Prostytucja

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 05 lut 2007, 18:39

hathor pisze:jeśli ktoś już mówi tu o różnicy temperamentów w swoim związku, to też zarzeka się, że skok w bok nie wchodzi w rachubę, bo mimo niesatysfakcjonującego seksu kocha i chce tego związku...

1. Czyli jest tak jak pisałam - zjechaliście go, bo się przed Wami nie zarzekał <hahaha>
2.
dubdoo pisze:nie chce tego zwiazku niszczyc, bo uczucia pozostaja dla mnie niezmienne.

Gdyby mu nie zależało na dziewczynie dawno już znalazłby ramiona, które go zaspokoją na stałe.
hathor pisze:a w tym wypadku to zupełnie inna sprawa...

Identyczna - obydwa przypadki na początku wstydzą się i próbują walczyć ze swoimi potrzebami, aż nagle postanawiają coś z tym zrobić...
hathor pisze:nie potrafi z dziewczyną szczerze rozmawiać, a bez szczerości w związku żyć się nie da...

Taka rozmowa nie zmieni jakości życia seksualnego jeśli partner ma niskie libido.
Po drugie, tak jak wcześniej pisał Mooniak, śmieszne okazałyby się Wasze komentarze, jeżeli jego dziewczyna się na to zgadza.
hathor pisze:dla niego ważne są uczucia, a to, że pójdzie sobie ulżyć do dziwki to już drugorzędna sprawa... <zalamka>

I o to chodzi - dla Ciebie taka sytuacja jest niedopuszczalna, a pójście do łóżka z prostytutką jest jednoznaczne ze zdradą. Dla mnie nie i być może dla autora i jego partnerki też. Pod warunkiem, że o tym wiem i nie zdecyduję, że wolę się rozstać. Przypuszczam, że jeśli byłabym szczęśliwa i kochana przez faceta oraz nie chciałabym z niego zrezygnować, a nie zaspokojałabym go seksualnie, to zgodziłabym się na takie wizyty u prostytutki. Mam nadzieję, że nie będę musiała wybierać.
i'm pisze:jak masz temperament to sobie zwal konia, i przestań pieprzyć że ją kochasz, zostaw tą kobiete w spokoju póki jeszcze nie przespałeś się z jakąś dziwką. Życie nie opiera się na orgazmach już to kiedyś pisałem

Wow jaki, delikatnie mówiąc, protekcyjny ton, jaka pewność co do tego, że autor jest niewdzięcznym palantem, a ile jadu - zabójcza dawka :/
Nakłanianie do częstszego seksu nie wchodzi w rachubę, ponieważ jest gwałtem na wolnej woli człowieka, ale jeśli piszesz coś takiego to znaczy, że nie masz pojęcia, a nawet nie starasz się wyobrazić sobie co czuje osoba, której potrzeby są większe niż ich możliwość zaspokojenia i są tak długo tłumione, że jest się gotowym na kolanach błagać partnera o seks!
Abstrahując od omawianego przypadku - czy myślisz, że jeśli ktoś chce coś zmienić albo odejść to jest to równoznaczne z brakiem miłości ?? Ja wiem, że można kochać bezgranicznie, ale być z kimś bardziej nieszczęśliwym niż odwrotnie i odejść. Choć wtedy długo leczy się z pamięci i tęsknoty za tą osobą...
Wszystkimi kończynami za to podpisuję się pod digidy :) <browar>
hathor pisze:dawać facetowi zgodę na to, żeby szedł do prostytutki sobie poużywać, bo ja nie jestem w stanie jego zaspokoić ?? przecież to jest chore... <pijak>

Nie jest to standardowa sytuacja, ale że jest chora - to tylko Twoje zdanie :)
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 05 lut 2007, 19:39

eeeee nieeee pewnie że lepiej iść na dziwki, o czym Ty w ogóle mówisz !! ?? to nie jest chore to jest bezsensu
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 05 lut 2007, 20:06

i'm pisze:o czym Ty w ogóle mówisz !! ??

Wspominałam już chyba, że nie masz pojęcia o czym rozprawiasz <aniolek>
i'm pisze:to nie jest chore to jest bezsensu

Możliwe, że jest bezsensu, ale pozwól, by ludzie sami się o tym przekonywali. Może akurat im się uda :)
Zastanawiam się co robić, jeśli do częstszych stosunków partnerka musiałaby się zmuszać, facet ma większe potrzeby, a obojgu bardzo zależy na tym związku :?
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 05 lut 2007, 20:43

o jakim związku Ty mówisz ?? o pieprzeniu dziwek za przyzwolenie ?? to nie jest związek ?? o czym Ty w ogóle do mnie rozmawiasz !! ?? może im się uda <hahaha> to sie nadaje jedynie do jerrego springera. Wkurzają mnie tacy lamerzy
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 05 lut 2007, 20:47

i'm - raczej sobie nie porozmawiamy :/
Szkoda, że tak skutecznie przepędziliście dubdoo. Nawet nie odpisał :(
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 05 lut 2007, 21:26

i'm pisze:to sie nadaje jedynie do jerrego springera

To się także do Złotej Palmy i Oscara nadaje. Przełamując fale polecam w kwestii tego, jak pokręcona może być ludzka seksualność.
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 05 lut 2007, 22:44

nie trzeba dewiacji doszukiwać się w homo czy pedofilli, bo za dużo jej u hetero
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 lut 2007, 22:52

Blazej30 pisze:Jak jakiś nie dostaje od żony to on bidula a ona fe. Ale gdy któryś niedostaje od żony i chce coś z tym zrobić to drań.
Draniem b y nie byl gdyby jej dupy nie zawracal rozstal sie i do burdelu lazil jak Ty, ale nie kiedy sie z kims jest.
hathor pisze:dziewczyna musiałaby być zdrowo rąbnięta, żeby się na coś takiego świadomie godzić...
Mozliwe,a el nie nam to osadzac.
i'm pisze:to nie jest związek ??
A sory s ajekies scisle zasady zwiazku? Sa rozni ludzie i rozne zwiazki. Tak dla mnei tez to jest chore, ale jestem w stanie pojac to ze DLA KOGOS MOZE NIE BYC.
i'm pisze:nie trzeba dewiacji
Zajrzyj wpierw do slownika..... <zalamka>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 11:00

Blazej30 pisze:nawet chrześcijańska moralnoś przewiduje obowiązek dawania

nie będz wulgarny
Czyli co nie licza sie okolicznościona/on dupy dac musi <chory>
Blazej30 pisze:jaki ci <sex> śmierdzi to możesz odnaleźć się w innym powołaniu. pańieństwie, jako zakonnica lub busineswomen.

z tego co wymieniłes to tylko zakonnice nie uprawiaja seksu :]
jamaicanflower pisze:a nie zaspokojałabym go seksualnie, to zgodziłabym się na takie wizyty u prostytutki

kiedys rozpatrywałam tez cos takiego w przypadku gdybym z powodów zdrowotnych seksu nie mogła uprawiac
i'm pisze:o jakim związku Ty mówisz ??

o takim jak opisała, w którym
jamaicanflower pisze: do częstszych stosunków partnerka musiałaby się zmuszać, facet ma większe potrzeby, a obojgu bardzo zależy na tym związku :?

jamaicanflower pisze:Szkoda, że tak skutecznie przepędziliście dubdoo. Nawet nie odpisał

ja tam na niego czekam, bo bardzo mnie ciekawi co napisze
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 06 lut 2007, 12:33

moon pisze:
Blazej30 pisze:Jak jakiś nie dostaje od żony to on bidula a ona fe. Ale gdy któryś niedostaje od żony i chce coś z tym zrobić to drań.
Draniem b y nie byl gdyby jej dupy nie zawracal rozstal sie i do burdelu lazil jak Ty, ale nie kiedy sie z kims jest.
hathor pisze:dziewczyna musiałaby być zdrowo rąbnięta, żeby się na coś takiego świadomie godzić...
Mozliwe,a el nie nam to osadzac.
i'm pisze:to nie jest związek ??
A sory s ajekies scisle zasady zwiazku? Sa rozni ludzie i rozne zwiazki. Tak dla mnei tez to jest chore, ale jestem w stanie pojac to ze DLA KOGOS MOZE NIE BYC.
i'm pisze:nie trzeba dewiacji
Zajrzyj wpierw do slownika..... <zalamka>

a Ty naucz się wyczuwać sarkazm

ja nie twierdze że mają robić to czy tamto, wyrażam na forum swoją opinie bo od tego jest forum, dla mnie to nie jest związek jeżeli koleś wyznaje miłość jednej kobiecie po czym dzwoni po dziwke
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 12:37

i'm pisze:dla mnie to nie jest związek jeżeli koleś wyznaje miłość jednej kobiecie po czym dzwoni po dziwke

własnie dla Ciebie, ale sa ludzie dla których to jeszce jest zwiazek. Są ludzie którzy dopuszczaja seks z inna osoba jesli partner sie zgodzi.
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 06 lut 2007, 15:50

pytanie czy to jeszcze ludzie ?? bo dla mnie to zwykłe ......... ( w miejsce kropek wstaw co Ci sie tam podoba )
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lut 2007, 17:03

Dzindzer pisze:ale sa ludzie dla których to jeszce jest zwiazek. Są ludzie którzy dopuszczaja seks z inna osoba jesli partner sie zgodzi.

cóż, różne są zboczenia :] Zdrowym związkiem nazwać tego nie sposób.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lut 2007, 17:26

i'm pisze:a Ty naucz się wyczuwać sarkazm

A Ty myslec. <zalamka>
i'm pisze:ja nie twierdze że mają robić to czy tamto
Czy ja cokolwiek takiego napisalam? <zalamka>
i'm pisze:dla mnie to nie jest związek jeżeli koleś wyznaje miłość jednej kobiecie po czym dzwoni po dziwke
Dla mnie tez, ale DLA KOGOS MOZE TO NADAL BYC ZWIAZEK.
i'm pisze:pytanie czy to jeszcze ludzie ??
Tak <zalamka> Mieliby by nie byc tylko dlatego ze maja inne poczucie zwiazku od jakiegostam "i'm" z forum u Agnieszki? :?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 19:20

i'm pisze:pytanie czy to jeszcze ludzie ?? bo dla mnie to zwykłe .........

sa kultury w których posiadanie kilku kobiet było i jest dopuszczalne.
Czyli godzac sie na to by facet miał seks na boku pozbawiam sie człowieczeństwa ??
TedBundy pisze:różne są zboczenia :] Zdrowym związkiem nazwać tego nie sposób

tylko miedzy jak to nazwłes zdrowym zwiazkiem ( takim jaki jest zdrowy zwiazek według Ciebie) a zboczeniem jest cos jeszze a własciwie dużo tych cosiów
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 lut 2007, 19:29

Dzindzer pisze:Czyli co nie licza sie okolicznościona/on dupy dac musi
jeśli ona nie może bo jest chora to on jest winny, jeśli ona nie chce bo nie to jej wina.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 06 lut 2007, 20:03

Dzindzer pisze:
i'm pisze:pytanie czy to jeszcze ludzie ?? bo dla mnie to zwykłe .........

sa kultury w których posiadanie kilku kobiet było i jest dopuszczalne.
Czyli godzac sie na to by facet miał seks na boku pozbawiam sie człowieczeństwa ??
TedBundy pisze:różne są zboczenia :] Zdrowym związkiem nazwać tego nie sposób

tylko miedzy jak to nazwłes zdrowym zwiazkiem ( takim jaki jest zdrowy zwiazek według Ciebie) a zboczeniem jest cos jeszze a własciwie dużo tych cosiów

NIE !! Są ludzie pozbawieni mózgu i to sprawia że są pozbawieni człowieczeństwa, oznaką człowieczeństwa jest mózg a nie zwierzęce odruchy bo mu sie ruchać chce
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lut 2007, 20:14

i'm pisze:Są ludzie pozbawieni mózgu
Niestety nie ma. Kazdy czlowiek ma mozg. To taki narzad w czaszce. Chyba chodzilo Ci o rozum? :? To co innego jest, wiesz? :>
Poza tym jest cos takiego jak kultura i normy spoleczne. Dla nas normalnym jest model monogamiczny, w innych kulturach normalną rzecza jest poligamiczny a zycie w monogamii dla nich by bylo oznaka braku myslenia.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 06 lut 2007, 20:35

moon pisze:Draniem b y nie byl gdyby jej dupy nie zawracal rozstal sie i do burdelu lazil jak Ty, ale nie kiedy sie z kims jest.
hathor napisał/a:

Chyba że ona tego nie chce.
moon pisze:Tak dla mnei tez to jest chore

Czy chore jest decydowanie się na trwanie w związku, gdzie nasze podstawowe potrzeby nie są zaspokajane? Czy chore jest pozostawanie w związku, w którym nasz partner nie jest szczęśliwy? W takim razie co to za choroba: lenistwo, przyzwyczajenie, miłość ?? Czy chore jest odejście od kogoś ze wzgledu na niezgodność temperamentu i potrzeb seksualnych? Jeśli nie, to - z jednej strony - jak sobie radzić z tym niespełnieniem i z drugiej strony - z tym, że nie dajemy partnerowi tyle, ile potrzebuje? Jeśli tak, to przestańcie sprowadzać potrzeb seksualnych do chęci "poużywania sobie" czy "poruchania"! <wsciekly> Proszę... <zalamka>
Dzindzer pisze:kiedys rozpatrywałam tez cos takiego w przypadku gdybym z powodów zdrowotnych seksu nie mogła uprawiac

W takiej sytuacji też bym się nad tym poważnie zastanowiła.
i'm pisze:pytanie czy to jeszcze ludzie ?? bo dla mnie to zwykłe ......... ( w miejsce kropek wstaw co Ci sie tam podoba )

i'm odebrałeś mi człowieczeństwo. Będę musiała nauczyć się z tym jakoś żyć.
Nie rozumiem dlaczego odmawiasz tym ludziom, w tym mnie, to prawo, skoro nie krzywdzę swoim postępowaniem nikogo :?
oznaką człowieczeństwa jest mózg a nie zwierzęce odruchy bo mu sie ruchać chce

Rozumiem, że oznaką człowieczeństwo byłoby to, że mu się ruchać nie chce (uczę się od Ciebie sarkazmu - jak mi idzie ?? <hyhy> ) ??
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lut 2007, 20:40

jamaicanflower pisze:Czy chore jest decydowanie się na trwanie w związku, gdzie nasze podstawowe potrzeby nie są zaspokajane?
Tak o ile nie ma szans na zmiane.
jamaicanflower pisze:Czy chore jest pozostawanie w związku, w którym nasz partner nie jest szczęśliwy?
Tak o ile nie ma juz sznas na zmiane.
jamaicanflower pisze:W takim razie co to za choroba: lenistwo, przyzwyczajenie, miłość ??
Moze byc kazde z tego. od przypadku zalezy.
jamaicanflower pisze:Czy chore jest odejście od kogoś ze wzgledu na niezgodność temperamentu i potrzeb seksualnych?
Nie.
jamaicanflower pisze:Jeśli nie, to - z jednej strony - jak sobie radzić z tym niespełnieniem i z drugiej strony - z tym, że nie dajemy partnerowi tyle, ile potrzebuje?
Odejsc.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 20:43

Blazej30 pisze:jeśli ona nie chce bo nie to jej wina.

czyli jednak seks to obowiazek, bo nie mozna nie chcieć
i'm pisze:Są ludzie pozbawieni mózgu i to sprawia że są pozbawieni człowieczeństwa, oznaką człowieczeństwa jest mózg

czyli cholernie inteligentni mordercy to ludzie
a kobieta która pozwala mezkwi na dziwke to juz człowiekiem nie jest.
jamaicanflower pisze:(uczę się od Ciebie sarkazmu - jak mi idzie ?? <hyhy> ) ??

dobrze
ale nie rób tego, bo to załosne bywa, ten pseudosarkazm oczywiscie :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lut 2007, 20:48

jamaicanflower pisze:Czy chore jest odejście od kogoś ze wzgledu na niezgodność temperamentu i potrzeb seksualnych? Jeśli nie, to - z jednej strony - jak sobie radzić z tym niespełnieniem i z drugiej strony - z tym, że nie dajemy partnerowi tyle, ile potrzebuje?

nie,nie jest chore :) Natomiast ostatnim skur.wysyństwem jest trwanie w takim związku, oszukiwanie partnera i łażenie na boki. Poza tym,kwestia temperamentów czy podejścia do seksu wychodzi dosyć szybko, zatem łatwo sprawdzić "dogranie" :)

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 20:56

TedBundy pisze:,kwestia temperamentów czy podejścia do seksu wychodzi dosyć szybko, zatem łatwo sprawdzić "dogranie" :)

no nie zawsze
wyobraź sobie ludzi któryz spotykaja sie tylko np. w weekendy. Wtedy uprawiaja seks kiedy moga. Jednak kiedy zamieszkuja ze soba moze sie okazac, ze ona owszem nadal bedzie chciala seksu, ale nie czesciej niz 2 razy na tydzień, czyli tak jak do tej pory. A on to najchetniej ze dwa razy dziennie
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lut 2007, 21:10

Dzindzer pisze:wyobraź sobie ludzi któryz spotykaja sie tylko np. w weekendy. Wtedy uprawiaja seks kiedy moga. Jednak kiedy zamieszkuja ze soba moze sie okazac, ze ona owszem nadal bedzie chciala seksu, ale nie czesciej niz 2 razy na tydzień, czyli tak jak do tej pory. A on to najchetniej ze dwa razy dziennie

racja, jest takie ryzyko :) Ale z drugiej strony, nie tylko to się "robi",ale i o tym rozmawia, prawda? :) O potrzebach, oczekiwaniach, planach itp rzeczach. Zatem to wyjdzie dosyć szybko.

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 lut 2007, 21:11

Dzindzer pisze:czyli jednak seks to obowiazek, bo nie mozna nie chcieć
oczywiście że może niechcieć. lecz jeśli post trwa kilka lat?? Co ma powiedziec strona o większych potrzebach??
Dzindzer pisze:wyobraź sobie ludzi któryz spotykaja sie tylko np. w weekendy. Wtedy uprawiaja seks kiedy moga. Jednak kiedy zamieszkuja ze soba moze sie okazac, ze ona owszem nadal bedzie chciala seksu, ale nie czesciej niz 2 razy na tydzień, czyli tak jak do tej pory. A on to najchetniej ze dwa razy dziennie
czyli że od początku "to" niema szans...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 06 lut 2007, 21:39

moon pisze:Tak o ile nie ma szans na zmiane.

moon pisze:Tak o ile nie ma juz sznas na zmiane.

A jeżeli ta zmiana to od czasu do czasu zmiana osoby w łóżku za zgodą partnera ??
moon pisze:Moze byc kazde z tego. od przypadku zalezy.

Załóżmy, że to ostatnia opcja :)
moon pisze:Nie.

Czyli zgodność seksualna jest wyznacznikiem zdrowego związku ?? I jest tak ważna, co sama miłość ?? Zatem związek dubdoo od początku jest chory :) Zgadzam się. Ale jeżeli pomimo tego oni chcą ze sobą być to czy myślenie, że nie jest zdradą stosunek partnera z osobą, do ktorej nie żywi on żadnych uczuć, bo w akcie tym uczestniczy jedynie jego ciało jest chore ??
moon pisze:Odejsc.

Naprawdę to jedyne słuszne i zdrowe wyjście ??
TedBundy pisze:nie,nie jest chore :)

Tylko, ze ja bardzo nie chciałabym tak tego kończyć :)
TedBundy pisze:Natomiast ostatnim skur.wysyństwem jest trwanie w takim związku, oszukiwanie partnera i łażenie na boki.

Zgubiłeś gdzieś moje słowa - za zgodą partnera.
Dzindzer pisze:ale nie rób tego, bo to załosne bywa, ten pseudosarkazm oczywiscie :)

Ano wiem :/ Nie ten poziom! ;)
TedBundy pisze:O potrzebach, oczekiwaniach, planach itp rzeczach. Zatem to wyjdzie dosyć szybko.

Skoro można przez pół roku ukrywać przed kobietą swój stan materialny i posiadanie samochodu, to i faktyczne preferencje łóżkowe można zataić. A w tej kwestii najczęściej nie wchodzi w grę świadome zatajenie - ludzie nawet nie mają czasu poznać swoich potrzeb. Poza tym, rozmowa nie ma aż takiej mocy odkrywczej, rozmowa nie nauczy Cię pieścić kobietę, droga rozmowy nie osiągniesz orgazmu...
Ostatnio zmieniony 06 lut 2007, 21:47 przez jamaicanflower, łącznie zmieniany 1 raz.
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 lut 2007, 22:32

zdziebelko pisze:ten temat jest o takich co im wlasnie wystarczaja rozmowy telefoniczne...

watpie :]
zdziebelko pisze:czytaj od poczatku zawsze ... 'tytul ksiazki, autor, wstep.. a dopiero potem ostatnia strona z zakonczeniem'...

nie daje sie raz z których sie samemu nie kozysta :]
Blazej30 pisze:Co ma powiedziec strona o większych potrzebach??

ma dwa wyjście pogodzic sie z tym, ze z ta osoba seksu nie bedzie tak czesto jak by chciał
albo odejśc.
Mozna tez zastanawiac sie i dochodzic z czego wynika mała potrzeba seksualna partnera, bo nie zawsze to jest niskie libido tak po prostu. Czasami sa to jakies blokady i zahamowania.
Jedno jest pewne nakłanianie do seksu kogos kto nie ma nato ochoty jest podłoscia. Co taka osoba ma zrobic, ma poczucie winy i czasami sie godzi na taki seks
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lut 2007, 22:35

jamaicanflower pisze:Poza tym, rozmowa nie ma aż takiej mocy odkrywczej, rozmowa nie nauczy Cię pieścić kobietę, droga rozmowy nie osiągniesz orgazmu...

sama rozmowa to dobry początek :) Poza tym to kwestia wprawy, fantazji i naturalnych predyspozycji,swoją drogą <diabel>

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 lut 2007, 00:39

jamaicanflower pisze:A jeżeli ta zmiana to od czasu do czasu zmiana osoby w łóżku za zgodą partnera ??
MIalam na mysli inna. Ale jesli dla kogos jest to rozwiazanie...dla mnie nei do przyjecia i jest chore.
jamaicanflower pisze:Czyli zgodność seksualna jest wyznacznikiem zdrowego związku ??
Jest jego elamentem.
jamaicanflower pisze:I jest tak ważna, co sama miłość ??
Tak dla mnie sex jest tak samo wazny jak milosc.
jamaicanflower pisze:oni chcą ze sobą być to czy myślenie, że nie jest zdradą stosunek partnera z osobą, do ktorej nie żywi on żadnych uczuć, bo w akcie tym uczestniczy jedynie jego ciało jest chore ??
Tak.
jamaicanflower pisze:Naprawdę to jedyne słuszne i zdrowe wyjście ??
Jezeli rodzi to frustracje i fermentuje miedzy nimi,a oni nie sa w stanie niczego z tym zrobic to tak.
Dzindzer pisze:kozysta
korzysta Dzin ;) jamaicanflower, d czego zmierzaja te pytania?Bo ja juz sie chyba p ogubilam :|
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 07 lut 2007, 10:50

no to niech będą, koleżankami, znajomymi, przyjaciółmi, ziomkami, ale niech nie będą w związku, kuźwa w jakim związku ?? związek opiera się na chodzeniu razem na zakupy ?? czy niewiem przenoszeniu mebli w pokoju rodziców ?? może sobie zrobią dziecko a jak ono zapyta gdzie tatuś to mamusia powie że poszedł na dziwki bo mamusi sie niechce, debilizm i jeszcze raz głupota.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”