Moderator: modTeam
takie decyzje sa trudne ale niestety w przypadku zdrady jest JEDNA mozliwosc -KONIEC. zdrada ta dziewczyna przekreslila swoje dobre imie i caly zwiazek. takie rzeczy moze z czasem sie wybacza ale nigdy sie nie ZAPOMINA!
karol pisze:Młodosc ma swoje prawapo to ona też jest miedzy innymi , zeby próbować zycia po kawałeczku w tym i dziedziny sexu , by sie nie trzymać jednego chłopaka , jak córeczka mamusinej spudniczki , tylko miec ich kilku , wtedy gdy ma sie lat powiedzmy 30 nie załuje sie, ze tylko jeden nas ciupciał i ciupcia , wiemy jak to jest z innym i nas do tego nie ciagnie , choc nie koniecznie , ale bynajmniej wiemy
mamy rozeznanie ! Wam młodym sie wydaje iż nigdy nie stanecie przed dylematem zdrady
? bład!! wiekszosc z Was zdradzi , i zyc, bedzie dalej ! a najpredzej zdradzą Ci co teraz tak krzycza iż to nie mozliwe ! :564:
Ja i tak jetem 3 tylko pierwszy normalny i prawdziwy tak mi sie wydaje, albo w sumie nienormalny ale ten taki powazniejszy, mogloby tak zostac zawsze
A ja myślałam, że się z kimś chodzi, bo się człowiek zakochał. A czy z tego miłość bedzie - to już inna sprawa.to tak jak ja, jestem 3 facetem swojej lubej, ale chyba takim pierwszym o ktorym moze powiedziec ze z nim "nie chodzi" ale się w nim zakochała
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 381 gości