moon pisze:<hahaha>![]()
Z łatwoscia wrecz mozna zobaczyc czy facet wie jak sie w lozku obchodzic z kobieta czy jest laikiem. Tak jak i kobiety to widac
Oj bys sie zdziwila
Moderator: modTeam
lollirot pisze:ależ to dużo zależało od niej, od Twoich okołoseksualnych kontaktów również
moon pisze:TFA, pamietam chyba jak o tym pisales i nie wiem czy ja czy ktos inny wtedy dodal ze to ze Ci tak powiedziala nie znaczy ze miala t akie odczucie. Kobiety niekiedy chca podniesc meskie ego po prostu uzywaja odpowiednich argumentow
TFA pisze:ale jak ktos ma troche talentu i wrodzonej wyobrazni
zadurzona pisze:- nie znam faceta który otrafił by w 100% ukryć ze nie stresuje się tym epirwszm razem (dla niego)
zadurzona pisze:- stres, przedwczesny wyrtysk, problemy z erekcja, taka... "ciapowatośc", dwie lewe rece... itd itp...
emmiii pisze:a wiecie jak ja poznałam???
zakładał prezerwatywe odwrotnie:P
zadurzona pisze:nie znam faceta który otrafił by w 100% ukryć ze nie stresuje się tym epirwszm razem (dla niego)
zadurzona pisze:stres
nie byłozadurzona pisze:przedwczesny wyrtysk
nie byłozadurzona pisze:problemy z erekcja
nie byłozadurzona pisze:taka... "ciapowatośc"
też nie było.zadurzona pisze:dwie lewe rece... itd itp...
zielony kot pisze:moj narzeczony tez sie bardzo zdziwil, bo powiedzial mi, ze zanim zaczelismy sie kochac, wygladalam mu na taka cicha, spokojna, grzeczna dziewczynke...
zielony kot pisze:mysle, ze tu wychodzi jego ciekawska i nieegoistyczna natura.
rzodkieVek pisze:Ja za miom 1-wszym miałem stres ale wlnąłem scieme że wypiłem pare piwek i nie mogłem. po 5 minutach było ok. dziewczyna była tak zadowolona....... tylko zastanawia mnie jedna kwestia. dlaczego dziewczyny z mniejszych miast "boją się" albo nie wiem jak to napisać zrobić laskę???
rzodkieVek pisze:tylko zastanawia mnie jedna kwestia. dlaczego dziewczyny z mniejszych miast "boją się" albo nie wiem jak to napisać zrobić laskę???
rzodkieVek pisze:ale wlnąłem scieme że wypiłem pare piwek i nie mogłem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 165 gości