Jejku Pegaz nie męcz... Napisałam:Pegaz pisze:Joasia nie bo nie to jest racjonalna argumentacja?
Traktuj to jako całość ok? Nigdzie nie napisałam że "nie bo nie" to argumentacjaNie chce to nie i kropka, podała Ci powód
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:może też dlatego,że hotel nie byłby fifty-fifty?
Andrew pisze:To co wy myslicie , jest tu akurat mało istotne !
Miltonia pisze:Pewnie o to glownie chodzi, ze zle sie do tego zabrales. Trzeba bylo zaproponowac wyjazd na weekend, czyli sobota i niedziela, jedna noc, ale w hotelu spa, zafundowac jej jakis zabieg, a nie tylko hotel i seks. Przedmiotowo ja potraktowales, to teraz masz.
tarantula pisze:Fakt,jesli Ted ujales to w ten sposob ,ze..."bedzie fajnie,poseksimy sie i wrocimy do domu" to jak przystalo na kobiete, moglo ja to urazic.
Pegaz pisze:Uważam że to totalne lekcewarzenie faceta
Miltonia pisze:Pewnie o to glownie chodzi, ze zle sie do tego zabrales. Trzeba bylo zaproponowac wyjazd na weekend, czyli sobota i niedziela, jedna noc, ale w hotelu spa, zafundowac jej jakis zabieg, a nie tylko hotel i seks. Przedmiotowo ja potraktowales, to teraz masz.
Dzindzer pisze:oj czuje, ze na takie cos by predzej poszla, bo ten hotel nie byl by sam w sobie celem.
Ja moje pobyty w hotelu zaczynałam kinem czy teatrem potem jakas kolacja i hotel. Czasami sam hotel w wiadomym celu.
tarantula pisze:Fakt,jesli Ted ujales to w ten sposob ,ze..."bedzie fajnie,poseksimy sie i wrocimy do domu" to jak przystalo na kobiete, moglo ja to urazic.
Andrew pisze:Tak ciezko załapac ? Miltonia zawsze musi Wam kawe na ławe wyłozyc ? sami podumac nie umieju
Andrew pisze:Gdyby tedziu zaproponował wyjazd do Wisły na weckend do hotelu gołebiewski (który polecam koszt około 500zł i zabawa pzrednia ) to pojechała by na bank - bez zadnych foch !
Andrew pisze:To ,ze wiekszosc tu dziewczyn nie ma oporów przed hotelami i uwaza to za normalne , wcale nie musi oznaczac to , ze dziewczyna Tedzia jest smieszna , Ona dla mnie jest akutat normalna
Miltonia pisze:Trzeba bylo zaproponowac wyjazd na weekend, czyli sobota i niedziela, jedna noc, ale w hotelu spa, zafundowac jej jakis zabieg, a nie tylko hotel i seks
Andrew pisze:Przede wszystkim , jak by to było gdzies przejazdem w innym miescie np. Poznan , to nie bała by sie isc do tego hotelu, bo adres zamieszkania który podaje sie przy meldunku , wyjasnił by wszystko .Tak ciezko załapac ?
Yasmine pisze:JA bym wolala byc porwana i nie widzac gdzie jade, zabrana do takiego hotelu.
Yasmine pisze:wydaje najbardziej prawdopodobne to kobieta Teda wie,ze Ted ma fizia na punkcie pieniedzy i moze jej najzwyczajniej w swiecie glupio. Nie daj Boze Ted moglby to kiedys wypomniec czy cos. Ona moze czuc sie niekomfortowo, ze to tyle kosztuje.
katarina06 pisze:Ted najwyrazniej twoja kobieta nie jest zbytnio zainteresowana seksem z tobą
katarina06 pisze:może za słabo się postarałeś,mogłeś jej chociaż obiecać dobrą kolację albo chociaż śniadanie!
katarina06 pisze:Ted najwyrazniej twoja kobieta nie jest zbytnio zainteresowana seksem z tobą!
TedBundy pisze:a nie cholerna partyzantka,którą od pewnego czasu uprawiamy
TedBundy pisze:Nie ja wyszedłem z inicjatywą fifty-fifty za wiele rzeczy
TedBundy pisze:dla niej byłby to zbędny lans.
Dzindzer pisze:przeciez Ty Ted masz mieszkanie, to jaka partyzantka
Mona pisze:znając Teda (z tego, co pisze na forum), a także czytając to, co pisał o swojej Kobiecie, to za cholerę nie mogę wyobrazić sobie tego, że wyskakuje, z opisaną w tym topiku, propozycją hotelową. Jakoś mi to do Niego nie pasuje
Dzindzer pisze:ale tu ja propagujesz, jaka taka wspaniala
Dzindzer pisze:no przeciez od lózka mozna zaczac
TedBundy pisze:z jakiego powodu nie pasuje?
TedBundy pisze:Dzindzer napisał/a:
ale tu ja propagujesz, jaka taka wspaniala
(o fifty-fifty -przyp TB)
bo w większości przypadków jest
Mona pisze:Nie ten styl?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości