"dobrocią walczy kobieta,
miłością wszystko pokona,
skromność to jej zaleta,
szlachetność to jej korona"
Moderator: modTeam
To jeszcze zdefiniuj sobie tę dobroć i szlachetność, a będziesz w domu.paddy pisze:"dobrocią walczy kobieta,
miłością wszystko pokona,
skromność to jej zaleta,
szlachetność to jej korona"
mrt pisze:nie wiedziałaś, że zołzowatość przyciąga
paddy pisze:byłam taka i co?
TedBundy pisze:kogo??! masochistów?
A z dobrych rad: nie wiedziałaś, że zołzowatość przyciąga? A Ty go na szlachetność i uczynność chcesz łowić? Nie tędy droga...
mrt pisze:Zołzowatość rzuca się w oczy. Jak masz do wyboru anielską piękność i niedostępną zołzę, równie piękną, to co wybierzesz? Chyba to niedostępne, co każdy podziwia z daleka, ale mieć nie może nikt?
paddy pisze:byłam taka i co?i g....
paddy pisze:przecież każdy zasługuje na szasnę
paddy pisze:a co to niby jest? czym to się rózni od innych lasek? według jego opisu idealnej dziewczyny taka niby jestemtylko gdzie sie podzialo to niewiadome "coś" .foch.
Olivia pisze:Po prostu tego nie masz w Jego oczach. I nie szukaj na siłę.
mrt pisze:Nie wiedziałeś, że faceci to masochiści? Zołzowatość rzuca się w oczy
mrt pisze:Jak masz do wyboru anielską piękność i niedostępną zołzę, równie piękną, to co wybierzesz?
mrt pisze:Chyba to niedostępne, co każdy podziwia z daleka, ale mieć nie może nikt?
Olivia pisze:Po prostu tego nie masz w Jego oczach. I nie szukaj na siłę.
Miltonia pisze:I nie zdziw sie, jak rozstanie sie niedlugo ze swoja dziewczyna, ale nie przyjdzie do Ciebie, tylko poleci do nastepnej. A Tobie znow bedzie plakac w rekaw... .
Miltonia pisze:Nie wiem dlaczego idziecie tak na latwizne. Przyjaznicie sie z facetem, a potem chcecie czegos wiecej. A to tak po prostu nie dziala
Miltonia pisze:To ze sie dobrze znacie (choc to 3 miesiace
Olivia pisze:. Żeby jeszcze był wolny, ale to też niekoniecznie jest atut.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości