Imperator pisze:Jeśli jest normalna to uzna, że to miłe.
TedBundy, wlansie Tedi. To ze Ty trefiales na takei "okazy" nie znaczy ze wszystkei jakies dziwne
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kwiaty sa nauteralne ale nie caly kosz i wielkie czerowne roze. Cos malego i ladnego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
moon pisze:Cos malego i ladnego
Andrew pisze:a ze tak zapytam , jakie jest Twoje doswiadczenie , ze smiesz tak pisać ? bo ja twierdze wrecz odwrotnie , kwiatki to zawsze są kwiatki , chyba - ze ktoś ich nie lubi
moon pisze:Wtedy to po kiego?
A ja chyba zaczynam lapac. Boi sie porazki i ryzyka bo sie w pewnien sposob takiej kobiecie wystawia ze swoimi uczuciami. Tylko nzi emoze pojac ze to wcale wg wielu kobiet nie musi oznaczac niczego wiecej poza "jestes fajna kumpela" "najlepszego z okazji imienin itd "Mona pisze:ie rozumiem, Ted, Twojej awersji do bukieciku kwiatków
moon pisze:A ja chyba zaczynam lapac. Boi sie porazki i ryzyka bo sie w pewnien sposob takiej kobiecie wystawia ze swoimi uczuciami.
Bo Ted widac postkal tylko takie specyficzne dla ktorych to bylo cos w stylu "kwiaty?!Mona pisze:k, ok, ale My, kobiety, piszemy tutaj, że to nie oznacza LOVE, a Ted upiera się i robi z tego prawie zapowiedzi <boje_sie>
Black007_pl pisze:Andrew pisze:a ze tak zapytam , jakie jest Twoje doswiadczenie , ze smiesz tak pisać ? bo ja twierdze wrecz odwrotnie , kwiatki to zawsze są kwiatki , chyba - ze ktoś ich nie lubi
Ok. Ty masz swoje zdanie, a ja mam swoje, wybacz, że "śmiem" twierdzić inaczej, mam już się rzucić na kolana o wielki, czy dasz mi czas do jutra
moon pisze:Chyba raczej moze Ci wyjasnic jesli zechce.Andrew pisze:masz mi wyjasnic dlaczego tak myslisz
No nalezy ale nic nie musiAndrew pisze:nalezy to wyjasnic
Majt tu szukaj u swoich podlotek a od mojej bielizny sie odwal bo nie jest ona kwestia do dyskusji zkims takim jak TyAndrew pisze:Ale jak to zwykle ty , musisz cos wtracic - bos by popusciła w majty
moon pisze:No nalezy ale nic nie musiAndrew pisze:nalezy to wyjasnicMoze Ci eolac cieplym moczem rownei dobrze
Majt tu szukaj u swoich podlotek a od mojej bielizny sie odwal bo nie jest ona kwestia do dyskusji zkims takim jak TyAndrew pisze:Ale jak to zwykle ty , musisz cos wtracic - bos by popusciła w majty
Black007_pl pisze:Andrew chyba to już tłumaczyłem.
A co do mojego wieku, to masz nade mną tylko taką przewagę, że nie wiem, ile ty masz lat, nawet jeśli masz 30, to i tak o niczym nie świadczy liczą się doświadczenia... A te każdy ma inne.. Ja mam takie, ty masz inne, szanuję to, ty uszanuj moje podejście do życia, też kiedyś wierzyłem w pierdoły typu miłość, dawanie kwiatków, dbanie i pierdo.lenie, ale niestety życie, to nie je bajka.
Dlatego ja radzę tak, tak śmiem radzić, jeśli Ci to nie pasi, to STFU i nie komentuj moich postów, tylko wypowiedz się na temat, który wprowadził autor, bo ja i tak zdania nie zmienie, przynajmniej nie pod twoim "przymusem".
Czuyts karta. Teoria J. Locke. Ludzie z alozenia sa czysta karta ktora zapisuja doswiadczeniem. Niestety teoria nie uznaje czgos takiego jak geny czy predyspozycjeBlack007_pl pisze:Wiesz, co to jest tabula rasa
To smutne.Black007_pl pisze:tak podchodze do zycia,
Nie kazdy, uwierzBlack007_pl pisze:tak robi kazdy
W jezyku Moon skrzywione to wlasnie dziwne takie nie do konca zrozumiale ale do zaakceptowania pod wzgledem wystepowaniaBlack007_pl pisze:dla Ciebie skrzywione - dla mnie po prostu inne.
Dzindzer pisze:Black007_pl pisze:moon Wiesz, co to jest tabula rasa- tak podchodze do zycia
gdybys tk podchodził o zycia to nie zatruwała byś wszystkiego swoimi złymi doswiadczeniami
moon pisze:O skrzywiony jest np Ted.
moon pisze:O skrzywiony jest np Ted. Ale akceptuje ze ktosa taki gdziestam zyc sobie moze choc podejscie do zycia przyprawia mnie czesto woslupienie albo o smiech albo i o inne rzeczy.
TedBundy pisze:wypraszam sobie![]()
Ja po prostu wyciągam wnioski z wcześniejszych doświadczeń.
Nosz to ja po to pisze definicje mego okreslenia "skrzywienia" zebys sie burzyl?Przeca wlasnie napisalam o Tobie cos milego - ze mimio ze do konca nie rozumiem to akceptuje Ciebie.TedBundy pisze:wypraszam sobie![]()
Ja po prostu wyciągam wnioski z wcześniejszych doświadczeń.
Ucza. Byle jak ale ucza.Black007_pl pisze:czy po reformie już nie?
600Black007_pl pisze:Pozdro.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 307 gości