Hardcore

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 lut 2006, 15:51

TFA pisze:jakbym zalozyl nowy temat to by wszyscy marudzili.

prawdopodobnie masz rację, ale dlatego, że dyskusja o tym przewijała się już wiele razy w różnych tematach ^^ wyszukiwarka!
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 16:01

ForsakenXL pisze:Ja się zastanawiam czy Ted robi z głupka z siebie (już nie wnikam czy celowo, może to takie BDSM :D) czy stara się zrobić z nas, ale poważny to on na pewno nie jest .hahaha. .hahaha. .hahaha.

Na nieszczęście on chyba wierzy w to, co mówi. Przerażające, ale bardzo prawdopodobne. Nie prowadziłby takiej kampanii promocyjnej i nie kopiowałby tych wszystkich artykułów z Lewicy.pl, gdyby chciał "tylko" prowokować.

Jeżeli to prawda, to nie pozostaje nic innego jak pochylić głowę w zadumie nad ofiarami czerwonej zarazy.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 lut 2006, 16:02

ja was blagam - macie caly swoj duzy dzial polityczny, naprawde nie musicie tego rozwlekac po calym forum...
a niczego mi nie brak
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 09 lut 2006, 16:04

czemu bdsm kojerzone jest tylko z bieciem? jest tyle innych wymyślnych technik

nie, nie tylko z tym, ale jest jednym z tych roznych technik, niektore mniej a niektore bardziej agresywne.

btw: moze ujme to tak: nie moge sobie wyobrazic mego Kochania agresywnego w lozku :> przeca on sie mizia jak moja kocica do mnie :lol:
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 16:07

lollirot pisze:ja was blagam - macie caly swoj duzy dzial polityczny, naprawde nie musicie tego rozwlekac po calym forum...

Postaramy się. Niestety, Ted ma to do siebie, że potrafi mieszać politykę do wszystkiego. Pamiętasz temat o Cosmo? To też była consored Kasia Szumlewicz z Lewicy.pl.

Ech..
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 lut 2006, 17:02

Eisenritter pisze:Pamiętasz temat o Cosmo? To też była Kasia Szumlewicz z Lewicy.pl.

no i co z tego? Grunt, że Kasia tym razem składny art o tym śmieciu napisała:D
Herr Eisenritter, życzę "czerwonej pigułki" i obejrzenia świata z troszkę bardziej alternatywnej niż własna perspektywy. To pouczające doświadczenie, zapewniam:D..
Dobra, koniec OT, poprodukujemy się dalej w "politycznym" ;)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 09 lut 2006, 19:33

TFA pisze:A czy robienie na siebie kupę jest dewiacją ?

A co za roznica? :| Tak btw to sie nazywa scat lub face shitting :)
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 19:39

Ciesz się, że nikt nie epatuje tu koprofilią.

Jak słowo daję, niektórych dewiacji nigdy nie zrozumiem.
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 09 lut 2006, 19:42

Ale w tym nie chodzi o to, zeby to rozumiec, tylko zeby ci co lubia to robili, a ci co nie lubia trzymali sie od tego z daleka i nie komentowali tych co to robia - dla mnie to jest najlepsza sprawa :] Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego :D
PS. Wiem, ze to fantastyka :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 lut 2006, 20:21

KyLu pisze: Tak btw to sie nazywa scat lub face shitting

szpital/elektrowstrząsy/ w razie potrzeby napięcie zwiększyć..... <evilbat> jak to Honor śpiewał.. "gdzie zboczeń obłęd miarą jest modnego bytu".... <belt>

[ Dodano: 2006-02-09, 20:22 ]
KyLu pisze:Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego

wiesz co to wtedy jest? Nadmierna tolerancja. A nadmierna tolerancja=pochwała anarchii, czyli wbijanie sobie samemu noża w plecy...W zarodku.... <mlotek>

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 09 lut 2006, 20:27

A wiesz Tedzie, że się wyjątkowo z Tobą zgodzę? TYlko się nie przyzwyczajaj <diabel>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 lut 2006, 20:36

TedBundy pisze:szpital/elektrowstrząsy/ w razie potrzeby napięcie zwiększyć

oh, dopóki przez to, co ludzie robią w sypialni, nikomu nie dzieje się krzywda, dopóty nie powinno Cię to obchodzić.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 10 lut 2006, 01:04

TedBundy pisze:KyLu napisał/a:
Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego

wiesz co to wtedy jest? Nadmierna tolerancja. A nadmierna tolerancja=pochwała anarchii, czyli wbijanie sobie samemu noża w plecy...W zarodku....

Tobie, za przeproszeniem, censored do tego co ktos robi w sypialni <mlotek>
ForsakenXL pisze:A wiesz Tedzie, że się wyjątkowo z Tobą zgodzę? TYlko się nie przyzwyczajaj

Chodzi Ci o te elektrowstrzasy i leczenie psychiatryczne? Wiesz ja tam nie zabieram glosu czy to zdrowe czy nie (bo to nie moja sprawa), ale wchodzenie komus z buciorami do jego sypialni jest raczej debilne :/
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 10 lut 2006, 01:12

KyLu pisze:Chodzi Ci o te elektrowstrzasy i leczenie psychiatryczne?

No tak daleko to ja się nie posuwam, ale nie zmienia to faktu że dla mnie jest to chore, bardzo :|
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 10 lut 2006, 01:31

Tak - koprofilia co się zowie.
TFA pisze:reszta mozna tez srac na kogos bedac przy tym agresywnym i tez bedzie to bdsm wiec ?

To nie będzie bdsm, a bdsm z udziałem koprofila/koprofilów. To już znaczna różnica.

Zrozumcie wreszcie, że bdsm jest grą, zabawą, którą obie strony doskonale kontrolują i udzielają się w niej czerpiąc z niej korzyści, bez strat. Popadacie ze skrajności w skrajność.
[center]***[/center]
EDIT:
TedBundy pisze:
KyLu napisał/a:
Kazdy robi to co chce, a innym nic do tego

wiesz co to wtedy jest? Nadmierna tolerancja. A nadmierna tolerancja=pochwała anarchii, czyli wbijanie sobie samemu noża w plecy...W zarodku.... .mlotek.

Ted, chodzi o obręb sypialni, o życie seksualne jednostek, w którym mogą robić co chcą i nic nikomu do tego, po prostu. Ty zaś od razu generalizujesz i wyolbrzymiasz to do rozmiarów, jakby zabawiająca się w BDSM parka miała ściągnąć na nasz kraj anarchistyczną plagę.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 10 lut 2006, 08:08

Intuicyjnie pojmuję że to jest zboczenie (gdyby sie okazało że jest dewiacją byłbym zdziwiony).
zielona pisze:przeca on sie mizia jak moja kocica do mnie :lol:

a jak by tak miział miział i nagle przeruchał Cię tak ostro, żebyś poczuła orgazm w kóńcówkach włosów?? Gdyby pokazał Ci że naprawdę jest dziki i nieposkromiony jak neandertalczyk? Co dziwne że tego nie robi, bo widać sie przy Tobie raczej blokuje...
Ciekawski pisze:Zrozumcie wreszcie, że bdsm jest grą, zabawą, którą obie strony doskonale kontrolują i udzielają się w niej czerpiąc z niej korzyści, bez strat. Popadacie ze skrajności w skrajność.

no dokładnie, widać że duzo osób kojarzy to tylko z sado-maso jak w klubie sie faceci w skórach pejczami napieprzają.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lut 2006, 12:21

A pieprzyć polityczną poprawność!.... <evilbat> Zboczenie pozostaje zboczeniem, a "milczenie jest znakiem zgody".....osobiście nie chciałbym żyć w kraju, gdzie każda perwersja czy wynaturzenie jest uważana za coś normalnego..:D i tak największą perwersją jest obecny ustrój,hihihi.....

Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 10 lut 2006, 13:54

TFA pisze:Zreszta mozna tez srac na kogos bedac przy tym agresywnym i tez bedzie to bdsm wiec ?

Dzizas Krajst TFA...mi i tak niedobrze w zoladku cos dzisiaj. To nie BDSM, to, nazywajac to najdelikatniej, przenoszenie powodujacych rozne brzydkie choroby bakterii. Bo nic wiecej jakos nie jestem w stanie na to powiedziec. Przekracza to moj skromny mozdzek.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 lut 2006, 16:32

TedBundy pisze:Zboczenie pozostaje zboczeniem, a "milczenie jest znakiem zgody".....osobiście nie chciałbym żyć w kraju, gdzie każda perwersja czy wynaturzenie jest uważana za coś normalnego..

kochany, nie uważana za coś normalnego, kto coś takiego stwierdził? 3 osoby napisały tylko, że do czyjejś sypialni niegrzecznie jest wchodzić z butami, o ile taka interwencja nie jest potrzebna, czyli dopóki nikomu nie dzieje się krzywda. zwolnij, czytaj ze zrozumieniem. nikt tu nie pochwalił koprofilii.
robinho pisze:a jak by tak miział miział i nagle przeruchał Cię tak ostro, żebyś poczuła orgazm w kóńcówkach włosów

wrr, czytam tu o kupach, a Ty tak nagle... :> gorąco! <diabel>
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 19:22 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 10 lut 2006, 19:11

TedBundy pisze:Zboczenie pozostaje zboczeniem

Ted, ale uzasadnij do jasnej cholery, co zboczonego jest w bdsm? Nigdy się z dziewczynkami w doktora w piaskownicy nie bawiłeś? Z całym szacunkiem, może lewicowe dziewczyny są inne, wtedy współczuje, ale tu właśnie o zabawę chodzi. Wiele osób określa bdsm mianem "sztuki" (w cudzysłowiu jak najbardziej), a to dlatego ,że o sztukę chodzi, bo wszystko to jest jak teatr.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lut 2006, 20:21

Ciekawski pisze:Ted, ale uzasadnij do jasnej cholery, co zboczonego jest w bdsm?

długo by wymieniać - wszystko? Wiesz, przejrzałem tą chorą stronę, do której dałeś linka...zastanawia mnie jedno....Masa idiotów w mediach i prasie wrzeszczy, by pozbyć się z sieci stron ruchów takich jak np. Blood and Honour, NOP, Combat 18 i inszych radykalnych, a takie ohydztwo i promocja dewiacji najgorszego sortu egzystuje sobie spokojnie.....:/ Co jest w tym chorego, pytasz? Znajdywanie satysfakcji w dręczeniu,unieruchamianiu czy upokarzaniu partnera i czerpanie z tego seksualnej satysfakcji (??!!!) nie jest normalne.....do leczenia i izolacji, jak i np. homosie...:D

Ciekawski pisze:Nigdy się z dziewczynkami w doktora w piaskownicy nie bawiłeś?

Mimo swojej głębokiej sklerozy;) nie przypominam sobie takich sytuacji z dawnych lat.....:D coś straciłem?

Ciekawski pisze:Z całym szacunkiem, może lewicowe dziewczyny są inne, wtedy współczuje, ale tu właśnie o zabawę chodzi

chyba inaczej definiujemy pojęcie zabawy....co jest w tym zabawnego??? :?

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 10 lut 2006, 20:24

No i widzicie - jemu sie nie podoba i nie ma gadania. Ot, humanizm Teda w całej okazałości <hahaha>
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 lut 2006, 20:27

a jak zgrabnie omija niewygodne podwątki :)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 10 lut 2006, 20:56

zupełnie jak Rydzyk
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 10 lut 2006, 22:11

Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?
Tak Tedziu, tak. Wypowiedź podtrzymuję, nawet po Twojej odpowiedzi, którą znam.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 10 lut 2006, 22:14

Koko pisze:Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?

Przykłady potwierdzają, że to na szczęście nie jest norma, nawet wśród nowicjuszy :]
Co do Teda, to nie zdziwiłbym się gdyby w życiu żadnej przyjemności poza "misjonarzem" nie skosztował 'dla zasady'...
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 lut 2006, 22:16

Blazej30 pisze:zupełnie jak Rydzyk

hehehehe, dziękuję za niezamierzony komplement....:D

ForsakenXL pisze:Ot, humanizm Teda w całej okazałości

humanizm nie oznacza tolerancji dla zboczeń

Koko pisze:Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?

droga Koko:D......a co to ma do rzeczy..????? Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle... <evilbat>

[ Dodano: 2006-02-10, 22:20 ]
ForsakenXL pisze:to nie zdziwiłbym się gdyby w życiu żadnej przyjemności poza "misjonarzem" nie skosztował 'dla zasady'...

bez przesady, popadasz ze skrajności w skrajność.....:D

Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 10 lut 2006, 22:20

TedBundy pisze:Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle..

Wiedziałam 8)

... w łóżku jest tylko jedna zasada: robic wszystko na co MAMY ochotę. :)

Pogadamy kiedy Ci się nagle zachce aby Twoja kobieta przywiązała Cię do łóżka i sprawiła porządne lanie. A co. Zdarzyć się może.

A jak na razie jesteś pruderyjny. Albo zasadniczy. Zwał jak zwał.
Wiem słowo jak krem

krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 lut 2006, 22:22

TedBundy pisze:Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle...

Twoja odpowiedź była przewidywalna, tedi, ale przemilcz teraz temat i poczekaj odrobinę, dobrze? :-)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 10 lut 2006, 22:31

TedBundy pisze:Koko napisał/a:
Taka prawda, iż Tedziu dopiero zaczyna, wchodzi w arkana seksu. Czego oczekujecie po... nowicjuszu?

droga Koko:D......a co to ma do rzeczy..? Nie widzę tu potrzeby zestawienia pojęć nowicjusz/stary wyjadacz, bo tutaj zupełnie nie o to chodzi...chodzi o pewne ZASADY.....tylko tyle, lub aż tyle...

Ma to wiele do rzeczy, bo ja gdy zaczynalem (jak to brzmi :) ) to tez nigdy by mi do glowy nie przyszlo, ze cos takiego jak bdsm moze mnie pociagac/mi sie podobac :) Zachowujesz sie w stosunku do bdsm, homoseksualistow ("homosie") czy w ogóle do seksu tak jak ja.......ale gdy mialem 16 lat (czyt. dziecinnie) <lol>
TedBundy pisze:długo by wymieniać - wszystko? Wiesz, przejrzałem tą chorą stronę, do której dałeś linka...zastanawia mnie jedno....Masa idiotów w mediach i prasie wrzeszczy, by pozbyć się z sieci stron ruchów takich jak np. Blood and Honour, NOP, Combat 18 i inszych radykalnych, a takie ohydztwo i promocja dewiacji najgorszego sortu egzystuje sobie spokojnie.....

Roznica jest taka, ze te organizacje propaguja przemoc i nienawisc w stosunku do osob, ktore sobie tego nie zycza, a bdsm to agresja (nie musi byc fizyczna, moze byc psychiczna), ktora jest kierowana do danej osoby, na jej wlasne zyczenie i o sile na jaka ta osoba sie zgadza. A to jest roznica KOLOSALNA. Pisze to choc i tak wiem, ze Twoj socjalistyczny umysl nie potrafi/nie jest w stanie przyjac do siebie tak oczywistych faktow <lol>
TedBundy pisze:Ciekawski napisał/a:
Z całym szacunkiem, może lewicowe dziewczyny są inne, wtedy współczuje, ale tu właśnie o zabawę chodzi

chyba inaczej definiujemy pojęcie zabawy....co jest w tym zabawnego?

Widzisz tak samo jak Ty nie wiedzisz zabawy w bdsm, tak samo inni nie widza sensu w socjalizmie/komunizmie, a i przez to w Twoich pogladach :)
TedBundy pisze:Ciekawski napisał/a:
Nigdy się z dziewczynkami w doktora w piaskownicy nie bawiłeś?

Mimo swojej głębokiej sklerozy;) nie przypominam sobie takich sytuacji z dawnych lat..... coś straciłem?

Wiele :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”