Jak wyglądał wasz pierwszy raz ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 sty 2006, 22:29

Mia nie ganeralizuj tak strzanie.

Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj ;) Różnie bywa choc wiekszosc jest jaka jest fakt.
Niunia_16
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Niunia_16 » 03 sty 2006, 22:30

Mia pisze:jasne tylko ja akurata z pesrpekstywy czasu takiego przykladu nie znam zadna milostka czy milosc w tym wieku ani u mnie ani u moich znajomych nie przetrwala nawet dlugo, nie mowiac juz o bardzo dlugo czy na zawsze

Ej no sorry... ale ili ludzi, par jest na swiecie, a Ty jestes przykladowo jedna, i tych znajomych masz kilkorga i u Was w waszym grnie nic takiego si enie przytrafiło, ale popatrz ile jeszcze jest par na swiecie, ile takich sytuacji sie zdarza... MILOSC NIE ZNA GRANIC... Milosc nie wybiera.... :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 03 sty 2006, 22:31

moon pisze:Mia nie ganeralizuj tak strzanie.

:P

Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj Puscic oko Różnie bywa choc wiekszosc jest jaka jest fakt.

Ty to Ty ;)

ale ok juz nic nie mowie :P bo bede tylko jeszcze bardziej czerwona niz jestem ;)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 03 sty 2006, 22:34

Niunia_16 pisze:
Ej no sorry... ale ili ludzi, par jest na swiecie, a Ty jestes przykladowo jedna, i tych znajomych masz kilkorga i u Was w waszym grnie nic takiego si enie przytrafiło, ale popatrz ile jeszcze jest par na swiecie, ile takich sytuacji sie zdarza... MILOSC NIE ZNA GRANIC... Milosc nie wybiera....

no to jak wolisz, nie znam nawet z opowisci takiej pary, rozumiesz czy tlumaczyc dalej? Ile sie takich sytuacji zdarza no? bo naprawde nie wiem ;) Kazdy natomiast wypowiada sie na podstawie wlasnych doswiadczen a nie tego co oglada w romantycznych komediach ;)

za to Ty z tym stwierdzeniem mozesz sie zgadzac tylko i wylacznie teoretycznie, bo akurat to Twoja sytuacja, Ty masz 16 lat i nie jestes w stanie nam powiedziec jak bedzie wygladal Twoj zwiazek za lat pare.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 03 sty 2006, 22:34

Ja nie nadazam odswiezac strony :D nie no zartuje.
Oczywiscie nie ma co generalizowac moon ma racje. Roznie to bywa i roznie jeszcze bedzie.
Niunia co do pierwszego razu to nie pytaj co chcemy wiedziec, pisz co myslisz, bedzie to najbardziej mysle szczere. Nie prowokuj bo nie od tego to forum jest <aniolek2>
Niunia_16
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Niunia_16 » 03 sty 2006, 22:41

Moj pierwszy raz.... bylo cudownie, bez bolu z odrobina krwi, przygotowalismy sie do niego duuuuzo juz wczesniej, pieszczac sie, dotykajac poszczegolnych miejsc, nie zapomne tego nigdy i nie zaluje ze byl on wlasnie z chlopakiem z ktorym jestem do teraz, a jestesmy ze soba mase czasu ;) I zostala nam od tego pierwszego naszego wspolnego razu ta mania wspolzycia do teraz , ja bylam dziewica, on nie byl juz prawiczkiem. Nie zapomniane przezycia do dzis....az milo wspominac :):):)
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 03 sty 2006, 22:44

Mia juz nieco bardziej rozumiem ;)
Niunia_16 to dobrze, ze masz mile wspomnienia :)
Niunia_16
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Niunia_16 » 09 sty 2006, 20:16

Wspomnienia z pierwszym razem, a tym bardziej mile sa baaardzo... ale to baaaardzo przyjemne
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 09 sty 2006, 20:48

Niunia_16 pisze:Haro a cio Cie obchodzi ile ja mam lat? hmmm.... co? Moze i wiem wiecej od ciebie... bys sie zdziwil... ale oko nie chce sie klocic

Niunia_16 pisze:Jaką stosujecie antykoncepcje? Czy zdarzaja Wam sie wpadki? Ja wspolzyje z moim 4 miechy i robimy to bez, i do srodeczka... i jestesmy bezdzietni...:)

I wszystko jasne...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
smokarz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: smokarz » 09 sty 2006, 21:24

no szczerze mowiac w tym momencie zwatpilem ... :/
Noise

Postautor: Noise » 10 sty 2006, 23:35

Jeśli ty coś wiesz to ludzkośc skazana jest na zagładę. I ty mówisz, ze coś wiesz? Osoba, która się nie zabezpiecza. Ba! Jeszcze się chwali, że jej partner dochodzi w niej ... po prostu żal mi Cię dziewczyno, bo tak naprawdę to wiesz raczej niewiele ...
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
A mój pierwszy raz :)

Postautor: GUMIŚ » 12 sty 2006, 01:24

Mój pierwszy raz był cudowny:)
A trwał on aż cały rok:)
Zaczelismy w 2005r coś kolo 23 i skonczylismy koło 3 w nocy :)
Było cudownie, obydwoje, żesmy tego chcieli, ja nie nalegałem, ale moje słoneczko chciało to już mieć za sobą. Więc i tak sie stało. Fajnie jest móc stracić prawictwo <--- heheheh z kimś kogo się bardzo kocha.
Tak jak nam mówiła pani profesor na lekcjach wychowania w rodzinie, żeby ten pierwszy raz był zkims wyjatkowym i w takim miejscu gdzie nikt nie przeskodzi <lol> :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 sty 2006, 01:51

GUMIŚ pisze:A trwał on aż cały rok:)

Jak dla mnie to ze 4 godziny...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 12 sty 2006, 01:54

Tak Moon, ale jemu chyba chodzilo o Sylwestra :] Zaczeli w 2005, skonczyli w 2006 :]

@topic
Moj byl juz dawno i nie bede sie rozpisywac na ten temat. Bo choc mi sie podobalo, na pewno znajdzie sie troche osob, ktore by sie przyczepily :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 sty 2006, 01:57

sophie pisze:Tak Moon, ale jemu chyba chodzilo o Sylwestra

Wiem, ale tak czy siak to bzdura :]

[ Dodano: 2006-01-12, 01:58 ]
Bo czym jest rok?Podała date wiec widze ze kalandarzowy. Czyli rok to 365 dni [co 4 lata 366 dni].
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: GUMIŚ » 12 sty 2006, 11:22

E tam odrazu bzdura hehehe :)
Trwał rok, taki magiczny zdeczka;)
No Moon nie mów że nie trwał rok hehehe :) <browar>

[ Dodano: 2006-01-13, 13:16 ]
Moon, ale Ty jesteś dokładna hehehe :)
Ciekawe czy we wszystkim :) <banan> <banan> <browar>
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra :)
Awatar użytkownika
Tilia
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tilia » 16 sty 2006, 18:25

Mój pierwszy raz... Pojechaliśmy razem ze znajomymi odstresować się po egzaminach. Konkretnie przez tydzień imprezowaliśmy w domu w górach. On był już doświadczony, ale nie wiedział że ja jeszcze nikogo nie miałam ( nie wiem dlaczego mu nie powiedziałam, przeciez to było głupie). Pewnego ranka wiedziałam że jestem gotowa i że chce to przeżyć z nim dzisiaj. Powiem szczerze... bolalo, ale nie był to ból nie do wytrzymania. Krwi było minimalnie, dosłownie kilka kropel. Do dzisiaj wspominam to pardzo pozytywnie i nie żałuje niczego. A z Kotkiem jesteśmy nadal razem :]
Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć. Tęskność zawrotna przybliża nas...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 13:17

Niunia_16 pisze:Ja skoncze niedługo 17 lat i mozesz sie ze mnie nabijac, ale przeszlam tyle.... ze ho ho... nawet sobie nie wyobrazasz,

kolejna osoba która chwali sie ile to ona przeszłaś, co przeszłas to twoje
albo mówi sie co sie przeszło, albo nie, a stwierdzenia ile to ja przeszłam w wydaniu kogos w twoim wieku brzmi smiesznie, jak takie przechwałki

Swój pierwszy raz miałam ładne pare lat rtemu. Po imprezie u mojego chłopaka. Byłam lekko podpita on tez( on chyba mniej niz ja)
po skończonej imprezie on poprosił bym została na noc. zaprowadził mnie do swojergo pokoju, a tam szampam włączył muzyke, płatki róz i te sprawy. Był bardzo czuły, było miło, chopc nie ukrywam, że troche bolało. Na pewni nie załuje
aniulka102 pisze:sama jestem zdumiona czasami ze takie milosci mogą wytrzymac baardzo dlugo albo i jeszcze dluzej :)

bo z tych miło9stek rodzi sie czasami cos bardzo głebokiego
Awatar użytkownika
Dzik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dzik » 27 sty 2006, 18:13

był niespodziewany a jakze namieny ... i najwazniesze - z osoba ktora kocham

pierwszy raz dobrze zapamietalem i nie mam sie czego wstydzic (moze nie bylo tak super bo przez gumke i nie odczuwałem zbytnio bodzcow)

Teraz robimy to zawsze bez gumki i jest cudownie... no poza tym ze jeszcze nie finiszowalem w niej (prawie zawsze w ustach)... ale z czasem bedzie brac pigulki i bedzie sympatycznie:)

Najbardziej balem sie ze bede mial problem z przedwczesnym wytryskiem ale jak sie okazalo jestem z tych co ma raczej problem z nim :) z czego ja i moja partnerka sie cieszymy (problemow z ekekcja nie ma zupelnie, jest wrecz ponad norme :D)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2006, 18:54

Dzik pisze:Teraz robimy to zawsze bez gumki i jest cudownie... no poza tym ze jeszcze nie finiszowalem w niej (prawie zawsze w ustach)... ale z czasem bedzie brac pigulki i bedzie sympatycznie:)

czy ja dobrze rozumiem, robicie to bezzabezpieczenia <boje_sie> <boje_sie>
Dzik pisze:(problemow z ekekcja nie ma zupelnie, jest wrecz ponad norme

znaczy co ??
staje ci co chwila ??
Awatar użytkownika
Dzik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dzik » 27 sty 2006, 19:12

tak bez zabezpieczenia od jakis 4 miesiecy (okolo 3-4 stosunkow tygodniwo, pomijajac okres póki co)

stoi jak trzeba i ile trzeba :) nie jak za mlodu w najbardziej nieoczekiwanych momentach :D

oj zaraz bedzie ze bez zabezpiecznia .. hehe :) spoko, ale panuje nad tym i jak jest pozycja lub ruch ktory bardziej mnie nakreca to zmieniamy... a finiszuje i dochodze zawsze oralnie... nie mam obaw o dzidziusia :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2006, 19:17

Dzik to moze pomysl juz nad imieniem dla dziecka
Awatar użytkownika
Dzik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dzik » 27 sty 2006, 19:19

spoko dzindzer :)
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 27 sty 2006, 20:23

Dzik pisze: ale z czasem bedzie brac pigulki i bedzie sympatycznie:)
:D)

a jak utyje bardzo po pigolkach, to tez bedziesz ja tak kochal?
Awatar użytkownika
Dzik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dzik » 27 sty 2006, 20:25

a co to ma do rzeczy :| oczywiscie ze tak! <cisza>

zreszta przydalo sie pare kilo wiecej :) tak czy siak nie rzutuje to na mnie i na moich uczuciach...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2006, 23:23

Dzik pisze:spoko, ale panuje nad tym i jak jest pozycja lub ruch ktory bardziej mnie nakreca to zmieniamy... a finiszuje i dochodze zawsze oralnie... nie mam obaw o dzidziusia :)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

<lol> A przyn przedejakulacyjny to sie teleportuje w kosmos? Masz mój drogi szanse swobodne na dzidziusia :]
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2006, 23:30

moon pisze:Masz mój drogi szanse swobodne na dzidziusia

Przesadzacie :)
A tak wogólw, to jego życie. Topic jest o czym innym (prawie :) )
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 sty 2006, 00:20

Mysiorek pisze:Przesadzacie :)

Przeorny zawsze ubezpieczony - tak mi mamusia mówi. :]

Mysiorek pisze:Topic jest o czym innym (prawie :) )

Taaa...Sam bys swój 1 raz opisał a nei też sie nietamtycznie dopiszesz a potem tylko ja warna za ten post dostane ;P
Awatar użytkownika
Dzik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Dzik » 28 sty 2006, 09:39

do płynu przedejakulacyjnego nie dochodzi nawet... podczas penetracji
dobra koniec dyskusji na moj temat <cisza>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 sty 2006, 12:19

do płynu przedejakulacyjnego nie dochodzi nawet... podczas penetracji

Dochodzi podczas podniecenia. A chyba musisz byc podniecony i musi Ci stac skoro w nia wchodzisz. Wiec nie pieprz głupot bo nikt nie jest w stanie tego płynu kontrolowac. :]

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”