misiucha22 pisze:ale nadchodzą wakacje, będzie jakis wyjazd,
chciałabym tak powiedzieć;( moi nawet nie chcą słyszeć o wspólnym wyjeździe (
Moderator: modTeam
Ja tez bym swojego dziecka nie pusila po takim stazu krótkim. Choc...jak wieksza grupa to moze, ale nocowac w moim domu by nie nocowal.w wakacje bedzie pół roku, ale rodzice znaja mojego chłopaka dłużej, bo razem tańczymy jakoś od pażdziernika i czesto po zajęciach odprowadzał mnie do domu i zostawał na "chwilke". Ale oni w ogóle nie chca slyszec o takich wyjazdach
Tez tak sadze, ale ja pojechalam 1,5 miesiaca od kiedy bylismy razem. No ale to ja MOi rodzice od razu go pokochali i byl "zięciu".Joasia pisze:To trochę za krótko.
Rebeca2006 pisze:a ojciec pwoeidzial ze nie przylozy reki do tego zebys sie zabawiala z moich chlopakiem
didi_16 pisze:w wakacje bedzie pół roku, ale rodzice znaja mojego chłopaka dłużej, bo razem tańczymy jakoś od pażdziernika i czesto po zajęciach odprowadzał mnie do domu i zostawał na "chwilke". Ale oni w ogóle nie chca slyszec o takich wyjazdach
Klara pisze:o kurcze to nawet nie wiedziałam ze mam tak wspaniałych i wyrozumiałych rodziców
paula19 pisze:Ja moich rodziców postawiłam przed faktem dokonanym i to nie raz. Może mieli woele przeciwko, ale było i tak już za późno
moon pisze:Ja wczraj zapomnialam pwiedziec ze moj nocuje. I mama lekki szok rano przezyla jak weszla do mnei po cos, ja sie budze a obok mnei goly facet
Rebeca2006 pisze:ojciec pwoeidzial ze nie przylozy reki do tego zebys sie zabawiala z moich chlopakiem
Dzindzer pisze:ja z moim obecnym wyjechałam po niecałych 2 miesiacach spotykania sie, mamusia to mi nawet do apteki po gumki leciec chciała, ale ja zatrzymałam, bo durna nie jestem i sama kupiłam :p
Gosia... pisze:najbardziej mnie dziwia takie gadki - niby chwalenie sie, choc bardziej chyba w druga strone, a zaraz autorka tekstu powie - no przeciez to normalne o_0
Gosia... pisze:wiem, ze nie jestem u siebie i stale mi przypominaja, ze to nie moj dom, wiec duza doze respektu mam.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 341 gości