az tak dlugo sie i jego oklamywalas?Nie wiem, od 2 lat ?!
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dziękuje za pocieszenie i upewnianie w decyzji.
To była dobra decyzja. Moim zdaniem już dawno powinnaś taka podjąć, ale dobrze, ze chociaż teraz.
Jeśli chodzi o jakieś takie wirtualne wsparcie to na mnie tez możesz liczyć .
Yasmine pisze:A przyjeżdżam do domu i oni mi tak gadają, tak bardzo przekonująco, że uwierzyłabym nawet, że jestem koniem przez nich
To powiedź im, ze to Twoja ostateczna decyzja i jak jej nie uszanują to nie będziesz przyjeżdżała. może podziała.
Nemezis pisze:To cholerstwo ani trochę na mnie nie działa, w ogóle na wiele sób nie działa.
Na mnie już prawie tez nie działa. Teraz to ja na to stosuje czopki. Czopki lepiej na mnie działają niż tabletki. A poza tym nie obciążają żołądka czy wątroby ( dla mnie to ważne bo ja codziennie przyjmuje inne lekarstwa)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Mia pisze:Przecież to nie ma porównania jeśli chodzi o ibupromy czy inne.
Na moja Mamę ketonal słabo działa, ibuprom wcale, jedynie pyralgin. a i tramal ( ale to nie na bóle okresowe), ale od tego ona ma silne bóle głowy.
A i na migrenowe bóle działa na mnie aspiryna, jak szybko rozpoznam ból i łyknę tak ze dwie.
Ale weźcie jakiś temat zarzućcie inny, bo od tych gadek o bólu czuję sie jeszcze bardziej obolała.
Dzindzer pisze:jedynie pyralgin
to na mnie działa najsłabiej
Help! Pisał ktoś odwołanie do pkp, kiedyś? Nie mam zamiaru płacić kary, a weny nie mam żeby na nich nabuzgać!
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Dzindzer pisze:To była dobra decyzja. Moim zdaniem już dawno powinnaś taka podjąć, ale dobrze, ze chociaż teraz.
Jeśli chodzi o jakieś takie wirtualne wsparcie to na mnie tez możesz liczyć .
Dziękuje . Brakuje mi bardzo dziewczyn z akademika. To miasto na mnie działa bardzo dołująco. W ogóle to ja mówię mamie, że ja nie chce wracać po studiach na to zadupie, że ja chce coś w życiu osiągnąć, coś przeżyć, spełnić się.
A ona "A co Ty chcesz w życiu osiągnąć ?"
Dzindzer pisze:To powiedź im, ze to Twoja ostateczna decyzja i jak jej nie uszanują to nie będziesz przyjeżdżała. może podziała.
Zobaczą mnie w kwietniu dopiero, nawet jeszcze o tym nie wiedzą...
Mia pisze:Pisał ktoś odwołanie do pkp, kiedyś?
W sumie nie, ale kilka razy miałam wielką ochotę .
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 15:02 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Yasmine pisze:Zobaczą mnie w kwietniu dopiero, nawet jeszcze o tym nie wiedzą...
I dobrze. Może do tego czasu dojdą do tego, że to Ty jesteś/powinnaś być priorytetem.
U mnie rodzice cieszyli się, że rozstałam się z moim ex, nie dlatego, że jakoś go specjalnie nie lubili, ale to był w sumie pierwszy tak długi związek i nie chcieli, żebym od razu za mąż wychodziła, ja też teraz wiem, że nie chcę tak już Pozostał sentyment, ale jak myślę, że spędziłam z kimś 5 lat i do nie zmierzało do niczego to grr.
Wrócisz na uczelnie i wszystko się zmieni, zobaczysz I spotkanie jakieś w Katowicach zorganizujemy
Yasmine pisze:W sumie nie, ale kilka razy miałam wielką ochotę .
Ja często, ale tym razem sprawa jest nieco bardziej skomplikowana, bo to intercity. W każdym razie nie będę płacić, choćbym miała toczyć z nimi boje przez lata. Nie ma szans. Nie wiem jak w ogóle, do uprzednio skasowanego biltu, można się przyczepić Muszę to napisać, ale nie chce mi się. Teraz się zbieram i jadę odebrać w Multikinie bilety na maraton
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 15:21 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
W ogóle to ja mówię mamie, że ja nie chce wracać po studiach na to zadupie, że ja chce coś w życiu osiągnąć, coś przeżyć, spełnić się.
I nie wracaj, jak masz szanse, możliwości spełnienia się to trzymaj się tego.
zgadzam się,nie masz po co wracać, nic Cię już tam nie trzyma.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Na mnie nie działa wcale.
Zwykły też nie działa, natomiast forte to kwestia 10 minut. Na mnic w teh chwilii nie działa nic innego. Ale tak jak Dzin, biorę mnóstwo tabletek i staram się je ograniczać, dla mnie podawanie dożylnio środków przeciwbólowych jest najlepszym rozwiązaniem.
- ksiezycowka
- Weteran
Nemezis pisze:ja wiedziałam, że tak będzie W niedziele zaczęłam umierać (znaczy się okresu dostałam). Nienawidzę tego czasu, przez dwa dni wszystko mnie boli, a najbardziej krzyż
i zostałem sam?
Yasmine pisze:Jezu, jak oni mnie dołują
olej te głupie gadanie kochana
Yasmine pisze:tak bardzo przekonująco, że uwierzyłabym nawet, że jestem koniem przez nich
ważne co Ty chcesz i co Ty myślisz. i tyle
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:W ogóle to ja mówię mamie, że ja nie chce wracać po studiach na to zadupie, że ja chce coś w życiu osiągnąć, coś przeżyć, spełnić się.
No patrzcie Państwo,do byle Opola wyjechała i już się jej od tego wielkiego świata w du.....
poprzewracało. Nauki pobierać zaczęła, chłopa rzuciła brakuje tylko,żeby jeszcze wolną miłość zaczęła uprawiać z tymi,tymi kondomami.Tfu,same zboczenia i zberezieństwa.
Wy jeździcie, My latamy.