Miltonia pisze:Ja jeszcze raz pytam, Mysiorek, Andrew, po co Wam to wmawianie, ze tyle kobiet jest bi??? Bo nie umiem zrozumiec. Kryzys wieku sredniego i fantazje do glosu dochodza? A na spelnienie coraz mniej czasu i mozliwosci mniejsze
Miltoniu , a jaki jest temat
to tez odpowiadamy jak umiemy , lub co uwazamy
a jak masz inne zdanie zadzwon do sexuologa i zapytaj , na necie podałem nr. tel. do sexuologa dyzurnego , czy jakoś tak gdzie mozna dzwonic
<browar>
[ Dodano: 2006-08-15, 10:02 ]Droga miltoniu , moze Ty nie wiesz ale ja wiem co na necie juz napisałem , a taki podobny temat tu juz był i w nim o tych moich badaniach pisalem i wyjasniałem To czysta powturka ! pisalem tu juz wiele rzeczy po raz drugi i trzeci , wiec nie kaz mi pisac i nie zarzucaj mi , ze nie napisalem gdzie takie badania robiłem bo to jest przeciez logiczne ...no gdzie je mogłem zrobić , pomyslmy ? jest tylko jedna moliwosc , przepytalem swoje znajome , z reala i z neta ....wszystko
masz racje 100% to wszystkie , ale ze zawsze są wyjatki , dlatego napisalem 98%
Jak sie chce, mozne sie czepiac wszystkiego .
ja napisalem swojego posta , bo za tematem kolezanki napisalem co uwazam , ona zapytala jak my uwazamy , stad mój post , skoro uwazasz inaczej trzeba było to napisac a nie pisac za moim postem to.
Miltonia pisze:Andrew, nie opowiadaj bzdur. Prowadziles badania, czy co? Skad takie informacje, ze 50%?
skad informacje było w moim poscie , ale trzeba chciec mnie zroumiec
tu kazdy pisze to co mysli , wiec nie kaz mi myslec inaczej .
tak mam do niej pretensje i słuszne , bo ów post pozostawia wiele domysłów i kolezankla pisze go poraz pierwszy , ja juz pislem o kobietach Bi