A co jesli ta osoba jest ta ktorej szukalismy?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 25 sie 2005, 15:15

no własnie dlaczego koniecznie uważasz ze tak bedzie?? ja mam nadzieje ze mi sie uda tym bardziej ze mój chlopak nie jest w moim wieku wie czego chce,wiec decydujac sie na bycie z nim nie mogłobyc to tyko moim kaprysem czy zauroczeniem bo jesli by tak było to perpektywa bycia z nim na zawsze przeraziłaby , tak miałam w poprzeednim ziwiazku bo przeraziło mnie ze mam z kimś byc z kims tak do końca bo on tego chciał , teraz jest inaczej
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 25 sie 2005, 15:42

mj2_87 pisze:Czasami ludzie pisza lub mowia ..."nie martw sie bedzie nastepna"albo"zaslugujesz na kogos lepszego"moze to prawda ale co jesli ta osoba ktora kochasz jest ta jedyna ktora jest Ci przeznaczona?

Gdyby ta osoba rzeczywiscie byla ta jedyna to bylibysmy z nia - los juz by sie o to postaral. Jesli z nia zrywamy tzn., ze to nie byla ta osoba, bo los nas z nia rozlaczyl. A tak poza tym jesli ktos chce zerwac to ma jakis powod - jest mu w tym zwiazku z jakiegos powodu zle. Czy jezeli jestesmy z kims i jest nam z ta osoba zle to tzn., ze to byla ta jedyna osoba? NIE.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 25 sie 2005, 16:32

Yasmine pisze:To,ze jak Ty miales 18 lat i nie udalo Ci sie

Yyyyy ja nie mialem czegos takiego...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
mj2_87
Bywalec
Bywalec
Postautor: mj2_87 » 25 sie 2005, 16:34

fireman pisze:A tak poza tym jesli ktos chce zerwac to ma jakis powod

Tak ale co jesli taka osoba zdradzila druga i dalej chce byc z ta pierwsza ktora kocha.Sa takie osoby maja osobe ktora kochaja a np.bawia sie z inna na impreazch to chyba dobry powod do zerwania a nie do wybaczania?
Na miłość trzeba sobie zasłużyć całym życiem.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sie 2005, 16:42

idas pisze:Yyyyy ja nie mialem czegos takiego...

Sam pisales,ze broniles kazdej "milosci" :>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sie 2005, 19:12

Idias>Z głowa to trzeba zawsze a nie tylko potem. Nikt tu chyba z 18latków nie jest takim idiotą żeby się tylko uczuciami kierowac.
mj2_87, zdrada nie oznacza automatycznie końca uczucia czy związku.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”