Prywatnie?
Moderator: modTeam
Prywatnie?
Chcę udać się do ginekologa... jednak mieszkam w małej wiosce... a chce się dostać dalej... Tylko mam pytanie... czy przyjmie mnie prywatnie? Czy normalnie? Bez żadnych kosztów...
Ja
- ksiezycowka
- Weteran
Lekarz nie ma prawa nie zgodzic sie na przyjecie pacjenta. Chyba, ze nie ta kasa chorych lub chodzi o sprawy typu- jest to lekarz prywatny i musisz zaplacic a nie chcesz. To wtedy jasne, ze Cie nie przyjmie.
Jezeli chcesz isc za darmo to po prostu musisz znalezc przychodnie powiatowa/ rejonowa/ wojewodzka, jakakolwiek panstwowa. Ta, pod ktora podlega Twoj rejon zamieszkania. Na przyklad ja mieszkalam 40 km od Bialegostoku, wiec podlegalam pod poradnie wojewodzka w Bialymstoku. Tak to mniej wiecej dziala
Trzym sie.
Jezeli chcesz isc za darmo to po prostu musisz znalezc przychodnie powiatowa/ rejonowa/ wojewodzka, jakakolwiek panstwowa. Ta, pod ktora podlega Twoj rejon zamieszkania. Na przyklad ja mieszkalam 40 km od Bialegostoku, wiec podlegalam pod poradnie wojewodzka w Bialymstoku. Tak to mniej wiecej dziala
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
Pewnie ze ma praworuneko pisze:Lekarz nie ma prawa nie zgodzic sie na przyjecie pacjenta.

Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”