chodzi mi bardziej o to co mogę zrobić dłońmi (na całym ciele) językiem (oprócz krocza)
jeśli można to tak bardziej szczegółowo bym prosił

Moderator: modTeam
slash pisze:Jakie czynności mogę wykonać by sprawić partnerce przyjemność? (bez seksu)
Pit pisze:Pytanie co chcesz osiągnąć swoimi działaniami - dawanie dla samego dawania ?
Pit pisze:może to mieć bardzo miły skutek uboczny - nakręcisz pannę że zaserwuje ci jazdę sezonu - i o to chodzi.
Krzych(TenTyp) pisze:Wyszeptaj jej do ucha zwracając sie do niej ulubionym zdrobnieniem i się zapytaj ".... mocniej ? ".
Krzych(TenTyp) pisze:Nie wiem może zainteresuj się samymi dłońmi może to bedzie lubiła bardziej
Pit pisze:proponuję przeczytać artykuł z głównej strony agnieszki - "co można zrobić z kobietą"
slash pisze:co masz na myśli bo nie do końca kapuje ?
hmmm nie mogę tego odszukać...
Andrew pisze:Wiesz co ? jesli Ty zamierzasz ją piescic dotykac , a nie wezmiesz pod uwage tego iż w pewnym momencie moze miec ona ochote na cos wiecej , zas Ty pzregapisz to, to dojdzie do tego, ze nastepnym razem nie pozwoli Ci sie dotykać .Trzeba byc konsekwentnym ! jak cos zaczynasz musisz i skonczyc
Andrew pisze:a bywa też tak , ze kobieta mówi NIE ! a liczy na całkiem inną Twą reakcjeowo " Nie " ! jest tylko jej jak by obroną , usprawiedliwieniem !
slash pisze:masz na myśli seks? a jeśli powiem, że jestem pewny, że ona tego nie chce?
slash pisze:nie do końca rozumiem...
Krzych(TenTyp) pisze:Z drugiej strony widzę ze jak narazie sprawia tobie frajdę dawanie jej przyjemności. Skup się na tym
slash pisze:nawet nie wiesz jak bardzow zupełności wystarcza mi kiedy to ja jej sprawiam przyjemność bo kiedy tak jest to i ja czerpię z tego wiele przyjemności mając świadomość, że jej jest przyjemnie (masło maślane
nevermind1102 pisze:ogromnie podnieca mnie świadomość, że mój facet jest podniecony
nevermind1102 pisze:on z tyłu przytula się do mnie na tyle mocno, że w czuję jego twardego penisa.
nevermind1102 pisze:zaczął całować moje palce u dłoni, podgryzać je, ssać, nigdy bym nie przypuszczała, że może być to tak przyjemne!całowanie wnętrza dłoni też jest bardzo miłe
nevermind1102 pisze:lizanie, lekkie podgryzanie płatków uszu,hmm to jest to:) i on też to uwielbia
nevermind1102 pisze:kiedy pieści moje piersi, odlatuję!:) gdy je liże, głaszcze, masuje. Ważne jest przy tym to, żeby ciągle zmieniać tempo, tzn. żeby najpierw leciutko, ledwo muskać wargami, a potem nasilać pieszczoty, aż do lekkiego podgryzania. W momencie kiedy wszystko robisz z taką samą siłą, nic już się nie odczuwa (przynajmniej ja;))
nevermind1102 pisze:jeśli jeszcze nie próbowałeś to spróbuj calować ją jak najwolniej się da. Mmm.. świetne przeżycie, myślę, że po dłuższej chwili będziecie całować się tak szybko jak jeszcze nigdy
nevermind1102 pisze:muskanie opuszkami palców moich pleców, wzdłuż kręgosłupa i tam gdzie kończą się plecy a zaczyna się pupa też jest bardzo przyjemne:)
nevermind1102 pisze:podnieca mnie jeszcze, kiedy mój mężczyzna dyszy (a raczej słyszę jak jego oddech jest szybszy) i jak głośno mnie całuje (np. gdy pieści moje piersi i słyszę cmokanie, ssanie). Bardzo to lubię:)
nevermind1102 pisze:mam nadzieję, że choć trochę pomogłam:) może Twoją dziewczynę będą podniecały również takie rzeczy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości