Właśnie zajrzałam na początek - wpis JarkaJarek pisze:A jeśli chodzi chodzi o "miejsce niehigieniczne",to myślę, że przy odpowiedniej higienie kobiety, każde miejsce może być czyste.

Skąd pomysł, że seks jest higieniczny?

Moderator: modTeam
Właśnie zajrzałam na początek - wpis JarkaJarek pisze:A jeśli chodzi chodzi o "miejsce niehigieniczne",to myślę, że przy odpowiedniej higienie kobiety, każde miejsce może być czyste.
Mona pisze:Gościnny topic się zrobił, widzę
- Hmmm, w sumie fajna sprawa, ale pod kilkoma mwarunkami:Jakie są wasze opinie na temat ANALU??Dziewczyny czy Was to kręci albo inaczej,czy próbowałyście...?
Panowie a jakie są wasze opinie na temat "ciasnej" dziureczki?
Wyraźcie śmiałe zdanie na ten temat
TedBundy pisze:spróbować,spróbowałem, nawet fajnie, ale tak jakoś -dziwnie trochę
TedBundy pisze:Odbyt służy do defekacji, wszystko inne zakrawa o zboczenie moim zdaniem. I tyle!
a myślisz że po co partnerki sie na niego zgadzają więcej niż jeden razdlatego że im przyjemnie.
i'm pisze:Ja lubie moja kobieta tym bardziej.
Dzindzer pisze:a myślisz że po co partnerki sie na niego zgadzają więcej niż jeden razdlatego że im przyjemnie.
nie koniecznie
bo za pierwszym razem bolałao i chca zobaczyc czy przy kolejnych bedzie to samo
bo od czasu do czasu cha sprawic facetowi przyjemnosc ( same za wiele jej nie mając)
albo tak jak napisałes sprawia im to przyjemności'm pisze:Ja lubie moja kobieta tym bardziej.
tym bardziej ze co
TedBundy pisze:I na ogumieniu oszczędność
i'm pisze:ak można anal w gumce
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 180 gości