Marissa pisze:No właśnie, ja jakoś nie chciałabym poznać faceta przez net. Wolałabym od razu w realu, w końcu kiedyś nie było netu.
Ale jak poznam to trudno
identycznie do tego podchodzilam:) stalo sie i juz jestem z tego powodu bardzo szcesliwa:)
Moderator: modTeam
Marissa pisze:No właśnie, ja jakoś nie chciałabym poznać faceta przez net. Wolałabym od razu w realu, w końcu kiedyś nie było netu.
Ale jak poznam to trudno
Wstreciucha pisze:po tym jak glownie zagadywali mnie faceci po 50tce a jak juz sie trafil sensowny, nie mogl przestac gadac o sobie
boszzzz. a o czym można pisać? ewentualnie można umówić się w realu.omg pisze:Bo co robię, co lubię, jak spędzam czas, w ogóle ich nie interesowało... ewentualnie zdjęcie.
Blazej30 pisze:boszzzz. a o czym można pisać? ewentualnie można umówić się w realu.
Piernik pisze:Jakie np sa te lepsze miejsca, park ? bibiloteka ? dyskoteka ?J
Piernik pisze:a jakoś głupio bym sie czuł tak podchodzić do obcej dziewczyny i text w stylu czesc ale masz ładne oczy, dawno takich nie widzialem, pogadamy...sadze,że z liścia facet by oberwał za takie coś jak nic albo by go uznano za zoboczenca
Piernik pisze:...sadze,że z liścia facet by oberwał za takie coś jak nic albo by go uznano za zoboczenca
Piernik pisze:Ja jakoś głupio bym sie czuł tak podchodzić do obcej dziewczyny i text w stylu czesc ale masz ładne oczy,
Piernik pisze:że net własnie jest najlepszym sposobem na poznanie tej własciwej osoby..na imprezie oceniasz po wygladzie, nie da sie poznać od razu osoby..a na necie, najpierw poznajesz ta strone,,duchowa'',
Imperator pisze:Można przez internet zagadując do losowo wybranej osoby, a można np. przejechać psa nieznajomej dziewczyny, nawiązując w ten sposób KONTAKT.
bo tu nie ma żadnych tajemnic <lol2> wszyscy wiedzą jaki lubisz seks, jakich używasz prezerwatyw i kiedy był Twój pierwszy raz, co sądzisz o aborcji i bezstresowym wychowanou dzieciOlivia pisze:Piernik pisze:I kobiet nie pzonaje na zadnych sympatiach itp tylko..na forach dyskusyjnych, cos a la kafeteria
Nie wiem, jakoś siedzę tu 3,5 roku, a nie poznałam jeszcze miłości swojego życia.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 296 gości