Prostytucja

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 mar 2006, 07:54

Ja chciałbym byc zgwałcony ! rany ale mnie takie cos kreci ! i mysle , iż wiele kobiet tak samo ! tyle ze gwałcacy to musi byc ten ktos !! a nie jakiś brzydal , mam racje kobietki ? <aniolek>

Co zrobi alfons jak złapie Cie na niezapłaceniu dziwce , hmmm opise co sie w lesie mikołowskim stało
Dwaj znajomi jeden pofyrtany (stąd o tym wiem ) drugi normalny , poszli na dziwczyny i ten pofytrany zażadził iż nie zapłacą , tak wiec też zrobili , po drodze dogonił ich samochód , wyskoczyło z niego 4 oprychów i wzieli ich do lasu ! i teraz mieli albo dostaną wpierdol porzadnie , albo jeden drugiemu zrobi loda ! <aniolek> najpierw wybrali wpierdol ale po jednym szczale zmienili zdanie , i tak oto jeden drugiemu kleczac przed ni musiał zrobic loda a oprychy to nagrywali <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 mar 2006, 08:22

Andrew pisze:jeden pofyrtany

Mam wrażenie, że ten "pofyrtany" krąży tu na forum <aniolek>
Andrew pisze:Ja chciałbym byc zgwałcony

Daj zlecenie. Dla Ciebie maszyna wylosuje pięknego murzyna <diabel>
Jak gwałt to gwałt <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 mar 2006, 08:28

Mysiorek pisze:
Andrew pisze:jeden pofyrtany

Mam wrażenie, że ten "pofyrtany" krąży tu na forum <aniolek>
Andrew pisze:Ja chciałbym byc zgwałcony

Daj zlecenie. Dla Ciebie maszyna wylosuje pięknego murzyna <diabel>
Jak gwałt to gwałt <browar>

eeee wyciagasz wnioski nie na miejscu , jak i niesmaczne :> niby ja mialbym tym pofyrtanym być ? <mlotek>
Murzynka ...a i owszem moze byc ...raczej mulatka , murzynki nie trawie <aniolek>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 mar 2006, 08:45

Andrew pisze:niby ja mialbym tym pofyrtanym być ?

Ależ skąd! Jak mogłeś tak pomyśleć?! <mlotek>
Andrew pisze:murzynki nie trawie

Ale to ona ma Cię trawić. No i w końcu to nie ofiara wybiera sobie oprawcę <glaszcze>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Piernik
Pasjonat
Pasjonat
Pierwszy raz z prostytutką ??

Postautor: Piernik » 05 maja 2006, 00:02

Witam.

Co myślicie o ,,pierwszym razie'' z prostytutką w agencji lub przy drodze ?? Czy to prawda,że po takim czymś człowiek który to zrobił zraża się do seksu ? A co z tymi ludzmi którzy nie mają partnera/partnerki a są już po 20stce i nigdy tego nie robili ? Dla niektórych jest to jedyna szansa ,,rozprawiczenia'' i nabrania doświadczenia tak potrzebnego do seksu juz z tym ,,właściwym partnerem'' ... Sam kiedyś myślałem aby tak zrobić , ale nie wiem, mam pewne opory,, że straciłbym swoją godnosć, szacunek do samego siebie, i według niektórych mógłbym pozniej załować...ciekawe dlaczego...:> A naprawdę zaczyna mnie to wkurzać,że np moje koleżanki w wieku 17-19 lat mają to za sobą i wiedzą jak to jest a ja 20 lat i nic, jak za rok nic sie nie zmieni to chyba nie będę miał wyjścia.. :(
Love is beautiful
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 05 maja 2006, 00:05

Mój były tak zrobił. Nie polecam.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 maja 2006, 00:07

A dla mnie to jest po prosyu zalosne. Trzeb abyc naprawde jakims ulomym na wszelkie sosoby zeby ŻADNA CIem nie chciala.
Dziekuje za uwage. takich kurna wybic bo to nawet nie ludki.

Bez obrazy Blazejku., ty sie zmieniles,. Ty masz przyszlosc. :]
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 maja 2006, 00:08

Przeciez to nic nie zmieni. Jeden raz i nadal bedzie post i zero doswiadczenia. Jesli myslisz ze w czasie godziny czy jednego stosunku czegokolwiek sie nauczysz to sie mylisz.

Ogolnie nic nie mam przeciw prostytutkom, ale to uznalbym za akt desperacji...
Awatar użytkownika
Piernik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Piernik » 05 maja 2006, 00:36

A jeśli pójde ale kilka razy ???
Love is beautiful
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 maja 2006, 00:42

Piernik, znajdz kobiete. Taka rada bo to co kombinujessz to jedn awielka glupota ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 maja 2006, 00:52

To wyrobisz sobie bledne wyobrazenie o seksie. Albo bedzie Ci jeszcze trudniej zawrzec znajomosc z normalna dziewczyna, bo zniknie motywacja w postaci seksu (bedziesz mial u prostytutki).
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 01:43

glupi pomysl, a juz na pewno nie zyskasz doswiadczenia, juz predzej poszukaj sobie starszej kobiety, widzisz jeden stosunek nie zalatwi wszystkiego-tym bardziej platny, dopoki sam nie "zdobedziesz" kobiety bedziesz mial zerowe pojecie o sposobie postepowania, kiedy ja pocalowac, przytulic, pogladzic na ile mozesz sobie pozwolic w kontakcie z kobieta
A jesli juz sie uprzesz to zrob to chociaz w jakis warunkach a nie z pania przy drodze
pozdro
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 05 maja 2006, 01:55

Może nie byłby to taki najgłupszy pomysł, jeśli masz znajomych, którzy znają dobre miejsca i warte polecenia panie.... Skoro aż tak Ci przeszkadza brak doświadczenia, to a nuż taki jeden porządny numerek pozwoli Ci jaśniej na świat patrzeć...
Wypad do przypadkowego burdelu / agencji (bo pani z lasku przy drodze odpada zupełnie) to nieporozumienie, musiałbys mieć więcej szczęścia niż rozumu (a ten coś szwankuje, skoro na takie pomysły wpadasz), żeby dobre wspomnienia z tego wynieść.
Wierzyć mi się nie chce, że żaden kolega. kolega kolegi, kolega kolegi kolegi nie ma znajomej miłej dziewczynki o nienajcięższych obyczajach, która pomogłaby Ci w tej "ciężkiej" sytuacji...

Piernik pisze:nabrania doświadczenia tak potrzebnego do seksu juz z tym ,,właściwym partnerem'

Z "właściwym" to żadnego doświadczenia nie potrzebujesz, po tygodniu-dwóch powinieneś być ekspertem, a przygotowania do seksu z Ukochaną żadna dziwka Ci nie da.

Piernik pisze:naprawdę zaczyna mnie to wkurzać,że np moje koleżanki w wieku 17-19 lat mają to za sobą i wiedzą jak to jest

A mnie wkurza, że przeciętny 8-latek lepiej gra w Countera ode mnie. Bywa. Nie porównuj się z innymi, bo to najprostsza droga do zaburzeń wszelakich. Oooo właśnie... Dezyderata gdzieś tu na forum dopiero co była - polecam fragment o tym, abyś był sam dla siebie miarą :] A jeśli nie możesz o tychkoleżankach przestać myśleć, to zwróć uwagę na te kobietki, co mają po 20-22 lata i nadal są dziewicami 8)
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 05 maja 2006, 02:27

hmm pierwszy raz z prostytutką ?? musiało by mnie chyba .............. <wsciekly> censored masz 20 lat i nic ?? ja do 23 roku czekałem i..... było warto. nie ma to jak z ukochaną odkrywać łóżkowe przyjemności, ale z dziwką ?? to już lepiej zdradzić prawą ręke z lewą
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 05 maja 2006, 07:44

Pomysł wcale nie jest głupi. Doświadczenia może nie zdobędzie ale pewne obycie i owszem, dzięki temu pierwszy raz nie skończy się na paru sztychach. To mniej więcej tak jakbys był głodny i zamiast robić kanapkę poszedł na hamburgera. Dzięki temu jak już trafisz na tą jedyną właściwą i jeżeli będzie tak samo zielona przynajmnmiej jedna strona będzie wiedział co z czym się je i połyka ;)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 maja 2006, 07:49

Wszystko zalezy na jaką dziwkę trafi , jesli trafi na taką co włozy w to toroche uczucia to pomysł jest dobry , jesli na taka co potraktuje to jako swa prace , przechlapane !
Dlatego Pani - minister w pierwszej czesci swego posta dobrze Ci pisze .
Kolezanki juz to robiły ? a ty tak we wszystko co one mówią wierzysz ? <aniolek> <aniolek> 70% z nich sie po prostu chwali .Oprzytomniej <browar>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 maja 2006, 07:59

pani_minister pisze:Wierzyć mi się nie chce, że żaden kolega. kolega kolegi, kolega kolegi kolegi nie ma znajomej miłej dziewczynki o nienajcięższych obyczajach,

no dokładnie :D Takie miłego zioma-stręczyciela, z wielkim spisem cudzołożnic (na przykład w formie numeru gadu) <diabel> <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 maja 2006, 08:37

moon pisze:A dla mnie to jest po prosyu zalosne.

Dla mnie tez. Godne pozalowania.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 maja 2006, 08:39

szkoda Pierniku, że nie mieszkasz bliżej, dostałbyś parę numerów za friko :D :D Szansę na realizację wówczas - stuprocentowe. Wystarczyłoby ubrać się jak człowiek i dla pewności podjechać wozem <diabel> <browar>

Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 05 maja 2006, 08:55

TedBundy pisze: Wystarczyłoby ubrać się jak człowiek i dla pewności podjechać wozem

Z czterema kobyłami a co..
Poroniony plan..Z tymi pannami pracującymi inaczej.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 05 maja 2006, 09:15

guli pisze: To mniej więcej tak jakbys był głodny i zamiast robić kanapkę poszedł na hamburgera

Chyba jednak nie...
Jak dla mnie, pomysl strszny. Nie wyobrażam sobie mnie z dziwką <belt>

btw
TedBundy, kogo tym razem masz na avardziku ?
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 05 maja 2006, 09:23

Pierwszy raz z dziwką, może i to obleśnie ale nie nalezy wg mnie tego piętnować bo nie każdy może sobie pozwolic na dziewczyne. Sam za pare lat z pewnością będe musial z tego skorzystać bo nie zamierzam być prawiczkiem do śmierci.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 05 maja 2006, 09:27

Jak bedziesz o każdej dziewczynie myślał w kontekscie rozprawiczania jak to określił ktoś to do spotkania z panną lekkich obyczajów zostaniesz prawiczkiem..
<diabel>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
npr
Bywalec
Bywalec
Postautor: npr » 05 maja 2006, 09:42

A co z tymi ludzmi którzy nie mają partnera/partnerki a są już po 20stce
Pod mór z nimi i rozstrzelac :) Jak oni tak mogli.... po dwudziestce i sie jeszcze nie bzykali...
Oczywiscie to byla ironia :) Bez zartow, a co to, konkurs jakis? Kto szybciej? Ktos nie mial okazji, no to nie. Jak bardzo potrzebuje sexu i nie ma zadnych moralnych przeciwskazan, to niech idzie do pani co mu da co trzeba. A jak moze poczekac to niech czeka. Natrafi na odpiwednią osobę i będzie mogl(a) powiedziec, ze jest on(a) tą pierwszą jedyną. Ale wszystko zalezy co komu na czym zalezy :)

Sam mialem moj pierwszy raz po dwudziestce. Byl to moj wybor. Na studiach w akademiku nie trudno bylo o laske, co by to zrobila bez zastanowienia. Ale ja czekalem na tę jedyną i sie doczekalem. I jestem zadowolony ze i ona czekala :D
Ostatnio zmieniony 05 maja 2006, 09:44 przez npr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 05 maja 2006, 09:42

Piernik a Ty na swoje BMW to bys nie jedną łatwiejszą wyrwał więc po co płacić za coś brudnego i używanego?
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 maja 2006, 09:46

fakt. Jak Ci to prawictwo tak bardzo teraz ciąży, po co przepłacać i na dziwki iść :D?

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 05 maja 2006, 10:06

Piernik, zrobisz jak zechcesz. Tylko potem się nie zdziw, jak kobieta zrazi się do Ciebie, że po pierwszy raz poszedłeś do agencji.
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 05 maja 2006, 10:30

Moj kuzyn tak zrobil, a raczej jego kumple na osiemnastke mu zalatwili. Mowi ze tego zaluje, bo jakby nie bylo jest to wkroczenie w jakis etap w zyciu i uwazam ze fajniej byly by zrobic to z bliską Ci osobą. Bo po latach jak bedziesz to wspominal bedzie chyba fajniej gdy bedziesz mowil o dziewczynie ktora kochales, niz o pierwszej lepszej prostytutce co daje za kase... ?
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 10:58

zadales to pytanie- wiec masz watpliwosci, co tylko swiadczy o tym, ze to nie dla ciebie ;)
-stwierdzenie dotyczy glownego watku tematu "z prostytutka czy nie" , bo z komentem Chlopak89 wpelni sie zgadzam
Ostatnio zmieniony 05 maja 2006, 11:23 przez DaKID, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 05 maja 2006, 11:02

DaKID, ja postawilem "?" w celu takim, zeby autor tematu sobie to przemyslal i sprawdzil czy mam racje...nie dziekuj za wyprowadzenie z bledu ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”