robinho pisze:No własnie Aylin, wytłumacz mi czemu czasmai sie to zdarza że piękna dojrzała i kompletna kobieta zainteresuje sie takim młodym niedoświadczonym nieopiercrzonym młokosem??
heh wiesz,ja sie nie planowałam zakochać,najpierw była przyjaźń,traktowałam go jak kumpla,brata itd. najpierw spotykaliśmy sie cała ekipą a potem juz tak sie zakumplowalismy że zawsze i wszędzie razem,no a potem nas dopadło a jaw ju (czy jak kto woli I Love You
i bla bla bla ale mnie tez z czasem wzięło,poza tym on sie nie zachowuje tak jak z rególy 17 latek,jak na swój wiek to ma wszystko swietnie poukladane pod sufitem(dla porównania :facet z którym byłam prawie 3 lata z czego 2 mieszkalismy razem ma 28 lat teraz a nie jest w połowie tak dojrzały psychicznie jak mój obecny facet) Na to nie ma rególy,znam jeszcze za 2 czy 3 17latków na których bym w zycu nie zwróciła uwagi bo sie zachowują jakby mieli 13 (nie obrażając 13 latków

chcesz sie przygotowac na okolicznosci zawalu serca czy co , co z tego ze nie robil , daj sie poniesc tej chwili, badz kreatywna ale oszczedz mu "kombinacji alpejskich", jak mozesz pytac o nastroj skoro to logiczne. To on jest niedoswiadczony a mam wrazenie ze Ty masz raczej problem . 
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)