Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 21:22

lollirot pisze:Gosia... napisał/a:
bo temat wałkowany jest przez wielu ludzi na tym forum. l

A niesłusznie, bo to w końcu sprawa między SaliMali a Mią :)

o tym też już było.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 cze 2008, 21:26

Yasmine pisze:nie rozumiem tego zdania :>
No że jak Ci rzuci luźno związanym pytaniem to przecież odpowiesz chyba, bo nie uczysz się "od-do" z danego przedmiotu?
Martinoo pisze:Wypłata idzie...
Od czwartku na koncie czyli niedługo nie będzie ;DD Wakacje będzie trza opłacić!
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 cze 2008, 21:31

Jaaaa chcę taki pojemniki na przyprawy ;(
Obrazek

Ale nie mam sprzętu do cięcia szkła :(
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 21:39

Opowiadałam Wam co mi się na ustnym ang zdarzyło?
Trafiłam na dziewczynę, która się zestresowała dość mocno. Jeden z elementów egzaminu polega na tym, że ona prezentuje jakiś temat,a ja potem zadaje jej pytanie. (i potem odwrotnie). Zadałam jej łatwe uważam pytanie bardzo ogólne, żeby mogła popłynąć. Jakoś tam odpowiedziała, ale widziałam że jej nie bardzo pasuje (mogła wybrać inne zagadnienie niż soft ). Anglik jak wyłapał, że lepiej mówię to pytał zawsze mnie pierwszą na jakiś temat a potem ją, a ona z każdym pytaniem stresowała się bardziej i bardziej.
Potem w dyskusji cały czas byłam chairmanem i zagadywałam ją o takie rzeczy, żeby coś mogła powiedzieć.
Jak wychodziłyśmy to miała nietęgą minę, ale myślę, że zda na pewno, bo coś tam mówiła na temat.

Przed pisemnym moja psiapsióła przychodzi i mówi, że ona zna tę dziewczynę, z którą byłam w parze. I koleżanka tej dziewczyny mojej psiapsióle opowiadała, że jej to jakoś poszedł ustny, ale jej koleżance <tej z którą ja byłam> to się trafiło fatalnie. Taka gadatliwa dziewczyna i jeszcze pytanie zadała dziwne. I dodała na koniec: "tak to jest jak się trafi na kogoś wrednego" No mean girl ze mnie jak cholera :/ To co miałam nie mówić, bo ona też nie mówi?
Ostatnio zmieniony 09 cze 2008, 21:40 przez Grace, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 cze 2008, 21:41

Gosia... pisze:No mean girl ze mnie jak cholera :/

No serca nie masz... ;P
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 21:43

Olivia pisze:Gosia... napisał/a:
No mean girl ze mnie jak cholera :/

No serca nie masz... ;P

Tak szczerze to bardzo przykro mi się zrobiło, bo starałam się jak mogłam, żeby dziewczynę ośmielić. Ach, szkoda gadać.

Olivia,właśnie jak Ci FCE poszedł? A może już CAE?
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 cze 2008, 21:49

Gosia... pisze:Olivia,właśnie jak Ci FCE poszedł? A może już CAE?

Gocha, nie przypominaj mi... Sromotnie zaniedbałam angielski, wypisałam się, nie mam czasu.

Nawet mój kochany rosyjski zaniedbany, daj spokój... <pijak>
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 21:54

Olivia pisze:Sromotnie zaniedbałam angielski

a mówiłaś, że miałaś problemy z panią Kasią? Czy jakąś :P, która Cię uczyła ang.

Olivia pisze:Nawet mój kochany rosyjski zaniedbany

A ja niemiecki... W wakacje muszę znaleźć czas, choćby po nocach, żeby przypomnieć, bo nie chcę iść od września na kurs od poziomu A2 <boje_sie>
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 cze 2008, 21:56

Mia pisze:tylko denerwuje mnie sam fakt, że to samo imię znów.

przynajmniej nie ma możliwości, że przypadkiem się pomylisz :P

Mia pisze:zauważyłam, po planach :P

[:D]

Mia pisze:hmm teraz to faktycznie żadna róźnica, te 4 czy 5 lat.

no widzisz. co się chłop przejmuje...jak to dla niego aż taki problem to dawaj go tu do mnie na rozmowę <browar>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 21:58

Mati pisze:jak to dla niego aż taki problem to dawaj go tu do mnie na rozmowę

myślę, że na pewno by słuchał 18latka :P

Mati pisze:Mia napisał/a:
tylko denerwuje mnie sam fakt, że to samo imię znów.

przynajmniej nie ma możliwości, że przypadkiem się pomylisz :P

No właśnie, tego Freud nie przewidział :D
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 cze 2008, 22:01

a miałem napisać jak w pracy. ogólnie to pozytywnie :) ekipa bardzo fajna, same dziewczyny, oprócz mnie i Pana Maćka, kierownika... sympatyczni wszyscy. praca lekka i czas troszkę dłużej idzie niż jak się jeździło z pizzą. nogi troszkę bolą. fajnie fajnie jest. :) jestem zadowolony
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 22:05

Mati pisze:jestem zadowolony

to super! Ja nienawidziłam pracy w sklepie. Omijam z daleka sklepy, w których pracowałam, no czasem odwiedzam znajomych, ale to rzadko.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 cze 2008, 22:11

Gosia... pisze:myślę, że na pewno by słuchał 18latka :P

jak jest człowiekiem poważnym i kulturalnym to wysłuchałby rad nawet młodszego (o 2 lata...) od siebie...ale to już kwestia wychowania. bo to, że jest starszy o te dwa lata, to wcale nie musi oznaczać, że czegoś ode mnie nie może się nauczyć. oczywiście tak tylko przykładowo mówię Gosiu <browar>
Grace

Postautor: Grace » 09 cze 2008, 22:14

Mati pisze:bo to, że jest starszy o te dwa lata,

ten, mnie się skojarzyło, że On ma koło 25tki :D
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 09 cze 2008, 22:57

Mati pisze:ekipa bardzo fajna, same dziewczyny,
czyli zostałeś tzw rodzynkiem <evilbat> tylko uważaj <regulamin> kobiety lubią manipulować <regulamin> nie daj się owinąć jakiejś wokół paluszka <diabel>
Ostatnio zmieniony 09 cze 2008, 23:09 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 09 cze 2008, 23:18

Yasmine pisze:ja się nigdy z czymś takim do tej pory nie spotkałam.

hmm, no ja niestety uważam, że na studiach to bardzo normalne.
Yasmine pisze:No u mnie 10 facetów i 40 bab. A baby przejebane są :/

mam koleżankę na biologii, to też się na baby na roku skarży ciągle :P
księżycówka pisze:ale z kobietami to średnio czuje, że ma o czym gadać. :/

ja to się dogaduję tak ogólnie, ale z tymi ze swojego roku to jakoś niespecjalnie mam o czym gadać, poza paroma wyjątkami. no ale to zawsze jest źle, jak w grupie jest przewaga jednej płci, a już zwłaszcza kobiet, bo baby zawsze coś tam knują, plotkują,itp. brakuje mi męskiego towarzystwa, naprawdę :/
księżycówka pisze:które tu też <pijak> wydaje mi się mocno zniewieściałe tak swoją drogą

bo który normalny facet wchodziłby na forum? ;DD jakoś gadki na forum do kobiet mi pasują, do facetów już nie bardzo.
księżycówka pisze:Ja do takich rzeczy podchodzę ostrożnie i jeśli wiem, że umiem to czego mam się bać? :)

<pijak> no ja niestety mam w sesji jeden taki egzamin, co do którego nigdy nie mogę powiedzieć umiem.
Gosia... pisze:Olivia,właśnie jak Ci FCE poszedł? A może już CAE?

ja nie Olivia, ale powiem tylko, że chciałabym też CAE :D
Gosia... pisze:A ja niemiecki... W wakacje muszę znaleźć czas, choćby po nocach, żeby przypomnieć, bo nie chcę iść od września na kurs od poziomu A2 <boje_sie>

od niemieckiego to ja też jestem ;DD no kurde, przydałoby się zrobić jakiś certyfikat - ja myślę o KDS/GDS albo o DAF.zobaczymy, jak będzie ale chciałabym zrobić jeszcze w tym roku albo na początku następnego.a Ty jaki chcesz mieć, cos tam pisałaś, ale nie pamiętam...

jezu, co się ze mną dzieje <zalamka> 2 dni po imprezie zostawiłam portfel o koleżanki w torbie, a dzisiaj zapomniałam wziąć pieniędzy na aerobik a miałam kupić nowy karnet :/ no nie mogę, no. ale jakieś drobne na fast foody udało mi się znaleźć ;DD i jeszcze koleżanki spotkałam tuż przy kasie i nie musiałam stać pół h w kolejce [:D]
Ostatnio zmieniony 09 cze 2008, 23:19 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 cze 2008, 23:20

Nola pisze:bo który normalny facet wchodziłby na forum? ;DD jakoś gadki na forum do kobiet mi pasują, do facetów już nie bardzo.
To "tu też" odnosiło się do mojego kierunku i szkoły :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 cze 2008, 00:07

Nola pisze:bo który normalny facet wchodziłby na forum? ;DD jakoś gadki na forum do kobiet mi pasują, do facetów już nie bardzo.

Popieram. To znaczy cieszę się, że kilku jest tu, ale jakoś sobie nie wyobrażam mojego całe szczęście <lol2>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 cze 2008, 01:18

Poczta nadal strajkuje, nie?
Bo wypatrzyłam se kolczyyyyki. 2 rodzaje z czego jednych w 3 różnych kolorach mi się podobają, a drugich w 2 kolorach. No i przeca nie wezmę jak mi wyślą kurna za miesiąc <foch>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 10 cze 2008, 01:52

Yasmine pisze:Mia, ja dzisiaj do tego sklepu jakoś nie doszłam

Spoko, jak będziesz miała po drodze to zajrzyj :)

Olivia pisze:SaliMali, tak z czystej ciekawości, ile Mia jest Ci winna?

Olivia, ja jej już nic nie jestem winna :]

SaliMali pisze:nie chodzi o kwotę, ona dobrze o tym wie, tylko o sam fakt i ściemnianie co chwilkę, a przyjaciółka Ci nie powiedziała? 60 zł

a Ty nie ściemniałaś mi co chwilkę? <pijak> Proszę nie censored mnie dziewczynko, bo nie wiem jak taka hipokrytka może potem spokojnie w lustro spoglądać [ cenzura, bo niewarto ]
Sprawa zamknięta więcej nic nie mam do powiedzenia, i nie dam się sprowokować, nawet obraźliwymi postami, mimo, że haczyki na Ciebie też mam, dokładnie zdajesz sobie z tego sprawę, i tak wyszło na moje :> Nie rozumiemy się i nie zrozumiemy, ale to nie jest miejsce na to, żeby sprawy wzajemnych żali, niejasności, antypatii, nadszarpniętego zaufania, zazdrości :D - rozstrząsać, po raz n-ty, szczególnie jak po tylu rozmowach, w których nie dało sie dojść do porozumienia i każda ze stron uważa, ze druga ściemnia :]
Szkoda, że opcja ignoruj tak bedznadziejnie działa na forum :|

dla studenta to nie jest mała kwota

dla mnie mała i w czasach studenckich też była mała. Zresztą Sali, przecież nie o kwotę chodzi! <pijak>

SaliMali pisze:a z tego co ja wiem dopiero wczoraj wieczorem napisała, że będzie dzisiaj wysyłała. Jak go odeśle to nie bedę chciała pieniędzy- na które czekam od stycznia.

a ile razy chciałam wcześniej, a to dziewczynka zmieniała zdanie, hę? <pijak>

SaliMali pisze:do teraz żałuję

ja również! i możemy się licytować kto bardziej :>

Gosia... pisze:Swoją drogą naliczyłabym srogie odsetki, więc od stycznia do teraz kwotę powiększyłabym o inflację, koszt alternatywny, moją osobistą kreatywność i straty moralne A co trzeba się cenić

nie wiesz jakie ja bym za to policzyła :]

Mati pisze:przynajmniej nie ma możliwości, że przypadkiem się pomylisz

hehe

Mati pisze:no widzisz. co się chłop przejmuje...jak to dla niego aż taki problem to dawaj go tu do mnie na rozmowę

nie aż taki, ale jakby co będę pamiętać :D

Mati pisze:ogólnie to pozytywnie

fajnie :D

[ Dodano: 2008-06-10, 02:00 ]
lollirot pisze:Popieram. To znaczy cieszę się, że kilku jest tu, ale jakoś sobie nie wyobrażam mojego całe szczęście

a ja mojego sobie chyba wyobrażam, zresztą on tam na jakimś forum się udziela. W każdym razie lubi prowadzić zażarte dyskusje :D

Mati pisze:Gosia... napisał/a:
myślę, że na pewno by słuchał 18latka

wysłuchałby, jeśli Mati miałby coś ciekawego do powiedzniea ;P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 10 cze 2008, 02:16

Gosia... pisze:koleżanka tej dziewczyny mojej psiapsióle opowiadała

[:D]
lollirot pisze:ale jakoś sobie nie wyobrażam mojego

Mój się znudził po pierwszym razie (btw: spódnica, która go na tyle poruszyła, by się udzielić, do lekkich poprawek idzie w tym tygodniu :D ).

A ja idę spać.
Acha, i uważam Holendrów za o niebo przystojniejszych od Włochów i słusznie się im dzisiejszy mecz należał :D
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 10 cze 2008, 02:17

A jednak chcesz ciagnac publicznie.
Szkoda tylko, ze na Ciebie "kwity" sa. Rozmowy na gg, czy privy gdzie co rusz klamalas "Taktak, jutro przeleje", "nie doszedl? a dziwne, bo siostra przelala kwote...", "jutro przeleje na pewno!". W miedzyczasie kolezanka Mia probowala wmowic, ze umawialy sie na inna kwote. Niestety- znow wyszlo, ze jednak pieprzy glupoty wiec przyznala "Ok, wysle jutro". I tak w kolko.
Podsumowujac- dostala to, za co miala zaplacic 60zl; kasy nie placila przez pol roku krecac i klamiac. I jeszcze teraz, jak sprawa wyszla probuje dodatkowo dorobic teatrzyk, uzywac poppsychologicznych zagrywek, robic z siebie biedna. Mnie setnie bawia jej proby dyskredytacji mojej osoby (ale to juz rozmowy kanalami prywatnymi), ciagle odgrazanie sie czego to ona na mnie nie ma, ale jakos tego nie wykorzystuje, mimo ze ja jestem bardzo chetny by uslyszec te wszystkie "dowody na to, ze Macias to ch.uuj".
Malo tego- Sali uslyszala od Mii, gdy czesciej nagabywala ja o szmal, takie oto cos "Jakbys byla na moich urodzinach, to bym Ci oddala!". Zaskakujaca logika, nieprzecietna moralnosc i spryt godny pozazdroszczenia. Chwytacie w ogole? - "Wisze Ci kase, ale jesli nie ruszysz do mnie dupy to Ci jej nie dam!".
Na chwile obecna wchodzenie w interesy z Mia rowna sie- zlodziejstwo i proby zrobienia z siebie biednej i pokrzywdzonej.

A najlepsze, ze i Sali i ja ( kwestia mnie dotyczy, bo juz nie moglem patrzec na rympal i sku..rwysynstwo jakie odchodzilo w stos. do Sali) bysmy nic nie powiedzieli, gdyby Mia rzucila "Ej, wyszlo glupio, kasa bedzie jutro/ gorset odesle. Przepraszam raz jeszcze za zwloke".

I jeszcze odnosnie "prania brudow na forum"- Nie chodzi tu nawet o wywieranie w ten sposob presji. W druga strone- po tym jak to wyszlo szanse na odzyskanie czegokolwiek pewnie zmalaly jeszcze bardziej. Ale jako, ze czesc forumowiczow wchodzi w rozne interakcje poza netem, to dobrze ze wyszlo. Wiadomo przynajmniej na kogo trzeba uwazac.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 02:22 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 2 razy.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 10 cze 2008, 02:25

Ok, ja już przeczytałam dość.

Po dwa dni odpoczynku od forum dla zaangażowanych (i forum od zaangażowanych), tak na ochłonięcie.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 02:27 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 10 cze 2008, 05:05

pani_minister pisze:Po dwa dni odpoczynku od forum dla zaangażowanych (i forum od zaangażowanych), tak na ochłonięcie.

Nie będzie już igrzysk dla ludu. Oooooo

Chociaż nie dostali bana, więc może jeszcze jest iskierka nadziei.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 05:12 przez AMX, łącznie zmieniany 1 raz.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 10 cze 2008, 05:32

Mia pisze:i nie dam się sprowokować, nawet obraźliwymi postami
nie obraziłam Cię, nie użyłam ani razu wulgaryzmu. a już wiele razy pisałaś, że na ten temat rozmawiała nie będziesz. Niekonsekwencję małą widzę. Tym razem Olivia zaczęła, ja tematu ciągnąć nie chciałam.
Mia pisze:mimo, że haczyki na Ciebie też mam, dokładnie zdajesz sobie z tego sprawę, i tak wyszło na moje
taaaaak, tak jak i na Maciasa masz przecież, czym straszysz wiecznie
Mia pisze:zazdrości :D
<hahaha> czego ja mogę zazdrościć Tobie? jedynie tego, że dla Ciebie 60 zł to nic praktycznie nie jest.
Mia pisze:szczególnie jak po tylu rozmowach, w których nie dało sie dojść do porozumienia i każda ze stron uważa, ze druga ściemnia :]
Dopiero w maju zaczęła się kosa, do maja spokojna byłam, pomimo wmawiania mi co chwilkę, że kasa została wysłana.
Mia pisze:dla mnie mała i w czasach studenckich też była mała.
a dla mnie nie na tyle mała, żeby jakiejś obcej dziewczynie darować
Mia pisze:a ile razy chciałam wcześniej, a to dziewczynka zmieniała zdanie, hę?
ile? 2? mówiłam, że mi nie potrzebny i wolę pieniądze, ale będę się cieszyła jak cokolwiek dostane, bo jakoś nie wiem czemu, nie wierze, że gorset został wysłany.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 06:21 przez SaliMali, łącznie zmieniany 1 raz.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 cze 2008, 07:36

AMX pisze:Nie będzie już igrzysk dla ludu. Oooooo

a szkoda :D Wreszcie się coś działo w tym "smutnym jak ta p.... mieście" :]

nie palę ,nie palę od rana nic <banan>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 10 cze 2008, 07:59

TedBundy pisze:AMX napisał/a:
Nie będzie już igrzysk dla ludu. Oooooo

a szkoda :D Wreszcie się coś działo w tym "smutnym jak ta p.... mieście" :]
rozumiem że jak nie dzieje się nic, a przejedzie ciągnik z rozrzutnikiem gnojówki to jest to fajne ?? <belt>
niektóre kobiety to mają pomysły - wchodzę dziś na konto sympatii a tam list od jakiejś 17-tki <zakochany> czytam list zawiera wiadomość:"biorę udział w konkursie - zajrzyj na tą stronkę" <pijak>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 cze 2008, 08:04

Rany, od rana i w domu awantury i tu?
Kocham jak mnie krzyki budzą z błahych powodów. Opie.... i matkę i brata <zalamka>

[ Dodano: 2008-06-10, 08:07 ]
TedBundy pisze:a szkoda :D Wreszcie się coś działo w tym "smutnym jak ta p.... mieście" :]
Spoko. Teraz wrócimy do kwestii Twego życia seksualnego pewnie <rotfl2>
Blazej30 pisze:wchodzę dziś na konto sympatii a tam list od jakiejś 17-tki <zakochany> czytam list zawiera wiadomość:"biorę udział w konkursie - zajrzyj na tą stronkę" <pijak>
<hyhy>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 10 cze 2008, 08:19

księżycówka pisze:Poczta nadal strajkuje, nie?

noooo, a zgadnij gdzie najbardziej

pani_minister pisze:Mój się znudził po pierwszym razie

a mój uznał, ze kosmos i ze nieeeee

Gorsetowy trójkąt upraszam o przeniesienie sie na privy.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 cze 2008, 08:19

Blazej30 pisze:że jak nie dzieje się nic, a przejedzie ciągnik z rozrzutnikiem gnojówki to jest to fajne

;DD bardzo. A najlepiej, jak ktoś w to gówno wejdzie i się upier...... po łokcie <diabel>

księżycówka pisze:Spoko. Teraz wrócimy do kwestii Twego życia seksualnego pewnie

harmonijnie się rozwija, zatem dysputa niepotrzebna :]

A poważnie: dyskusja dyskusją, problem problemem, ale jak jest smród, warto piętnować osobę, która go robi, dla ostrzeżenia. I z tego powodu Wujo dobrze zrobił. A że potwierdził moje zdanie i obserwacje, to już inna bajka.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/

Wróć do „Śmietnik”