej?
nie, to mialaby parodia wypowiedzi kaczynskiego o zomo i chec podokuczania tedowi <faja>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 cze 2008, 18:41

ktoś ogląda TVP 1 ??

nie. Ja TVN siedem oglądam. Tylko niech sie które odważy mnie od ckliwych bab wyzwać
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 cze 2008, 21:04

Mia pisze:34 to XS ;-)

A S to 36. :)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 15 cze 2008, 21:07

a ja tam nie wiem nawet jaki nosże numer buta...bo co but to inny rozmiar <niewiem>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 15 cze 2008, 21:08

Mati pisze:bo co but to inny rozmiar <niewiem>

Eee no to nie wiem, jakie Ty buty kupujesz. Bo ja zawsze noszę jeden rozmiar, no poza butami na zimę zwykle... ;)
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 15 cze 2008, 21:09

oszaleję chybs, już nic mi nie wchodzi do głowy, a jescze w domu rodzinna impreza :| jeszcze nigdy się tak nie denerwowałam, a z tydzie będę się stresować jeszcze bardziej. rodzice mnie chyba zniszczą, jak będę mieć poprawkę we wrześniu :/

a dla Joasi spóźnione gratulacje przesyłam <browar>
Chaos is a friend of mine

Wróć do „Śmietnik”