mój facet stał się maniakiem wytrysku na moje ciało

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kociak
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kociak » 12 gru 2005, 00:11

anita pisze:Czy wam się też to zdarza?

pewnie raz bylo
a potem do wanny :]
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 13 gru 2005, 14:18

kociak pisze:
anita pisze:Czy wam się też to zdarza?

pewnie raz bylo
a potem do wanny :]

Po co (do tej wanny), bo nie rozumie? :?
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 13 gru 2005, 14:52

a ja tam lubiłe się spuszczać na swoią partnerke, bez kitu to jest sexi buahahaha
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 13 gru 2005, 15:02

Glupi ten kto nie lubi :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 gru 2005, 15:04

KyLu pisze:Glupi ten kto nie lubi

nie rozpatrywała bym tego w takich kategoriach
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 13 gru 2005, 15:16

Przeca sie usmiechalem :)
Awatar użytkownika
nyloner
Początkujący
Początkujący
i tak zostane odebrany za zboczenca:)zdecydowanie na twarz

Postautor: nyloner » 17 lip 2006, 12:13

i tak bede postrzegany jao zboczeniec:) dlatego bez obaw przyznaje sie ze najbardziej uwielbiam tez na cialo kobiety-oczywiscie jesli ona tego sama chce,nigdy nie zdazylo mi sie np trysnac na twarz kobiety jesli wczesniej mi nie powiedziala ze tego chce:)
ten widok zapiera dech w piersiach:)
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 17 lip 2006, 12:23

nyloner, ja Cie nie postrzegam jako zboczeńca! skoro kobieta sie zgadza a ciebie to podnieca to jestem za.
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
RedX
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: RedX » 17 lip 2006, 14:43

Dopiero co o tym było...
Ale w każdym razie jestem bardzo za... to naprawde niezła jazda, jak Kobieta mówi: Kochanie, skończ mi na piersiach.. albo na twarzy.. albo na wargach... ech.... rozmarzyłem sie... :>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 17 lip 2006, 14:58

nyloner pisze:dlatego bez obaw przyznaje sie ze najbardziej uwielbiam tez na cialo kobiety-oczywiscie jesli ona tego sama chce

RedX pisze:to naprawde niezła jazda, jak Kobieta mówi: Kochanie, skończ mi na piersiach.

Widze za Panowie w wieku Chrystusowym maja konkretne fantazje <diabel>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Katastrofa
Początkujący
Początkujący
Postautor: Katastrofa » 17 lip 2006, 16:39

Ja nie wiem, gdzie tu widzicie egoizm.. Jak dziewczyna ma sie porzygac, to po co ja zmuszac do polykania spermy. Mi sie zrobilo od samego czytania niedobrze :| To apropos postow kilka stron wczesniej.
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 18 lip 2006, 10:19

japowiem tak po prostu..jestem w szoku po przeczytaniu wiekszosci...te siatki..obrzydzenia jakies...ja tam nie widze przeszkod w tym zeby moj facet konczyl we mnie czy na mnie.Osobiscie przyjemniej jak we mnie bo to ciepelko i w ogole..ale jakby sobie wymyslil ze na mnie chce skonczyc to nie widze zadnego problemu..i na pewno nie pozwolilabym mu uzyc siatki.. <pejcz>
Dziwne to troszke dla mnie taki lek przed ciaza...skoro sie zabezpieczaja to ja nie widze problemu zeby konczyc w srodku..i tyle <aniolek>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 18 lip 2006, 10:20

fajnie kończyć na ciele. Do tego można przekonać, do połyku trudniej :(
<aniolek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lip 2006, 10:23

TedBundy pisze:fajnie kończyć na ciele. Do tego można przekonać, do połyku trudniej

Mnie by trudniej bylo na siebie, nienawidze byc czyms ufajdana. WOle jak jest czysciutko :D
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 18 lip 2006, 10:29

Oj tam trudniej. I co z tego? Niech najpierw sobie sprobuje jak to smakuje, niech sie tym pobawi. To strach przed nieznanym. I nie polykanie jest tu problemem, tylko smak spermy bardziej. Bo przeciez mozna wytrysnac do buzi, ale nie musi juz dziewczyna tego polykac. Moze sie to prostu rozlac dookola.
Niektore kobiety tak maja, ze musza sie powoli oswajac.

dziwi mnie troche czesta niechec do "pobrudzenia". Czysciutkiego seksu to kobieta nie moze miec nawet sama ze soba, bo jest zawsze jakas wydzielina. Mysle, ze problem jest w niecierpliwosci panow. Jesli kobieta ma wieksze obawy (z roznych powodow), to potrzeba wiekszej cierpliwosci, dluzszego oswajania z meskim cialem, sprowokowania ja i zacheenia do wiekszego wysilku, pieszczenia ciala mezczyzny, poznania go. Wtedy z reszta problemu nie ma.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 18 lip 2006, 14:14

A ja jestem ciekaw w jaki sposób kończą faceci kobiet, które na razie nie zgadzają się na nic więcej niż tylko petting. Pamiętam jak moja eks brzydziła się wytrysku na ciało. To było dla niej takie "brudne", nieprzyjemne. A że nie uprawialiśmy seksu pełnego to musiałem kończyć na chusteczkach, ręczniku i tym podobnych rzeczach. Jako facet powiem, że to nic przyjemnego. To tak jakby twoja kobieta brzydziła się ciebie.
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Misia86
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misia86 » 18 lip 2006, 17:23

R1 pisze:Pamiętam jak moja eks brzydziła się wytrysku na ciało. To było dla niej takie "brudne", nieprzyjemne
dla mnie tez to bylo obrzydliwe, do czasu. Niemam nic przeciwko, ale tylko wtedy gdy te pewne bariery wstydliwosci zostana u mnie przelamane, dlatego niewyobrazam sobie tego z "przypadkowym partnerem"(zacznijmy od tego ze niemoglabym z takowym pojsc do lozka) a jedynie z czlowiekiem z ktorym jestem dluzej. Moze skonczyc wszedzie na moim ciele byle nie na twarzy i w ustach.. i polykac <belt>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 lip 2006, 17:29

Yasmine pisze:Mnie by trudniej bylo na siebie, nienawidze byc czyms ufajdana. WOle jak jest czysciutko :D
Czysciutki sex? :? To chyba tylko w wanie czy pod prysznicem. MI sexem ciezko nazwac cos przy czym nawet sie nie spoce. A dochodza jeszcze sliny lubrykanty sluz sperma czasem krew plus rozne przyjemnosci jak jakies miasze owocowe czy cos. Jak sex moz ebyc czysty? :?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lip 2006, 17:37

moon pisze:Jak sex moz ebyc czysty?

Ojej no chodzi mi o fakt samego polykania,bo nie wyobrazam sobie miec calej twarzy czy wlosow upapranych :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 lip 2006, 17:40

Yasmine, sory ale dalej nie lapie. Ja tylko na oczy uwazazm [ koszmar :/ ] a reszta. Cala sie w tym tablam tak jak i w on w moich wydzielinach.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lip 2006, 17:43

moon pisze:Yasmine, sory ale dalej nie lapie. Ja tylko na oczy uwazazm [ koszmar ] a reszta. Cala sie w tym tablam tak jak i w on w moich wydzielinach.

No przy lodziku momentalnie polykam. Nawet nie ma mi co wyleciec :). Moze czasem z kacika ust sie uleje,to sie oblize.
Dalej nie kapujesz :>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 lip 2006, 17:46

Yasmine, trza bylo ze to Twoj odruch. Moj nie. Czasem polkne czasem nie od nastroju zalezy a nie automatu.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 lip 2006, 17:48

moon pisze:Yasmine, trza bylo ze to Twoj odruch

No, bezwarunkowy :D
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 19 lip 2006, 10:15

tak zdarza sie... keidyś lubiłąm to bradziej, tearz śrdnia, zalezy w jakiej sytuacji i czy ożna sie potem wykompać, bo jakaś się potem lepka czuje:P finał we mnie kończy się tym ze mnie szczypi miesień kegla.. :/ ale też nie odmawiam...:) wytrysk do ust, owszem, ananasy faktycznie poprawiają smak spermy, ale ja itak nie przepadam za jej zapachem, wiec prostu wkładam go tak głęboko ze w ogóle nie cuzje tego smaku :P <cwaniak> pozrdrawiam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”