Nie przerwana błona po 1 razie ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

GrzeHoo
Początkujący
Początkujący
Nie przerwana błona po 1 razie ??

Postautor: GrzeHoo » 23 lip 2005, 23:37

Witam czytam Wasze forum juz jakis czas i duzo mi pomogly Wasze rady np. Do przedwczesnego wytrysku :) Forum jest to o wiele lepsze niz to na Epulsie gdzie ludzie robią wode z mozgu i stresuja ludzi piszac głupoty. Ale dobra do rzeczy mam pytanko a mianowicie:
Podczas pierwszego razu z moja dziewczyna ( mamy po 16 lat) miała straszne bóle. Po godzinie przerwy powtorzylismy to i było juz normalnie. Lecz po 4 dniach zrbilismy to jeszce raz i znowu pojawiły sie bóle oraz krwawienie( pierwszy raz tego nie było). Czy jest to normalne ? Sorry za rozpisanie :D
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 23 lip 2005, 23:52

hm to może ja powiem jak to było w moim przypadku, pierwszy raz(chodz nie do końca pierwszy, bo nie był całkowity, bo nie pozwoliłam by dalej...) bolał mnie jak sukinsyn krew też się pojawiła, drugi raz (pod wpływem alkoholu 8) )nie pamiętam czy bolało czy nie, ale krew się nie pojawiła :/ natomiast za trzecim razem bolało mnie łoo tak, dało się wytrzymać, ale krew byla. Także coś w tym jest, że błona nie dokońca zostaje przebita za pierwszym razem, bynajmniej w moim przypadku tak było, u Twojej laski może być podobnie..
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Stunt
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Stunt » 23 lip 2005, 23:57

GrzeHoo pisze:Lecz po 4 dniach zrbilismy to jeszce raz i znowu pojawiły sie bóle oraz krwawienie( pierwszy raz tego nie było).

Hmm, ciężko powiedzieć, możliwe że pierwszy raz nie "rozgrzałeś" jej na maxa (przez co nie było krwawienia). Po 4 dnich rany po pęknięciu błony nie były dość wygojone i stąd krwawienie i ból, może 4 dni to za mało, może starczy, musisz panienek popytać, nie wiem. Możliwe że po pierwszym razie błona nie pękła, (bo różnie to z tymi błonami), a pękła dopiero po drugim.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 lip 2005, 23:59

Roznie to moze byc. byc moze dopiero za tym 3 razem przebiles jej calkowicie blone.

A bol nie jest wyznacznikiem tego czy blona jest czy nie, bo moze wystepowac i pol roku po 20 stosunkach gdzie blony nie moze byc na 100%
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 23 lip 2005, 23:59

to też mozliwe że ranka była nie dostateczie wygojona <browar>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"

[Akurat- "O dziewiątce"]
Agusia

Postautor: Agusia » 24 lip 2005, 00:05

Dolaczam sie do pozostalych postow, bo przedmowcy maja racje...
poczytaj sobie jeszcze o tym na :

http://www.agnieszka.com.pl/pierwszy_ra ... y_raz.html
GrzeHoo
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzeHoo » 24 lip 2005, 00:09

No spoko pytam z ciekawosci bo zawsze myslałem ze za pierwszym razem takie cos sie tylko zdaza a tu nowosc :) dzieki za info. Jeszce mam pytanko czy jezeli kochamy sie z zabezbieczeniem glubulki + gumka to jak gumka peknie kupowac tabletki do 72 h po ? czy globulka wystarcza ?
Awatar użytkownika
Stunt
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Stunt » 24 lip 2005, 00:14

Teoretycznie powinna wystarczyć, wiadomo nie ma nigdy 100 %, dlatego właśnie stosujecie dodatkowo prezerwatywe. Jakieś ryzyko, może nie za wielkie, ale istnieje, a w wieku 16 lat lepiej uważać :)
"Fly on the wings of love"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 lip 2005, 00:27

Jak gumka peknie to wg mnie nie ma sensu. W koncu wtedy od razu wyjmiesz wacka a globulka dziala.

Mi nigfdy gumka nie pekla, a uzywalem tylko ich. Globulki sa u mnie z gory przegrane.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”