Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj

Moderator: modTeam
Mia pisze:jasne tylko ja akurata z pesrpekstywy czasu takiego przykladu nie znam zadna milostka czy milosc w tym wieku ani u mnie ani u moich znajomych nie przetrwala nawet dlugo, nie mowiac juz o bardzo dlugo czy na zawsze
moon pisze:Mia nie ganeralizuj tak strzanie.
Ja jestem taka jaka byłam majac lat 16ście. tzn mam takie samo podejscie i zdanie na wiekszosc spraw. Też typowe 16? No nie przesadzaj Puscic oko Różnie bywa choc wiekszosc jest jaka jest fakt.
Niunia_16 pisze:
Ej no sorry... ale ili ludzi, par jest na swiecie, a Ty jestes przykladowo jedna, i tych znajomych masz kilkorga i u Was w waszym grnie nic takiego si enie przytrafiło, ale popatrz ile jeszcze jest par na swiecie, ile takich sytuacji sie zdarza... MILOSC NIE ZNA GRANIC... Milosc nie wybiera....
Niunia_16 pisze:Haro a cio Cie obchodzi ile ja mam lat? hmmm.... co? Moze i wiem wiecej od ciebie... bys sie zdziwil... ale oko nie chce sie klocic
Niunia_16 pisze:Jaką stosujecie antykoncepcje? Czy zdarzaja Wam sie wpadki? Ja wspolzyje z moim 4 miechy i robimy to bez, i do srodeczka... i jestesmy bezdzietni...
Niunia_16 pisze:Ja skoncze niedługo 17 lat i mozesz sie ze mnie nabijac, ale przeszlam tyle.... ze ho ho... nawet sobie nie wyobrazasz,
aniulka102 pisze:sama jestem zdumiona czasami ze takie milosci mogą wytrzymac baardzo dlugo albo i jeszcze dluzej
Dzik pisze:Teraz robimy to zawsze bez gumki i jest cudownie... no poza tym ze jeszcze nie finiszowalem w niej (prawie zawsze w ustach)... ale z czasem bedzie brac pigulki i bedzie sympatycznie:)
Dzik pisze:(problemow z ekekcja nie ma zupelnie, jest wrecz ponad norme
Dzik pisze:spoko, ale panuje nad tym i jak jest pozycja lub ruch ktory bardziej mnie nakreca to zmieniamy... a finiszuje i dochodze zawsze oralnie... nie mam obaw o dzidziusia
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości