Moderator: modTeam
Ja Od dawna marzyłam wręcz o takim trójkącie. Z chłopakiem jesteśmy już 2 lata, w seksie raczej nie mamy zadnych zahamowań, choć ja generalnie mam większy temperament. Spróbowaliśmy już tak dużo, że mi osobiście brakuje nowych doznań.
LukS pisze:Niektórzy to mają szczęście...
Aż się nie chce wierzyć, że są takie fantastyczne dziewczyny ! <browar>
idas pisze:Czy ja wiem czy to takie fajne...
Wyobraz sobie ze zasmakowaliscie ze swoja dziewczyna tego...i np. tak jej sie spodobalo ze chce tego czesto [nawet bardzo czesto]...i co nadal podobaloby ci sie to jak przy kazdej okazji [lub przynajmniej czesto] slyszalbys ze twoja panji chce jeszcze trzeciej osoby...bo mnie raczej nie...
Co innego gdy na 100% to jest na zasadzie sprobujemy a pozniej normalnie...
Kamka pisze:Tak sobie jeszcze myślę, że problemem może być to, że ta dziewczyna kiedyś mu się bardzo podobała, chciał z nią być zanim poznał mnie.
Kamka pisze:Yasmine - a co masz na myśli???
Yasmine pisze:Bo moze on lozko chce dzielic tylko z Toba. I dlatego to pierwsza taka sytuacja.
Yasmine pisze:Nie. nowie o sytuacji, kiedy seks laczy sie nierozerwalnie z miloscia i on chce dzielic lozko, tylko z partnerka swojego zycia.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 193 gości