Lula pisze:moze zamiast imienia, cos innego co Ci sie kojarzy z ukochana ;-)
a potem bedzie sciemnial swoje kolejne dziewczyny ze zrobil sobie to dla jaj tak ? niezle podejscie.
Moderator: modTeam
TFA pisze:Lula pisze:moze zamiast imienia, cos innego co Ci sie kojarzy z ukochana ;-)
a potem bedzie sciemnial swoje kolejne dziewczyny ze zrobil sobie to dla jaj tak ? niezle podejscie.
hasan-beja pisze:ale ja sądzę inaczej:)
mimo wszystko dziękuję za wypowiedzi:)
Zrobię jak postanowiłem, bo cenię swoje zdanie
Jedno przeczy drugiemu... Mały tatuaż będzie się o tyle rzucał w oczy, że z kilku matrów będzie wyglądał jak siedząca mucha Mnie osobiście pomysł się podoba - może dlatego, że lubię tatuaże i wszelkie "tuningowe" dodatki ale sądzę, że taki tatuaż nie powinien być mniejszy jak np koło o średnicy 10 - 15 cm.hasan-beja pisze:<małego - ale rzucająego się w oczy>
Ojjjj laska Slyszlas kiedys cos moze o żółtaczce wszczepiennej albo zółtaczce typu B? Albo potocznie WZW typu B? Przyczyną przenoszenia wirusa jest źle wysterylizowany sprzęt lub inne zaniedbania higieniczne;) Wiesz choroba nie jest okropna ale nieuleczalna;) Wiec polecam. Nawet jak gosc jest najlepszy to zawsze jakis wypadek moze sie zdarzyc wystarczy klopelka krwi i caput. Ps.: A gdzie robisz sobie tatuaże? - pytam z ciekawosciCandy Killer pisze:Lagartija o jakim szczepieniu Ty mowisz? ja i moi znajomi tatuujemy sie u jednego z najlepszych gosci od tatuazu w europie i o zadnym szczepieniu nic nigdy nie mowil:) w ogole..pierwsze slysze a troche w ym siedze tez;)
hasan-beja pisze:Czy waszym zdaniem umieszczenie skromnego, delikatnego acz stylowego tatuażu w formie serdeszka <małego - ale rzucająego się w oczy> z imieniem ukochanej jest niezłym pomysłem?
hasan-beja pisze:Osobiście już zdecydowałem że tak zrobię, i nikt mnie od tego pomysłu nie odwiedzie, ale jestem ciekawy opinii innych ludzi..
hasan-beja pisze:Jako romantyczne poświęcenie godne odwzajemnienia czy może jako glupote i szaleńczą bezmyślnośc?:)
Ciekawski pisze:Ciekawa sprawa, równie ciekawym tatuażem (który możliwe, że sobie sprawię) jest grupa krwi np. na nodze. W razie wypadku, etc. zawsze się przydaje a i cel jest nieco wyższy niż uwiecznienie przelotnej miłości.
unlucky_sink pisze:
to już lepiej zamów sobie taką małą blaszkę i wygraweruj-10zł to kosztuje.
Candy Killer pisze:niesmiertelnik sie zwie ta mala blaszka tak na marginesie;)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości